8.6
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings BPM Core Draadloze Bloeddrukmeter

Aanbevolen verkoopprijs € 99,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 99,95 Incl. btw
 • Levertermijn: 2-4 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

Met de draadloze Withings Bloeddrukmeter kunnen zowel je bloeddruk als hartslag in een mum van tijd worden gecontroleerd. Vanwege de precieze oscillometrische meetmethode, is de Withings bloeddrukmeter geclassificeerd als een medisch hulpmiddel en biedt betrouwbare metingen. Dankzij synchronisatie via bluetooth en wifi kunnen je waarden rechtstreeks worden gelezen en vastgelegd in de Withings Health Mate-app of Apple Health-app.


Alle voordelen van de Withings BPM in één oogopslag:

 • Bloeddruk met één druk op de knop
 • Automatische synchronisatie
 • Snel en eenvoudig
 • Informeer je arts
 • Ontzettend nauwkeurig

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De draadloze bloeddrukmeter genaamd Withings BPM is de grote broer van de compacte BPM+, en zal het meten van je bloeddruk en hartslag vereenvoudigen. Het apparaat pompt automatisch op, start de app met een druk op de knop en synchroniseert de meetwaarden rechtstreeks met de Withings Health Mate-app. Een allround slim apparaat voor het bijhouden van je gezondheidswaarden.

Meer details
Productinformatie

 • Bloeddruk met één druk op de knop: Nadat de Withings BPM bloeddrukmeter is ingeschakeld, wordt de meting gestart door op een knop te drukken. Tegelijkertijd start de app op je smartphone/smartwatch. Wanneer je op start drukt, wordt een meting uitgevoerd - eenvoudiger kan haast niet.
 • Automatische drukmeting: In tegenstelling tot analoge apparaten, hoef je de Withings bloeddrukmeter niet handmatig op te blazen. De druk van de bloeddrukmeter wordt direct op de arm aangepast en gecontroleerd.
 • Automatische synchronisatie: Je Withings Health Mate-profiel wordt na elke meting bijgewerkt met de nieuwste waarden. Optioneel kunnen alle gegevens ook worden doorgestuurd naar de Apple Health App.
 • Snel en eenvoudig: Het meten van je bloeddruk en hartslag gebeurt in minder dan vijf minuten. Voeg de bloeddrukmeter eenvoudig toe in de app en raadpleeg je metingen zonder veel moeite.
 • Informeer je arts: Het meten van bloeddruk en hartslag gebeurt in minder dan vijf minuten. Bevestig de Withings Bloeddrukmeter en vraag eenvoudig je meetresultaten op in de app.
 • Ontzettend nauwkeurig: De Withings BPM-bloeddrukmeter meet de bloeddruk tot ± 3 mmHg nauwkeurig, wat volgens de richtlijnen is. Hierdoor kan het worden gekenmerkt als een medisch hulpmiddel.

De Withings Draadloze Bloeddrukmeter in actie

Draadloos, betrouwbaar en slim - de Withings Bloeddrukmeter is een zeer handige slimme bloeddrukmeter. Door de witte buitenkant kun je zien dat dit een medisch hulpmiddel is. Je hoeft de Withings BPM alleen maar te koppelen met je smartphone via de withings Health Mate-app (beschikbaar voor iOS en Android) en hij is klaar voor gebruik.

Meten met één druk op de knop

Wanneer de bloeddrukmeter is gekoppeld, kan deze worden ingeschakeld met één simpele klik. Wanneer de meter op de bovenarm is geplaatst, kan er op "start" worden gedrukt en zal er worden gemeten. De gemeten waarden worden weergegeven en direct gesynchroniseerd met je profiel. Op een iOS-apparaat kunnen statistieken ook worden bekeken in de Apple Health-app.


Omdat de waarden direct worden bewaard, is de Withings bloeddrukmeter ideaal voor metingen over een langere periode. Vooral mensen met hoge of lage bloeddruk profiteren - je waarden kunnen meerdere keren per dag in enkele minuten worden gemeten en geregistreerd. Als het bezoek van een arts vereist is, kunnen de waarden rechtstreeks naar je arts worden verzonden of ter plaatse worden gepresenteerd.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

De Withings Health Mate-app verbindt het apparaat in slechts een paar stappen.

Productkwaliteit 9

De meetmethode is van goede kwaliteit. Met een bloeddrukmeetnauwkeurigheid van ± 3 mmHg is de Withings BPM gecertificeerd als een medisch hulpmiddel.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 9

Bloeddruk en hartslagmeting, automatische synchronisatie, mogelijkheid om e-mails met meetwaarden te verzenden en automatische drukopbouw.

Betrouwbaarheid 9

Zodra de Withings BPM is gekoppeld met je smartphone, moeten beide apparaten altijd verbonden blijven. Een stabiele internetverbinding is vereist.

Ontwerp 8

In vergelijking met andere bloeddrukmeters, heeft de BPM een zeer modern en klinisch ontwerp. Een display om de waarden direct te kunnen lezen zou een leuke toevoeging zijn.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Hoewel de prijs iets hoger ligt dan een analoog apparaat, is de bediening erg eenvoudig. Automatische documentatie bespaart tijd en maakt het meten veel sneller. Een investering die de moeite waard is.

De Withings Health Mate-app verbindt het apparaat in slechts een paar stappen.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenLengte: 15 cm, breedte: 14 cm
Gewicht600 gram (zonder batterij)
OmvangPast op een arm-omvang van 22 tot 42 cm
VerbindingsmogelijkhedenWifi 2,4 GHz 802.11 b/g/n, bluetooth en bluetooth smart
Meetbereik0 tot 285 mmHg, 40 tot 180 slagen per minuut
Meet nauwkeurigheidBloeddruk: ±3 mmHg of 2% per meting, hartslag: 5% per meting
Stroomvoorziening4 AAA batterijen
BatterijlevensduurTot 1 jaar
Temperatuurbereik10° tot +40° C
Bewaarcondities-25° tot +55°
CompatibiliteitiOS Version 7.0 of hoger, Android Version 4.0 of hoger
Inhoud doos1x Withings BPM, 4x AAA batterijen, 1x installatie handleiding
Installatie
FAQs
Wanneer moet ik de batterijen vervangen?

De fabrikant raadt aan om de batterij bij minder dan 20% te vervangen. De batterijen gaan ongeveer één jaar mee. De status van de batterij kan worden ingezien in de Withings Health Mate-app.

Wat onderscheidt de Withings BPM van de BPM +?

Het belangrijkste verschil is dat de BPM+ veel compacter is en daarom beter geschikt voor onderweg. Bovendien heeft de Withings BPM+ een intern geheugen dat tot 100 metingen kan opslaan, waardoor meten zonder internet mogelijk is. Als je vaker reist en niet altijd internettoegang hebt, is de BPM+ een betere keuze. Als je 's avonds thuis bent of geen probleem hebt met een iets zwaarder en groter apparaat, dan is de Withings BPM voldoende.

Hoe zorg ik ervoor dat de Withings BPM bloeddrukmeter nauwkeurig meet?

Voordat je het apparaat inschakelt, moet je vijf minuten ontspannen. Wanneer je vervolgens de bloeddrukmeter start, moet deze goed bevestigd zijn, maar niet te strak, met twee vingers ruimte. Als het apparaat te strak of te los zit, kunnen de meetwaarden sterk worden vervormd. Het is ook erg belangrijk dat het apparaat zich tijdens de meting op de hoogte van het hart bevindt.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie