9.0
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings Sleep Sensor - Wifi Slaaptracker

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 99,95 Incl. btw
 • Levertermijn: 2-4 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

De Withings Sleep - Slaap Sensor is een slimme slaap-tracker. De ingebouwde sensoren registreren slaapcycli, documenteren en analyseren de individuele droomfasen en registreren hart- en ademhalingsfrequenties. De gegevens van hoe je hebt geslapen plus handige grafieken zijn de volgende ochtend beschikbaar, zodra de gegevenssynchronisatie met de app heeft plaatsgevonden.


Alle voordelen van de Withings Sleep in één oogopslag:

 • Automatische wifi-synchronisatie
 • Slaap-tracker zonder iets te hoeven dragen
 • IFTTT-integratie met individuele scenario's
 • Coaching programma in de app
 • Waarschuwt voor slaapstoornissen

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Die Withings Sleep ist ein wahrlich beeindruckendes Multitalent - nicht nur, um den eigenen Schlaf zu überwachen, sondern auch zu analysieren, um dessen Qualität nachhaltig zu steigern. Gleichzeitig kann die Matte als Schalter zum integralen Bestandteil eines bestehenden Smart Home Systems werden und mittels IFTTT Integration nebenbei das Licht, Thermoregulatoren und andere vernetzte Komponenten steuern.

Meer details
Productinformatie

 • Automatische wifi-synchronisatie: Het meten van je slaapcycli gebeurt automatisch en hoeft niet elke nacht te worden geactiveerd wanneer je naar bed gaat.
 • Slaap-tracker zonder iets te hoeven dragen: De Withings Sleep wordt niet op het lichaam gedragen en hoeft nergens naartoe te worden genomen. Het ligt gewoon onder je matras en doet zijn werk vanaf daar, zonder dat je er iets van voelt.
 • IFTTT-integratie met individuele scenario's: Door de mogelijkheid van IFTTT-integratie wordt de Withings Sleep ook gebruikt als schakelaar voor gloeilampen zoals Philips Hue, temperatuurregelaars en dergelijke. Handig!
 • Coaching programma in de app: De app biedt je een coaching programma, waarmee je bijvoorbeeld kunt zien waar je je slaapritmes kunt aanpassen zodat vermoeidheid en stress kunnen afnemen hierdoor - en nog veel meer.
 • Waarschuwt voor slaapstoornissen: Om chronische hoofdpijn en vermoeidheid te voorkomen, identificeert de Withings Sleep Sensor je ademhaling tijdens je slaap, wat helpt bij het detecteren van mogelijke ademhalingsstoornissen tijdens het slapen.

De Withings Sleep in actie

De Withings Sleep Sensor wordt onder het matras geplaatst, verbonden met het dichtstbijzijnde stopcontact en via de app verbonden met wifi. Het grote pluspunt? Zelfs als het beddengoed moet worden vervangen, verplaatst de Withings Sleep zich niet.

De beste eigenschappen

Gedurende de nacht worden de hartslag en de verschillende fasen van weinig, licht en REM-slaap geregistreerd. De gegevens die 's nachts worden verzameld, worden de volgende ochtend optisch duidelijk en begrijpelijk verwerkt. Bovendien is er een in-app-coach die kan helpen meer routine en regelmaat in je eigen slaapschema op te nemen als dat nodig is. Of je nou je algemene cardiovasculaire gezondheid, gewicht of algemene fysieke activiteit belangrijk vindt, de bijbehorende Health Mate-app is je ultieme digitale mentor.


Wat doet Withings Sleep met IFTTT? Meer dan je denkt! Met deze integratieoptie kun je gaan liggen, de sensor in de mat registreert dit en schakelt het licht in de slaapkamer uit. Overigens werkt dit ook andersom als je 's morgens opstaat. Wanneer je niet wilt dat het licht overdag aan en uit gaat zodra de kat op het bed springt of de kinderen op je bed spelen, kun je ook instellen binnen welke tijdsbestek deze functie moet worden ingesteld, allemaal in de app.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 10

Zeer gemakkelijk. De wifi-synchronisatie met de app verloopt automatisch en je hoeft alleen maar te gaan liggen!

Productkwaliteit 9

De stof van de behuizing is erg fijn, maar is zeer uitgebreid verwerkt.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 9

De Withings Sleep is een geweldig hulpmiddel voor de documentatie en analyse van je slaap - en kan zelfs als onderdeel in je smart home worden gebruikt.

Betrouwbaarheid 9

Heel hoog. Vooral indrukwekkend zijn de IFTTT-scenario's, die elke keer bijna perfect verlopen.

Ontwerp 10

Lijkt een beetje op een beetje hightech yogamat. Zeer eenvoudig en ontworpen om maximaal functioneel te zijn.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Het is een geavanceerd, technisch product dat aanzienlijke waarde aan je eigen leven kan toevoegen. Maar, deze mat is absoluut een investering qua prijs.

Zeer gemakkelijk. De wifi-synchronisatie met de app verloopt automatisch en je hoeft alleen maar te gaan liggen!

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen637 x 190 x 5 mm
Gewicht350 gram
Stroomvoorziening5V, 1A
Wifi2.4 GHz WEP / WPA / WPA2
BluetoothBluetooth 4.0
Inhoud doos1x Withings Sleep, 1x USB kabel, 1x installatie handleiding
Installatie
FAQs
Welke besturingssystemen zijn compatibel met Withings Sleep?

iOS-gebruikers hebben minimaal versie 10.0 nodig, Android-apparaten minimaal 5.0.

Moet de Withings Sleep altijd op het stroomnet worden aangesloten?

Ja, het heeft namelijk geen ingebouwde batterij. De adapter is inbegrepen.

Wat maakt de Withings Sleep een efficiëntere oplossing voor slaapanalyse dan een activity tracker?

De meetmethode. De meeste activiteitstrackers en horloges gebruiken fotoplethysmografie, een soort optische pulsmeting. In het geval van deze mat worden beweging, ademhaling en hartslag gemeten met behulp van ballistocardiogrammen. Dit betekent dat de trillingen van je lichaam veroorzaakt door hartactiviteit worden geregistreerd en daardoor je hartslag en de hartproductie worden bepaald. Het grootste voordeel ten opzichte van andere methoden is dat het langdurige contactloze monitoring van fysiologische parameters mogelijk maakt.

Hoe lang worden de gegevens van een opname bewaard als ik deze niet onmiddellijk met de app kan synchroniseren?

Één dag. Als ze niet binnen dit tijdsbestek zijn verzonden, gaan ze verloren.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie