8.6
Authorized reseller of Meer van XGIMI

XGIMI Halo Portable 1080p Beamer

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 799,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 749,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van XGIMI MoGo Halo Portable 1080p Beamer in één oogopslag:

 • Full HD, 4K Ultra HD en Autofocus
 • Twee ingebouwde 5W speakers
 • Helder beeld met 600-800 ANSI Lumen
 • Draadloos met oplaadbare accu
 • USB, HDMI & Chromecast
 • Besturingssysteem Android TV
 • Werkt met Google Assistant

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

Helder beeld in een zowel donkere als lichte omgeving. Portable beamer die gemakkelijk overal naartoe is te vervoeren en is voorzien van hoogstaande technologie die zorgt voor hoge kwaliteit beeld. Uitgerust met Android TV voor exra entertainment en gemak. Projecteer tot wel 7,62 meter diagonaal beeld en ervaar de ultieme bioscoopbeleving. Je kunt zelfs genieten van 3D-technologie!

Meer details
Productinformatie

 • Meer dan alleen een beamer: De XGIMI MoGo Halo Portable 1080p Beamer is uitgerust met ingebouwde speakers. Het geluid van video's en films die je projecteert wordt afgespeeld door de geavanceerde dubbele 5-Watt luidsprekers. Je kunt de portable beamer daarnaast ook enkel als speaker gebruiken en verbinden via bluetooth of audiokabel. Bovendien kun je gameconsoles aansluiten op de beamer.
 • Recht en haarscherp beeld: Projecteer in Full HD met 1920x1080 pixels en speel videobestanden af in 2K of 4K Ultra HD. De scherpte van het beeld wordt binnen enkele seconden geoptimaliseerd dankzij de Autofocus-functie. Er wordt op wel 10.000 plekken gefocust waardoor het gehele beeld scherp is gesteld. Daarnaast kan met de afstandsbediening het beeld worden rechtgezet, dankzij de gepatenteerde 'Smart keystone correction'. Smart keystone correction kan corrigeren tot 40° horizontaal en verticaal beeld.
 • Goed verlicht en HDR-technologie: De Portable Beamer van XGIMI is voorzien van 600-800 ANSI Lumen. Dit is zo'n 2 à 3 keer meer dan de gemiddelde portable beamer. De XGIMI MoGo Halo is daardoor in staat om extra helder beeld te projecteren. Dankzij het hoge aantal ANSI Lumen in combinatie met HDR-technologie heeft de beamer minimaal last van omgevingslicht en wordt decontrastverhouding automatisch aangepast. Zo kun je zowel in het donker als in het licht helder beeld projecteren.
 • De ultieme bioscoopbeleving: De XGIMI MoGo Halo Portable 1080p Beamer kan beeld creëren met een diagonaal tot wel 7,62 meter. De slimme beamer is daarnaast voorzien van DLP cinema grade 3D-technologie die de bioscoopbeleving compleet maakt en levensechte 3D-beelden projecteert op een scherm van bioscoop omvang.
 • Compact, draadloos, tot 4u beeld en tot 8u muziek: De portable beamer is zoals de naam al weggeeft, draadloos en portable en in het bijzonder geschikt voor onderweg. De beamer is super compact en ongeveer 17 bij 15 centimeter, waardoor deze gemakkelijk is mee te nemen. De ingebouwde accu is oplaadbaar en gaat 2 tot 4 uur mee wanneer je beeld projecteert en tot 8 uur op het moment dat je enkel muziek afspeelt.
 • Van iedere aansluiting voorzien: Deze beamer biedt je verschillende mogelijkheden wat betreft het projecteren van beeld. Kies uit een USB- of HDMI-aansluiting of projecteer via Google Chromecast. Bekijk je favoriete foto's, geef presentaties, kijk series en films en luister naar je favoriete muziek. Voor het gebruik van Chromecast moet de XGIMI MoGo Pro verbonden zijn met hetzelfde wifi netwerk als het apparaat waar je vanaf streamt.
 • Android TV biedt toegang tot duizenden apps: De XGIMI MoGo Halo is uitgerust met Android TV. Dit is een besturingssysteem dat ook voor Smart TV's wordt gebruikt en biedt toegang tot duizenden apps. Via Android TV download je eenvoudig apps als Netflix, Youtube en Spotify, maar ook verschillende games.
 • Spraakbediening via Google Assistant: De slimme Portable Beamer van XGIMI werkt samen met Google Assistant. De meegelevere afstandsbediening is zelfs uitgerust met een knop die Google Assistant voor je inschakelt. Dit maakt het mogelijk de portable beamer spraakgestuurd te bedienen.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Eenvoudige installatie, volg de meegeleverde handleiding stapsgewijs en je bent binnen enkele minuten klaar voor gebruik.

