9.0
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings Body Cardio + Steel HR Set

1

€ 149,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Body Cardio - WLAN-Körperwaage für Herzgesundheit & Körperzusammensetzung - Weiß
Aantal:

1

€ 149,95
Aanpassen
€ 149,95

Withings Steel HR Smartwatch

€ 179,95 € 159,95

1

€ 179,95 € 159,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Withings Steel HR Smartwatch
Aantal:

1

€ 179,95 € 159,95
Aanpassen
€ 179,95 € 159,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 279,95 Incl. btw

  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

Het fitnesspakket van Withings is de perfecte combinatie om je gezondheid in de gaten te houden. Het pakket bestaat uit de Withings Body Cardio personenweegschaal en de bijpassende stalen HR smart watch. Terwijl het fitnesshorloge automatisch je activiteiten detecteert en volgt, geeft de wifi weegschaal je nauwkeurige gegevens over alle gezondheid gerelateerde metingen. Bekijk je voortgang in de gratis app en stel doelen voor jezelf.


De voordelen van de Withings Body Cardio + Steel HR in één oogopslag:

  • Lichaamsanalyse
  • Meting alle gegevens van je hart
  • Pushmeldingen
  • Hoogwaardig design
  • Baby- en zwangerschapsmodus

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Een geweldige bundel van Withings: De Body Cardio lichaamsweegschaal en de Steel HR smart watch van Withings. De weegschaal biedt uitgebreide gegevens over lichaamssamenstelling en je cardiovasculaire gezondheid. In de bijbehorende Withings app worden alle gegevens gecombineerd en heb je een uitgebreid overzicht van je gezondheid.

Meer details
Productinformatie

  • Het complete fitness pakket: De Withings Body Cardio in combinatie met de Withings Steel HR bied je een optimaal inzicht in je gezondheid.
  • Meer als alleen een weegschaal: Gebruik de Withings wifi weegschaal om een volledig beeld te krijgen van je gezondheid en om je lichaamssamenstelling, hartslag en gewicht te meten.
  • Alle data in een overzicht: In de gratis Health Mate app zie je altijd alle gegevens en ontwikkelingen van je lichaam. Bereik je doelen met motivatie en handige tips uit de app.
  • Fitness in je eigen stijl: Zowel de Body Cardio als de Steel HR zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Withings Body Cardio + Steel HR in actie

Het complete pakket voor je gezondheid: de Withings Body Cardio en de Steel HR. Met 4 sensoren meet de Withings Body Cardio je gewicht nauwkeurig tot 100 gram. De lichaamsweegschaal meet ook je percentage lichaamsvet en water. De Steel HR van Withings meet zowel je hartslag wanner je staat als je rust hartslag om een nauwkeurig resultaat te verkrijgen. Met een wifi verbinding toont de weegschaal je zelfs de weersverwachting. Gaat het regenen? Dan kun je beter een ontspannen yoga sessie thuis doen! En zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden op je gezondheid terwijl je onderweg bent, maakt de Withings Steel HR het pakket compleet. Of je nu aan het sporten bent of aan het werk bent, de Withings Steel HR van Withings houdt automatisch bij wat je doet. Het horloge herkent je activiteiten zonder dat je er iets voor hoeft te doen en meet je stappen, je verbrande calorieën en je hartslag. Het fitnesshorloge is waterbestendig tot 50m en heeft een batterijlevensduur tot 25 dagen bij normaal gebruik.

Een topteam

De combinatie van Withings Body Cardio en Steel HR van Withings maakt je activiteiten perfect te volgen. Dankzij de gratis Withings Health Mate app heb je al je gezondheidsgegevens altijd bij de hand. Stel een streefgewicht in en houd je voedingsdagboek bij in de app.


Je kunt ook je gezinsleden synchroniseren en tot 8 personen toevoegen. Elke gebruiker wordt automatisch herkend en via wifi in de app weergegeven. Speciaal voor aanstaande moeders biedt de app medisch geteste gezondheidstips en begeleid je tijdens je zwangerschap. Geniet van inzicht in trends, toegang tot wellnessprogramma's en aangepaste programma's voor jou.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Alle activiteiten en gegevens worden automatisch gesynchroniseerd en opgeslagen in de app.

Productkwaliteit 9

Het oppervlak van de weegschaal bestaat uit robuust gehard glas, het horloge van een hoogwaardige stalen kast.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 9

Body Cardio: hartslag en polsslag meting, analyse van lichaamssamenstelling, babymodus, weersvoorspelling. Steel HR: hartslagmeting, lange levensduur van batterij, waterdicht, meldingen.

Betrouwbaarheid 9

Met een goede wifi verbinding verloopt de gegevensuitwisseling tussen de producten van Withings en de app probleemloos.

Ontwerp 10

De Body Cardio weegschaal en de Steel HR beschikken over een hoogwaardig en elegant design. De weegschaal is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Een zeer breed aanbod aan functies van de lichaamsweegschaal, het fitnesshorloge en de extra functies via de app.

Alle activiteiten en gegevens worden automatisch gesynchroniseerd en opgeslagen in de app.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenWithings Body Cardio: 32,7 x 32,5 x 2,3 cm
Scherm6x4 cm met 128x64 pixels
AnalyseGewicht: 4 gewichtssensoren, detectie van lichaamspositie, precisie-meten, lichaamssamenstelling: bio-elektrische impedantieanalyse, atleet en normale modus, eenheden: lichaamsvet en totaal water%, spier- en botmassa in kg, hartslag: eenheid in bpm, automatische gebruikersherkenning: tot 8 profielen
CompatibiliteitiOS (vanaf 8.0), Android (vanaf 5.0)
Inhoud doos1x Withings Body Cardio, Withings Steel HR, 1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Kan de Withings Body Cardio tijdens de zwangerschap worden gebruikt?

Er zijn geen gezondheidsrisico's bekend. De waarden - met name het percentage lichaamsvet - kunnen echter onnauwkeurig zijn.

Ik heb een pacemaker. Mag ik de Withings Body Cardio gebruiken?

Nee. Iedereen die een pacemaker of andere medische implantaten heeft, mag de wifi weegschaal van Withings niet gebruiken, omdat deze tijdens het meten altijd een kleine elektrische impuls door het lichaam stuurt. Dit kan de werking van een pacemaker beïnvloeden.

Wanneer ik een account met Withings probeer in te stellen, krijg ik de foutmelding 3024. Wat moet ik doen?

Als je deze melding ontvangt, bestaat er al een account met het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Probeer in dit geval je wachtwoord opnieuw in te stellen of registreer je met een ander e-mailadres.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie