Het is altijd moeilijk om een cadeau te vinden voor mensen die ‘alles al hebben’. Bij tink hebben we hier een oplossing voor; slimme gadgets voor in huis vallen namelijk vaak onder de categorie van spullen die mensen nog niet bezitten. Daarom zorgen we vandaag voor wat cadeau inspiratie; in het bijzonder deze vijf producten voor in je slimme woning.

Bovenaan de lijst van cadeau inspiratie, staat de Sonos Roam inclusief oplader. Door zijn compacte formaat is de smart speaker perfect voor onderweg en kan hij tot 10 uur lang muziek streamen via Bluetooth.

Thuis maakt de Roam gemakkelijk verbinding met je andere Sonos-apparaten. De Trueplay-functie past het geluid altijd aan de huidige locatie van de luidspreker aan. Waar je de Sonos Roam ook gebruikt, hij geeft je altijd het beste geluid.

Bovendien kun je hem aansluiten op het smart home systeem van Google Assistant of Amazon Alexa. Eerstgenoemde spraakassistent is zelfs ingebouwd in de speaker. De draadloze oplader zorgt voor ongecompliceerd opladen en brengt slimme technologie in huis.

Chipolo ONE Spot – De ideale tracker voor de Apple-liefhebber

Een Bluetooth tracker kan een hele leuke slimme gadget zijn om in huis te hebben. Met name voor mensen die nog al eens iets kwijtraken. Deze speciale uitvoering van Chipolo werkt via het bekende Apple ‘Zoek Mijn’-netwerk. Hierdoor kan je verloren item door miljoenen gebruikers worden gelokaliseerd.

Het grote voordeel hiervan is dat je spullen zich niet per se binnen je eigen Bluetooth-netwerk moeten bevinden om teruggevonden te worden. Via de app kun je daarnaast slimme notificaties ontvangen om te voorkomen spullen kwijt te raken én om kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

Wel goed om bij stil te staan: degene aan wie je deze tracker geeft moet dus wel in het bezit van Apple-producten. Anders kun je het ‘Zoek Mijn’-netwerk niet gebruiken. Is jouw dierbare niet in het bezit van een iPhone, ga dan voor de reguliere Chipolo ONE die werkt via hun eigen handige app.

Withings Body Cardio weegschaal – Een stap dichter bij je goede voornemens

Het nieuwe jaar brengt traditioneel nieuwe voornemens met zich mee, nietwaar? Gezondheid zou eigenlijk voor iedereen altijd een prioriteit moeten zijn.

Met de weegschaal van Withings houd je niet alleen je gewicht bij, maar ook je cardiovasculaire gezondheid. De Body Cardio weegschaal meet de hartslag en de hartslagsnelheid, evenals het percentage water en lichaamsvet. Zo heb je altijd een overzicht van je vorderingen.

Een goede gezondheid is namelijk niet alleen gebaseerd op je gewicht en het meten van deze andere waarden is belangrijk. De slimme technologie kan samenwerken met Apple Health, Fitbit, Google Fit, MyFitnessPal en Strava.

Meural Wifi Photo Frame – Digitale fotolijst van levensechte kwaliteit

Het selecteren van een favoriete foto voor in een fotolijstje kan een lastige opgave zijn. Gelukkig hoef je met de Meural Wifi Photo Frame niet meer te kiezen! Dit smart home product past in ieders interieur en kan je favoriete diavoorstellingen afspelen van levensechte fotokwaliteit.

Slimme TruArt-technologie zorgt ervoor dat er geen enkele reflectie zichtbaar is en je kunt genieten van 1080p Full HD-foto’s. Je kunt albums van je Apple- of Googleaccount gemakkelijk koppelen en via je smartphone je favoriete foto’s selecteren. Om te voorkomen dat de fotolijst vies wordt, kun je hem bedienen via handgebaren zodat je het scherm niet aan hoeft te raken.

Prêt à Pousser Lilo – Cadeau inspiratie waar niemand aan denkt

Bijna iedereen kent het wel: Je koopt een plantje met verse kruiden in de winkel en na enkele dagen is er geen leven meer in te bekennen. Dit maakt de Prêt à Pousser Lilo de ideale oplossing voor verse kruiden het hele jaar door.

Nu denk je misschien: dit is toch niet echt een ‘smart home product’? Wij zouden zeggen van wel, want dit product is daadwerkelijk slim. We leggen je uit waarom.

Het enige wat jij hoeft te doen, is om de twee weken het water vernieuwen. De rest doet de slimme indoor garden helemaal zelf. Basilicum, munt en bieslook capsules worden meegeleverd bij de aanschaf, maar je kunt zelf nieuwe capsules aanschaffen en zelfs complete groenten laten groeien!

De zuinige geïntegreerde ledlamp zorgt voor het perfecte licht en je kunt echt het hele jaar door worden voorzien van verse kruiden en groente. Na een maand kun je beginnen met het proeven van je oogst, en dit gedurende 4/5 maanden. Daarna is het tijd om je capsule te vervangen en een nieuwe plant of groente te planten.

Ken je ook iemand met niet zulke groene vingers? Dan is dit een perfect geschikt cadeau voor de volgende gelegenheid.

Krijg nog meer cadeau inspiratie

Bij tink kunnen we ons haast niet voorstellen dat iemand waarvoor jij een cadeautje wilt kopen al deze smart home producten al bezit. Deze top 5 is met zorg samengesteld en biedt een variatie van verschillende gadgets voor in je slimme woning.

Wil je nog meer cadeau inspiratie? Bekijk dan onze lijst met tech cadeaus en gadgets onder de 100 euro. Daar moet vast een goed cadeau bij zitten!