9.0
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings BPM Connect + Withings Move ECG

1

€ 99,95 € 89,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,95 € 89,95

1

€ 129,95 € 89,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Withings Move ECG - Fitnesstracker

Withings Move ECG - Fitnesstracker

€ 129,95 € 89,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 129,95 € 89,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 169,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De Withings BPM Connect + Withings Move ECG is de perfecte combinatie om je gezondheid in de gaten te houden. Het pakket bestaat uit de Withings BPM Connect + Withings Move ECG fitness tracker. Terwijl het fitnesshorloge automatisch je activiteiten detecteert en volgt, geeft de bloeddrukmeter je nauwkeurige gegevens over alle bloeddruk gerelateerde metingen. Bekijk je voortgang in de gratis app.


De voordelen van de Withings BPM Connect + Withings Move ECG in één oogopslag:

 • Geen smartphone nodig
 • Stuur resultaten naar je arts
 • Opslag van metingen
 • Meet je hartslag
 • Je persoonlijk trainer

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Bloeddruk- en hartritme metingen zijn uiterst belangrijk voor je gezondheid en moeten regelmatig worden uitgevoerd. Metingen van BPM Connect en Move ECG zijn medisch accuraat en stelt je in staat om het resultaat rechtstreeks naar je arts te sturen via de app. In de Health Mate-app kun je je waarden controleren met maximaal 8 andere mensen. Zo ben je altijd op de hoogte van de gezondheid van je familie.

Meer details
Productinformatie

 • Geen smartphone nodig Voor of tijdens de meting is geen smartphone nodig om metingen uit te voeren. Withings BPM Connect vat de gegevens op je mobiele telefoon samen zodat je ze later in alle rust kunt bekijken.
 • Stuur resultaten naar je arts Alle metingen kunnen direct vanuit de app worden doorgestuurd naar je arts via pdf. Niet alleen profiteer je van moderne technologie, maar je arts kan je ook beter helpen met een uitgebreider gezondheidsprofiel.
 • Opslag van metingen De app herinnert je eraan wanneer je vergeten bent om metingen te doen. Withings BPM Connect helpt je niet alleen bij het vastleggen van nauwkeurige metingen, maar herinnert je ook om metingen uit te voeren!
 • Meet je hartslag Als je het gevoel hebt dat er een onregelmatigheid in je hart is, kun je met de Move ECG's onmiddellijk een hartfilmpje maken dankzij de drie elektroden: twee op de achterkant van het horloge en één op de ring. Gewoon 20 seconden ingedrukt houden en je bent klaar.
 • Je persoonlijk trainer Iedereen weet dat beweging een positief effect heeft op de cardiovasculaire gezondheid. Daarom heeft het fitnesshorloge ook een automatische activiteitentracker, een GPS (Connected GPS) die via een smartphone is aangesloten en een hoogtemeter om traplopen te meten.

Withings BPM Connect + Withings Move ECG in actie

De meting van je bloeddruk wordt standaard uitgevoerd zoals bij andere bloeddrukmeters. De mouwen moeten worden opgetrokken en de arm moet op dezelfde hoogte zijn als het hart. Activeer het apparaat met een eenvoudige druk op de knop en start de meting. Houd de knop ingedrukt om een drievoudige meting te starten. De Withings Move ECG biedt je de mogelijkheid om een hartfilmpje te maken wanneer je maar wilt. Dit stelt je in staat om onregelmatigheden in het hart vroeg op te sporen en tijdig een arts te kunnen raadplegen. Om te meten houdt je de knoppen aan de zijkant van het horloge 20 seconden lang ingedrukt.

Houd alles in de gaten

De Withings-app stelt een duidelijke weergave van je waarden samen, zodat je nooit belangrijke waarden verliest en alles in zicht hebt. Je mobiele telefoon en Withings BPM Connect werken samen zonder tegelijkertijd verbonden te zijn. Alle metingen worden opgeslagen in de Health Mate-app en zijn voor je beschikbaar om in te zien. Blijf je metingen naar Apple Health sturen om ze bij te houden met je andere gezondheidsgegevens. Wanneer het tijd is om je arts opnieuw te bezoeken, stuur hem dan vooraf direct vanuit de app je gegevens op. De arts krijgt een duidelijke pdf van je geschiedenis en kan je helpen bij het vroegtijdig diagnosticeren van ziekten.


Uiteindelijk gaat het erom dat je je bloeddrukmetingen zelf kunt doen en ze regelmatig uitvoert. De app doet dit, en nog veel meer met zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Aangezien het apparaat door maximaal 8 personen kan worden gebruikt, profiteert het hele gezin van de gezondheidsvoordelen van Withings BPM Connect.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Na een paar stappen is alles klaar om te meten. Doe de band om en start de meting. De gegevens worden automatisch verzonden naar de app.

Productkwaliteit 9

Withings heeft vooral veel werk in het display gestoken wat het eenvoudig maakt om alles te begrijpen. Alle waarden zijn gemakkelijk af te lezen. De materialen zijn netjes verwerkt zodat ze de huid niet irriteren.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 9

Alle functies van een moderne bloeddrukmeter zijn aanwezig. Daarnaast bieden de slimme functies zoals de overdracht aan de huisarts en de lange termijn monitoring een mooie aanvulling op een gewone bloeddrukmeter.

Betrouwbaarheid 9

De app en het apparaat werken goed samen. We hebben het apparaat meerdere malen getest en hebben altijd een nauwkeurig resultaat verkregen.

Ontwerp 9

Het moderne design trekt de aandacht en voelt comfortabel aan op de arm. Vergeleken met conventionele bloeddrukmeters is de Withings BPM Connect heel geavanceerd!

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Withings maakt de bloeddrukmeter gemakkelijker dan ooit om de metingen af te lezen en te bedienen. Moderne functionaliteit is beschikbaar voor een geweldige prijs!

Na een paar stappen is alles klaar om te meten. Doe de band om en start de meting. De gegevens worden automatisch verzonden naar de app.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenBPM Connect: Hoogte: 15,5 cm, lengte: 6 cm, breedte: 5,5 cm
ProductgewichtBPM Connect: 228 g
ConnectiviteitBluethooth, wifi
StroomvoorzieningBPM Connect: oplaadbare accu met micro-USB
Move ECG: werkt op batterijen
Inhoud doosWithings Move ECG, reset-tool, handleiding (Engels, Frans, Duits) en CR2430 knoopcelbatterij (meegeleverd), BPM Connect, micro-USB kabel, handleiding
Installatie
FAQs
Kan meer dan één persoon de Withings BPM Connect gebruiken?

Ja. De Withings BPM Connect kun je met 8 personen gebruiken.

Wat wordt er precies gemeten met de Withings BPM Connect?

De systolische en diastolische bloeddruk en de hartslag.

Hoe werkt de communicatie tussen de Withings Move ECG en smartphone?

De communicatie en gegevensoverdracht tussen de Withings Move ECG en smartphone verloopt via bluetooth. Maar het is niet nodig om een continue bluetooth-verbinding tussen de twee apparaten tot stand te brengen, omdat de Withings Move ECG de gegevens bijvoorbeeld ook aan het eind van de dag kan verzenden.

Wanneer zijn de geregistreerde hartfilmpjes beschikbaar?

De hartfilmpjes zijn al beschikbaar tijdens de meting in de Health Mate app. Dan kun je ze delen met je arts!

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.