Productkwaliteit 8

Voorzien van ultra moderne hardware dat resulteert in helder en scherp beeld, ook de geluidskwaliteit is prima met twee speakers van 5 Watt.

App/Software 8

De beamer kan worden bediend via de Android TV app, die erg duidelijk is en een mooi overzichtelijk design heeft.

Functionaliteit 10

Ultieme bioscoopbeleving, ondersteunt zowel bluetooth als wifi, USB en HDMI. Autofocus zorgt voor automatisch optimaal scherp beeld, van een resolutie tot wel 4K Ultra HD.

Betrouwbaarheid 9

In onze test werkte de Portable Beamer zeer betrouwbaar. Reageert snel en voorziet je van hoge kwaliteit beeld.

Ontwerp 9

Indrukwekkend compact design met een strakke uitstraling. Ideaal voor onderweg, niet al te zwaar en zo'n 17 centimeter groot.

Gegevensbescherming 8

XGIMI gebruikt fysieke, organisatorische en technische beveiligingen die zijn ontworpen om de integriteit en veiligheid van de informatie die wordt verzameld en bewaard, continu te verbeteren.

Prijs-kwaliteit 8

De portable beamer en speaker beschikt over een groot aantal functies. De prijs is niet laag, maar de investering is het zeker waard.

Eenvoudige installatie, volg de meegeleverde handleiding stapsgewijs en je bent binnen enkele minuten klaar voor gebruik.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen113.5 x 145 x 171.5 mm
Gewicht1600 g
OptischDisplay: DLP, 0.23'' DMD Display chip
3D-optie
Lens: high light transmission coated lens
ANSI Lumen: 600 - 800
ResolutieStandaard 1920 x1080 (1080p), 2K/4K compatibel
SysteemRAM: 2 GB
Opslag: 16GB
Systeem: Android 9.0
Cast: Chromecast
AansluitingenInput: 1x DC, 1x HDMI, 1x USB 2.0
Output: 1x koptelefoon
ConnectiviteitWifi: 2.4/5GHz, 802.11a/b/g/n, bluetooth 4.0 / BLE
GeluidDubbele 5-Watt luidsprekers, < 30dB
StroomAC100-240V, 50/60Hz, 55W
Inhoud levering1x XGIMI MoGo Halo Portable 1080p Beamer
1x Afstandsbediening
1x Stekker
3x Stroomkabel
1x Handleiding
1x Garantiekaart
Installatie
FAQs
Van welke kwaliteit zijn de ingebouwde speakers van de XGIMI MoGo Halo Portable 1080p Beamer?

De ingebouwde speakers van de XGIMI MoGo Halo Portable 1080p Beamer zijn van twee keer 5 Watt. Dit is een prima geluidskwaliteit voor een speaker met het formaat als deze.

Kan ik gameconsoles verbinden met de XGIMI MoGo Halo Portable 1080p Beamer?

De XGIMI MoGo Halo Portable 1080p Beamer is voorzien van HDMI aansluiting en hiermee kun je gameconsoles aansluiten. Daarnaast kun je via Android TV verschillende game-apps downloaden.

Heb ik de afstandsbediening nodig om de beamer te besturen?

Nee, via de Android TV app kun je met je smartphone of tablet de beamer besturen. Zowel handmatig als spraakgestuurd.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.