8.8
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings Body Cardio - Wifi Weegschaal

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 149,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 149,95 Incl. btw
  • Levertermijn: 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

De Withings Body Cardio Wifi Weegschaal informeert je over de belangrijke gegevens van je gezondheid. Daarbij wordt een volledige lichaamsanalyse uitgevoerd. De gegevens worden automatisch via wifi of bluetooth rechtstreeks naar je smartphone verstuurd. Volg de gezondheid gerelateerde metingen van je lichaam met de geavanceerde wifi weegschaal van Withings.


Alle voordelen van de Withings Body Cardio in één oogopslag:

  • Calorie-tracker
  • Groot scherm
  • Meerdere gebruikers
  • Houd gezondheid van je hart in de gaten

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

De Withings Body Cardio Wifi Body Analyzer Weegschaal is een geweldig apparaat om een beter inzicht in je gezondheid te krijgen en je te helpen je streefgewicht te bereiken. Niet alleen de uitgebreide functies, maar ook technisch gezien is dit product in dit prijssegment een perfecte toevoeging aan je smart home.

Meer details
Productinformatie

  • Groot scherm: Alle geregistreerde waarden zijn gemakkelijk af te lezen op het scherm, zelfs in direct zonlicht. Daarnaast kun je ook de weergave volgorde van de opgenomen gegevens wijzigen, als je wilt. Handig!
  • Chique ontwerp: De onderkant heeft een robuuste aluminium steunplaat zonder poten, met de bovenkant is gemaakt van veiligheidsglas. De Withings Body Cardio is de dunste en tegelijkertijd meest stabiele weegschaal op de markt, met een hoogte van slechts 1,78 cm. Desondanks levert hij altijd nauwkeurige waarden, of het nu op tegels of op dikke vloerbedekking is.
  • Meerdere gebruikers: In totaal kunnen maximaal acht profielen tegelijkertijd worden aangemaakt en beheerd. Zelfs baby's kunnen worden gewogen. De weegschaal herkent op intelligente wijze de overeenkomstige gebruiker op basis van zijn gewicht. Als twee gebruikers een vergelijkbaar gewicht hebben, kunnen ze tussen deze profielen schakelen door eenvoudig naar de zijkant te leunen.
  • Houd de gezondheid van je hart in de gaten: Krijg een overzicht van de gezondheid van je hart door de hartslagsnelheid en je hartslag te meten terwijl je staat. Eenvoudig, snel en veilig.

De Withings Body Cardio Wifi Body Weegschaal in actie

De Withings Body Cardio Wifi Body Analyzer Weegschaal focust op de gezondheid van je hart. Hierdoor wordt hij dus echt een medisch hulpmiddel bij je thuis! Zoals een echte slimme weegschaal biedt de Withings Body Cardio een complete lichaamsanalyse: hij bepaalt je gewicht, je BMI, je lichaamsvet en watergehalte, evenals de bot- en spiermassa.

Alles zichtbaar in de app

De opgenomen waarden worden automatisch via wifi of bluetooth naar je smartphone verstuurd. Het enige wat je hoeft te doen is de gratis Health Mate-app te downloaden (beschikbaar voor iOS en Android). Daar worden alle verzamelde gegevens op een eenvoudige manier gepresenteerd in duidelijke afbeeldingen. Dit helpt niet alleen om je vooraf bepaalde streefgewicht te bereiken, maar je houdt ook altijd je gezondheid in de gaten. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van je huidige gezondheid op basis van je de hartslag terwijl je staat.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

De koppeling en installatie van de weegschaal is snel en eenvoudig.

Productkwaliteit 9

Uitstekende materialen en afwerking. De weegschaal is zeer veilig op elk oppervlak.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 9

Meten en tracken van gewicht, BMI, lichaamsvet, watergehalte, spier- en botmassa, hartslag, maximaal 8 gebruikersprofielen, weersvoorspelling en meer.

Betrouwbaarheid 9

Zeer nauwkeurige metingen. De waarden wijken voor verschillende metingen heel licht van elkaar af.

Ontwerp 9

Het ontwerp is zeer modern.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Het product is niet alleen functioneel erg sterk, maar ook visueel een echte blikvanger. De functies zijn een echte meerwaarde in het dagelijks leven voor mensen die bewust met hun gezondheid omgaan.

De koppeling en installatie van de weegschaal is snel en eenvoudig.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen32,7 x 32,5 x 2,3 cm
Scherm6x4 cm met 128x64 pixels
AnalyseGewicht: 4 gewichtssensoren, detectie van lichaamspositie, precisie-meten, lichaamssamenstelling: bio-elektrische impedantieanalyse, atleet en normale modus, eenheden: lichaamsvet en totaal water%, spier- en botmassa in kg, hartslag: eenheid in bpm, automatische gebruikersherkenning: tot 8 profielen
CompatibiliteitiOS (vanaf 8.0), Android (vanaf 5.0)
Inhoud doos1x Withings Body Cardio, 1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Kan de Withings Body Cardio tijdens de zwangerschap worden gebruikt?

Er zijn geen gezondheidsrisico's bekend. De waarden - met name het percentage lichaamsvet - kunnen echter onnauwkeurig zijn.

Ik heb een pacemaker. Mag ik de Withings Body Cardio gebruiken?

Nee. Iedereen die een pacemaker of andere medische implantaten heeft, mag de wifi weegschaal van Withings niet gebruiken, omdat deze tijdens het meten altijd een kleine elektrische impuls door het lichaam stuurt. Dit kan de werking van een pacemaker beïnvloeden.

Wanneer ik een account met Withings probeer in te stellen, krijg ik de foutmelding 3024. Wat moet ik doen?

Als je deze melding ontvangt, bestaat er al een account met het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Probeer in dit geval je wachtwoord opnieuw in te stellen of registreer je met een ander e-mailadres.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie