8.8
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings Move ECG - Fitnesstracker

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 129,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 119,95 Incl. btw

  • Levertermijn: 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

Het Withings ECG-fitnesshorloge met hartfilmpje-functie beschikt over een analoog polshorloge dat je de mogelijkheid biedt om een real-time hartfilmpje te maken. Zo kun je hartritmestoornissen in de gaten houden en voorkomen dat ze zich voordoen. Maar natuurlijk kan het ECG-fitnesshorloge ook worden gebruikt om gewone activiteiten bij te houden. Hiermee motiveer je jezelf om meer te sporten en voldoende te bewegen!


De voordelen van de Withings Move ECG in één oogopslag:

  • Meet je hartslag
  • Hartfilmjes met je arts delen
  • Je persoonlijk trainer
  • Perfect voor sport en alledaags gebruik

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

De Withings Move ECG is waarschijnlijk een van de slimste apparaten op het gebied van fitness trackers. Door de geïntegreerde hartmeting functie kun je in real time hartfilmjes maken en eventuele incidenten vroegtijdig voorkomen! Naast de gebruikelijke functies van de Withings Move is dit echt een super nuttige en innovatieve functie!

Meer details
Productinformatie

  • Meet je hartslag: Als je het gevoel hebt dat er een onregelmatigheid in je hart is, kun je met de Move ECG's onmiddellijk een hartfilmpje maken dankzij de drie elektroden: twee op de achterkant van het horloge en één op de ring. Gewoon 20 seconden ingedrukt houden en je bent klaar.
  • Hartflimpjes met je arts delen: Al tijdens de meting wordt het hartfilmpje direct in de Health-Mate-app weergegeven. Het vertelt je ook wanneer je naar een specialist moet gaan. Natuurlijk kun je je hartfilmpjes eenvoudig doorsturen naar je arts.
  • Je persoonlijke trainer: Iedereen weet dat beweging een positief effect heeft op de cardiovasculaire gezondheid. Daarom heeft het fitnesshorloge ook een automatische activiteitentracker, een GPS (Connected GPS) die via een smartphone is aangesloten en een hoogtemeter om traplopen te meten.
  • Perfect voor sport en alledaags gebruik: De Move ECG biedt naast een klok ook een personal trainer en de mogelijkheid om alle hartritme onregelmatigheden op te nemen. En dankzij de 12 maanden levensduur van de batterij en een waterbestendigheid tot 50 meter, helpt hij je overal en draagt hij bij tot een gezondere levensstijl!

Withings Move ECG - Fitnesshorloge met hartmeting functie in actie

Zorg goed voor jezelf en je gezondheid. De Withings Move ECG biedt je de mogelijkheid om een hartfilmpje te maken wanneer je maar wilt. Dit stelt je in staat om onreglmatigheden in het hart vroeg op te sporen en tijdig een arts te kunnen raadplegen. Om te meten houdt je de knoppen aan de zijkant van het horloge 20 seconden lang ingedrukt. In de app kun je tegelijkertijd de meting volgen en de resultaten naar je arts doorsturen.

Een actiever leven!

De hartmeting functie maakt van de Withings Move ECG een speciaal fitnesshorloge, maar zoals de gebruikelijke Withings Move behoudt het alle andere functies! Dit omvat een activiteit tracker voor veel verschillende activiteiten, een slaap tracker en maakt indruk met een batterijlevensduur van 12 maanden! In de app heb je de mogelijkheid om al je waarden te controleren en te evalueren! Natuurlijk kun je je resultaten ook delen met vrienden en familie!


De Withings Move ECG is echt een geweldige innovatie, het draagt actief bij aan een verbetering van je gezondheid en een beter bewustzijn van je lichaam!

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

De installatie is zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat je nodig hebt is de app en deze leidt je door de setup.

Productkwaliteit 9

Het horloge is van hoge kwaliteit en maakt een robuuste indruk, zodat het een lange levensduur heeft.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 10

Activiteitsmeter, hartmeting functie, sleep tracker, 12 maanden batterijlevensduur.

Betrouwbaarheid 9

De hartmeting loopt soepel en zeer nauwkeurig, dus het zal een toevoeging zijn in je dagelijks leven.

Ontwerp 8

Het horloge is eenvoudig gehouden, maar als je nog steeds wat afwisseling wilt, kun je de armband verwisselen.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Je krijgt een uitstekend product voor een goede prijs. Een geweldig aanbod.

De installatie is zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat je nodig hebt is de app en deze leidt je door de setup.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

VerbindingiPhone, iPad of iPod Touch met iOS 10 of hoger, Smartphone/Tablet met Android 6 of hoger. Een instelling voor gebruik op de computer is niet mogelijk.
StroomvoorzieningWerkt op batterijen
MaterialenDe Move wordt geleverd met een plastic hoes en een roestvrijstalen behuizing met siliconen band.
GeheugenGratis en onbeperkte online gegevensopslag in combinatie met een Withings gebruikersaccount. 5 dagen apparaatopslag van gegevens tussen synchronisaties.
Inhoud doosWithings Move ECG, reset-tool, handleiding (Engels, Frans, Duits) en CR2430 knoopcelbatterij (meegeleverd)
Installatie
FAQs
Hoe werkt de communicatie tussen de Withings Move ECG en smartphone?

De communicatie en gegevensoverdracht tussen de Withings Move ECG en smartphone verloopt via bluetooth. Maar het is niet nodig om een continue bluetooth-verbinding tussen de twee apparaten tot stand te brengen, omdat de Withings Move ECG de gegevens bijvoorbeeld ook aan het eind van de dag kan verzenden.

Hoe helpt de Withings Move mij om mijn slaap te verbeteren?

De Withings Move registreert elke nacht je lichte en diepe slaapfasen en evalueert de slaapkwaliteit elke nacht met een slaapindex. Bovendien maakt de Smart Wake-Up functie je wakker met zachte trillingen op het perfecte moment van je slaapcyclus.

Wanneer zijn de geregistreerde hartfilmpjes beschikbaar?

De hartfilmpjes zijn al beschikbaar tijdens de meting in de Health Mate app. Dan kun je ze delen met je arts!

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie