8.9
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings Body Cardio - Wifi Weegschaal + Move

1

€ 149,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 149,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 189,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Met de Withings Body Cardio en de Withings Move kun je je gezondheid op alle gebieden in de gaten houden en je dagelijks leven afstemmen op de behoeften van je lichaam. De weegschaal houdt niet alleen het gewicht bij, maar ook je BMI en de samenstelling van je lichaam: Percentage van het totale lichaamsvet en -water maar ook de spier- en botmassa! De Withings Move registreert sport-, zwem-, loop- en slaapactiviteiten zonder onderbrekingen, met een batterijlevensduur tot 18 maanden en een waterbestendigheid tot 50 meter.


De voordelen van Withings Body Cardio + Withings Move in één oogopslag:

 • Meten met één druk op de knop
 • Meerdere gebruikers
 • 24/7 bijhouden
 • Slaapmeter
 • GPS verbinding

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

De Withings Move is een geweldige toevoeging aan je dagelijks leven. Het houdt je op de hoogte van het calorieverbruik en de afstanden tijdens alle activiteiten. Het volgt je slaap en geeft een prachtig overzicht van alle resultaten! Daarnaast ontvang je de Withings Body Cardio, die je ook thuis helpt om aandacht te besteden aan je lichaam. Het meet nauwkeurig, waarden zoals lichaamsvet, BMI en lichaamswater! Echt een prachtige set voor iedereen die zich wil inzetten voor een gezondere levensstijl.

Meer details
Productinformatie

 • Meten met één druk op de knop: Elke weging wordt automatisch weergegeven in de Withings Health Mate app via wifi of bluetooth. Met een duidelijk en constant beschikbaar overzicht van de voortgang van het gewicht, de lichaamssamenstelling en de hartslag in staande positie, kun je direct zien welke activiteiten een positief effect hebben en kun je je optimaal concentreren op het gestelde doel.
 • Meerdere gebruikers: De Withings Cardio weegschaal kan door elke inwoner van je huis op dezelfde manier worden gebruikt. Het herkent en documenteert de gegevens van maximaal 8 individuele gebruikers.
 • 24/7 bijhouden: De Withings Move detecteert automatisch wandelen, hardlopen, zwemmen, fietsen & 10+ andere activiteiten. Plus verbrande calorieën & afstanden!
 • Slaapmeter: Volg je dagelijkse slaapindex op basis van lichte en diepe slaapfasen, slaaponderbrekingen, diepte en regelmaat van de slaap, en smart wake-up met stille wekker!
 • GPS verbinding: Door op de knop aan de zijkant van je Withings Move te drukken, ontvang je de visualisatie van je sessie op een kaart met informatie over afstanden, hoogte en snelheid!

Withings Body Cardio + Withings Move in actie

Streef je een gezonde levensstijl na of wil je die veranderen? Dan is de combinatie van Withings Body Cardio Body Scales en de Withings Move de perfecte ondersteuning! Met de Withings Body Cardio krijg je extreem nauwkeurige metingen van het lichaamsgewicht, lichaamsvet en andere waarden. Je kan het ook gebruiken om je hartslag te meten. Je ontvangt de gegevens via wifi direct op je smartphone en kunt de ontwikkeling van je meetwaarden in de app volgen.

Gezond door het dagelijks leven

Met de Withings Move houd je niet alleen de tijd in de gaten, maar ook al je activiteiten en rusttijden. Het meet niet alleen lopen, rennen en slapen, maar ook 50 andere activiteiten! Het synchroniseert zichzelf automatisch en je krijgt altijd de meest actuele en nauwkeurige meetresultaten. In de Health Mate-app kun je de voortgang van je dagelijkse doel volgen. Maar dit kan ook direct via de activiteitenknop. Dankzij de GPS kun je je hardlooproutes volgen en je vorderingen precies volgen. Echt een toevoeging!


Voor degenen die hun leven gezonder en actiever willen maken, is deze set de perfecte combinatie. Houd je successen in de gaten en stel nieuwe doelen.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard
Installatie 10

De installatie kan niet eenvoudiger. Met één druk op de knop wordt de installatie zelfstandig uitgevoerd. Dan kun je zowel de klok als de weegschaal direct gebruiken.

Productkwaliteit 9

Beide apparaten zijn van hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en maken een robuuste indruk!

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 10

Slaaptracker, GPS, 8 gebruikers, hartslagmonitor, registratie van 50 activiteiten.

Betrouwbaarheid 9

Als het op betrouwbaarheid aankomt, krijgt dit product bijna de volle score. Beter is dus bijna niet mogelijk.

Ontwerp 8

Het ontwerp is minimalistisch en modern tegelijk. Het horloge is tijdloos en kan gemakkelijk gecombineerd worden met elke stijl. De weegschaal heeft ook een zeer modern design.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Veel prestaties tegen een lage prijs.

De installatie kan niet eenvoudiger. Met één druk op de knop wordt de installatie zelfstandig uitgevoerd. Dan kun je zowel de klok als de weegschaal direct gebruiken.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenWithings Body Cardio: 32,7 x 32,5 x 2,3 cm
EANWithings Move: 3700546705229
Withings Body Cardio: 3700546704871
VerbindingiPhone, iPad of iPod Touch met iOS 10 of hoger of smartphone / tablet met Android 6 of hoger. Het is niet mogelijk om het apparaat in te stellen voor gebruik op een computer.
GeheugenGratis en onbeperkte online gegevensopslag in combinatie met een Withings gebruikersaccount, 5 dagen opslag van gegevens tussen de synchronisaties op het apparaat.
MetingenGewicht: 4 weegsensoren, detectie van de lichaamspositie, hoge precisie weging
Lichaamssamenstelling: Bio-elektrische impedantie-analyse, atleten- en normale modus eenheden
Lichaamsvet en totaal watergehalte in %, spier- en botmassa in kg
Hartslag: eenheid in bpm
Automatische gebruikersherkenning: maximaal 8 profielen
Inhoud doos1x Withings Body Cardio, 1x gebruiksaanwijzing
Withings Move, reset tool, korte instructies (Engels, Frans, Duits), CR2430 knoopcelbatterij (meegeleverd)
Installatie
FAQs
Ik heb een pacemaker. Kan ik de Withings Body Cardio gebruiken?

Nee. Iedereen die een pacemaker of andere medische implantaten heeft, moet de Withings Body Cardio niet gebruiken, omdat deze altijd een kleine elektrische puls door het lichaam stuurt tijdens de meting. Dit kan de functie van een pacemaker aantasten.

Hoe helpt de Withings Move mij om mijn slaap te verbeteren?

De Withings Move registreert elke nacht je lichte en diepe slaapfasen en evalueert de slaapkwaliteit elke nacht met een slaapindex. Bovendien maakt de smart wake-up functie je wakker met zachte trillingen op het perfecte moment van je slaapcyclus.

Hoe werkt de communicatie tussen smartwatch en smartphone?

De communicatie en gegevensoverdracht tussen de twee apparaten verloopt via bluetooth. Maar het is niet nodig om een continue bluetooth-verbinding tussen de twee apparaten tot stand te brengen, omdat de smartwatch de gegevens bijvoorbeeld ook aan het eind van de dag kan verzenden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie