8.5
Authorized reseller of Meer van Yale

Yale ENTR Codepaneel YS-K1

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 99,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Maak veilig en eenvoudig je ENTR deurslot open met de Yale ENTR Codepaneel YS-K1. Voer de code in op het paneel en je deur is binnen een mum van tijd geopend.


De voordelen van de Yale ENTR Codepaneel YS-K1 in één oogopslag:

 • 20 verschillende pincodes mogelijk
 • Makkelijke installatie
 • Eenvoudig toevoegen afstandsbedieningen
 • Draadloze koppeling

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie

Zorg voor een nog makkelijke toegang tot je woning, zonder dat je daar een extra apparaat zoals een telefoon of afstandsbediening voor nodig hebt. Met dit codepaneel heb je slechts je geheugen nodig om toegang tot de woning te verkrijgen via de pincode. Heel makkelijk en ook een uitgebreid geheugen van 20 codes zorgt voor gebruiksgemak. Een aanrader als extra accessoire voor je Yale ENTR deurslot!

Productinformatie

 • 20 verschillende pincodes mogelijk: Meerdere mensen kunnen een pincode toegewezen krijgen en gebruiken, wat de veiligheid van dit codepaneel verbetert. Tot 20 pincodes kunnen worden gegenereerd.
 • Makkelijke installatie: De installatie is zeer eenvoudig. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal is het codepaneel zo gemonteerd. De verbinding met het slimme deurslot is ook zo opgezet.
 • Eenvoudig toevoegen afstandsbedieningen: Het toevoegen of verwijderen van nieuwe en bestaande codes is zo gepiept. Hierdoor kun je heel eenvoudig mensen toegang geven tot je woning, maar ook je huis veilger maken wanneer je liever niet meer hebt dat iemand je woning kan betreden.
 • Draadloze koppeling: De koppeling van het codepaneel met het slimme deurslot is volledig draadloos, maar veilig. Je data wordt beveiligd met 128-bits AES encryptie.

Yale ENTR Codepaneel YS-K1 in actie

Het Yale ENTR codepaneel is een accessoire voor een ENTR slim deurslot. Door het invoeren van de pincode kun je eenvoudig, zonder sleutel, de deur openen. Het zoeken naar sleutels is dus verleden tijd en je hoeft je ook niet zorgen te maken dat je telefoon leeg is en je je slimme deurslot niet open kan maken. Je kan in totaal 20 verschillende pincodes toevoegen. Het codepaneel is een extra accessoire en wordt niet standaard meegeleverd bij een Yale ENTR kit.

Makkelijke installatie

De installatie van dit codepaneel is een fluitje van een cent met het meegeleverde montage materiaal. Het verbinden met de slimme cilinder wordt heel duidelijk uitgelegd in de handleiding en gebeurt via de app. De pincodes zijn zo gegenereerd en naderhand kun je deze ook via een paar klikken verwijderen, zodat deze code geen toegang meer kan geven.


De veiligheid van je woning is gegarandeerd met de Yale ENTR Codepaneel YS-K1. Pincodes worden makkelijk gegenereerd en verwijderd uit de toegangslijst en je data is veilig via de 128-bits AES encryptie.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen140 x 50 x 40mm
Gewicht150g
Bedrijfstemperatuur-20°C tot 60°C
Stroomvoorziening2 x AA Alkaline batterijen
Frequentie2,4GHz
Installatie
FAQs
Tot hoeveel pincodes kan ik genereren voor de Yale ENTR Codepaneel YS-K1?

Er kunnen tot 20 pincodes worden toegevoegd aan de slimme ENTR cilinder.

Zit er een codepaneel inbegrepen bij de ENTR deurcilinder?

Nee, dit codepaneel is een extra accessoire voor de ENTR kit.

Kun je ook meerdere codepanelen toevoegen aan één deurcilinder om zo meer pincodes te kunnen genereren?

Nee, er kan maar één codepaneel worden toegevoegd aan één deurcilinder.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.