9.0
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings Move - Fitness Horloge

Aanbevolen verkoopsprijs € 69,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 69,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De Withings Move is een activiteitentracker die je altijd begeleidt en je helpt een gezonde levensstijl na te streven! In tegenstelling tot andere fitness-trackers ziet de Withings Move eruit als een gewoon polshorloge en hij heeft een klassieke ontwerp.


De voordelen van de Withings Move in één oogopslag:

 • Slaaptracker
 • Activiteitentracker
 • 18 maanden batterijduur
 • Waterdicht
 • Mogelijkheid om te personaliseren

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

De Withings Move is een geweldige dagelijkse gadget. Het houdt je op de hoogte van je calorieverbranding en alle sport gerelateerde activiteiten. Het volgt je slaap en creëert een prachtig overzicht van alle resultaten. Dit alles is verpakt in een klassiek horloge met verwisselbare band. Het bevordert niet alleen je gezondheid, maar helpt je ook om langdurig fit te blijven!

Meer details
Productinformatie

 • Slaap-tracker: Met de slaap-tracker kun je precies bijhouden wanneer je slaap voldoende rustgevend was en wanneer niet. Je kunt dus een dagelijkse slaapindex krijgen op basis van lichte en diepe slaapfasen, slaaponderbrekingen, diepte en regelmaat van je slaap! De slimme Wake-Up-functie wekt je zachtjes door trillingen op het ideale moment in je slaapcyclus.
 • Activiteitentracker: Withings Move houdt 24/7 je activiteiten bij en maakt onderscheid tussen wandelen, hardlopen, zwemmen, fietsen en andere activiteiten. Hij meet ook het calorieverbruik en de afstanden.
 • 18 maanden batterijduur: De batterij gaat tot 18 maanden mee zonder op te laden. Tot nu toe is dit het fitnesshorloge met de langste batterijduur!
 • GPS verbinding: Als je lang op de zijknop drukt, kun je een trainingssessie starten - deze activeert de GPS zodat de duur, afstand, hoogte en de route worden weergegeven in de Health Mate-app.
 • Waterdicht: Met de Withings Move kun je prima het water in gaan, omdat deze bestand is tegen waterdruk tot een diepte van 50 meter.
 • Mogelijkheid om te personaliseren: Je kunt je Withings Move naar wens aanpassen met een gekleurd bandje naar keuze.

De Withings Move in actie

Achter het klassieke ontwerp gaat een wereld van mogelijkheden schuil om je dagelijkse leven te volgen! De smartwatch is beschikt over een slaap-tracker, activiteitentracker en een GPS-functie. Hierdoor kun je precies inzien hoe actief je in het leven staat!


Gezond en fit door het leven!

Met de Withings Move kun je je activiteiten in alle situaties volgen. Als je bijvoorbeeld langere tijd op je slaap let, kun je de kwaliteit van je slaap in termen van duur, diepte en regelmaat in de gaten houden. Maar niet alleen slaap, dit horloge volgt alles, gedurende de hele dag. Het maakt niet uit of je wandelt, hardloopt of een andere activiteit aan het doen bent. De slimme tracker meet het calorieverbruik en de afgelegde afstand.


Het horloge wordt automatisch gesynchroniseerd en je krijgt gegevens- en geschiedenisoverzichten in de gratis Health Mate-app! Voor deze prijs is de fitnesstracker echt een topper! Voor degenen die een overzicht van hun activiteiten willen, evenals over hun slaap wordt dit horloge ten zeerste aanbevolen!

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard
Installatie 10

Om de Withings Move te kunnen gebruiken, activeer je het horloge en volg je de stappen in de handleiding.

Productkwaliteit 9

De materialen zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 10

18 maanden batterijduur, waterdicht, slaap-tracker en fantastische overzichten van alle resultaten in de app.

Betrouwbaarheid 9

De horloge werkt betrouwbaar. Alle gegevens worden gesynchroniseerd met de app.

Ontwerp 9

Een fitness horloge die eruit ziet als een klassiek horloge, met eenvoudig maar toch mooi ontwerp.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Je krijgt een uitstekend product voor een goede prijs.

Om de Withings Move te kunnen gebruiken, activeer je het horloge en volg je de stappen in de handleiding.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

CompatibiliteitiPhone, iPad of iPod Touch met iOS 10 of hoger of smartphone / tablet met Android 6 of hoger. Synchroniseren met een computer is niet mogelijk.
InterfacesBluetooth Low Energy. De bluetooth-verbinding met locatie services moet zijn ingeschakeld om GPS te kunnen gebruiken.
Virtueel geheugen & intern geheugenGratis en onbeperkte online gegevensopslag in combinatie met een Withings-gebruikersaccount. 5 dagen intern opslag van gegevens tussen synchronisaties.
Inhoud doosWithings Move horloge, reset-tool, installatie handleiding, batterij
Installatie
FAQs
Hoe verloopt de verbinding tussen smartwatch en smartphone?

De communicatie en gegevensoverdracht van de twee apparaten verloopt via bluetooth. Maar een stabiele bluetooth-verbinding tussen de twee apparaten op elk moment van de dag is niet nodig, omdat de smartwatch bijvoorbeeld de gegevens ook aan het einde van de dag kan verzenden.

Kan ik ook mijn hardlooproutes volgen met de Withings Move?

Ja dat kan! Met een druk op de knop aan de zijkant van het horloge activeer je de GPS-functie. Dan kun je de exacte route op je smartphone zien.

Hoe helpt de Withings Move mij om mijn slaap te verbeteren?

De Withings Move registreert elke nacht je lichte en diepe slaapfasen en evalueert de slaapkwaliteit elke nacht met een slaapindex. Bovendien maakt de slimme Wake-Up-functie je wakker met zachte trillingen op het perfecte moment in je slaapcyclus.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.