8.6
Authorized reseller of Meer van TP-Link

TP-Link HS100 (3-pack) - Wifi Smart Plug

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 49,90

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 49,90 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De HS100 Slimme Wifi Stekker (3-pack) van TP-Link is een set van drie wifi smart plugs. Door middel van de TP-Link HS100 Slimme Wifi Stekker kun je altijd je apparaten beheren door gebruik te maken van de Kasa Smart-app op je smartphone. Hierdoor kun je overal waar je internet hebt je elektronica thuis inschakelen, waardoor je bijvoorbeeld op afstand het licht kan uitschakelen bij zonsopkomst en inschakelen bij zonsondergang. Daarnaast kun je inbrekers afschrikken door je lampen in en uit te schakelen volgens een schema zodat het lijkt alsof je altijd thuis bent wanneer je eigenlijk weg bent.


De voordelen van de TP-Link HS100 Slimme Wifi Stekker in één oogopslag:

 • Tijdschema's instellen
 • Op afstand te bedienen
 • Spraakassistentie
 • Afwezigheidsmodus
 • Gemakkelijke installatie en gebruik

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

De HS100 Slimme Wifi Stekker is een smart plug van erg hoge kwaliteit. De app is eenvoudig te bedienen en door de koppeling met Google Assistant en Amazon Alexa kun je je apparaten zelfs met je stem bedienen. Daarnaast zorgt de koppeling met IFTTT en Google Nest ervoor dat al je smart home producten op één plek kunnen worden bestuurd, wat echt een toegevoegde waarde is. Kortom, een handige toevoeging in je slimme huis, om echt ál je apparaten smart te maken!

Meer details
Productinformatie

 • Tijdschema's instellen: Maak vaste tijdschema's om je elektronica automatisch in- en uit te schakelen bij bijvoorbeeld zonsopkomst en zonsondergang of bij vaste dagroutines.
 • Op afstand te bedienen: Beheer de stekkers overal door de Kasa Smart-app te gebruiken. Deze applicatie is gratis te installeren voor je tablet of smartphone (iOS, Android).
 • Spraakassistentie: Geef opdrachten om je elektronica in of uit te schakelen via je spraak door te slimme stekkers te verbinden met Amazon Alexa of Google Assistent.
 • Afwezigheidsmodus: Schrik inbrekers af door te laten lijken dat er altijd iemand thuis door middel van je slimme stekker. Schakel verlichting automatisch in op verschillende tijdstippen om de indruk te geven dat er iemand thuis is, terwijl je dat niet bent.
 • Gemakkelijke installatie en gebruik:Verbind de slimme stekkers met je wifi netwerk en beheer ze door middel van de Kasa Smart-app op je smartphone. Door de directe verbinding met je wifi netwerk is er geen hub nodig wat de installatie zeer gemakkelijk maakt.

De HS100 Slimme Wifi Stekker in actie

De TP-Link HS100 Slimme Wifi Stekker is ideaal als toevoeging aan je smart home! Het zorgt ervoor dat je waar je ook bent en wanneer je ook wilt, je elektronica met één app kunt bedienen. Door de smart plug kun je bijvoorbeeld lampen via een vast tijdsschema in- en uitschakelen, of bijvoorbeeld je koffiezetapparaat bedienen met je stem doordat deze smart plug gekoppeld kan worden met Amazon Alexa of Google Assistent. Daarnaast werkt de smart plug ook samen met IFTTT en Google Nest, waardoor alles in je smart home verbonden kan worden. Het instellen van de slimme stekker gaat zeer gemakkelijk, je verbindt de stekker met je wifi netwerk thuis, download de Kasa Smart-app en je smart plug is klaar voor gebruik!

Elk elektronisch apparaat in je huis wordt slim

Door middel van je smart plug kun je elk elektronisch apparaat in je huis slim maken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook de antieke lamp van je oma bedienen met je smartphone en op afstand een kopje koffie zetten. Dit bespaart energie, geld en tijd!


Omdat de smart plug direct kan worden verbonden met je wifi netwerk, gaat de installatie heel gemakkelijk. Je download de Kasa Smart-app, verbindt de smart plug met je wifi en hij is klaar voor gebruik. De Kasa Smart-app heeft een duidelijke gebruikers-interface met allerlei functies waardoor je allerlei producten op een makkelijke manier kan bedienen.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Geen Bridge nodig, maak simpelweg een account aan, koppel met de app en klaar voor gebruik.

Productkwaliteit 9

De kwaliteit van dit product is uitstekend, allerlei apparaten kunnen worden bediend en het product kan tot 3.68KW bedienen.

App/Software 8

Een duidelijke gebruikersinterface in combinatie met eenvoudige bediening. Voeg eenvoudig nieuwe apparaten toe aan je systeem.

Functionaliteit 8

De compatibiliteit met andere apparaten zoals IFTTT en Google Nest is ideaal. Al je smart home producten kunnen worden gekoppeld.

Betrouwbaarheid 9

Snelle en betrouwbare reactie van de smart plugs na besturing via de app.

Ontwerp 9

De smart plug is compact, eenvoudig en valt nauwelijks op in huis.

Gegevensbescherming 8

TP-Link producten moeten met elkaar communiceren via je wifi, er moet dan wel een veilig wachtwoord beschikbaar zijn.

Prijs-kwaliteit 8

Een drie-pack aan slimme stekkers met veel functies, voor een goede prijs!

Geen Bridge nodig, maak simpelweg een account aan, koppel met de app en klaar voor gebruik.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen10 x 6,6 x 7,7 cm
Gewicht131,8 gram
Stroomvoorziening100 - 240VAC
Inhoud doosTP-Link Smart Plug HS100, snelle installatie handleiding
Installatie
FAQs
Met welke besturingssystemen kan ik de TP-Link HS100 Slimme Wifi Stekker besturen?

Je kan de smart plug besturen via de Kasa Smart-app op een iOS en Android apparaat. Hiervoor heb je minstens iOS 9.0 of hoger en Android 4.1 nodig.

Kan de HS100 Slimme Wifi Stekker worden bestuurd met meerdere telefoons?

Ja, zo lang je ingelogd bent op het cloud account in de Kasa Smart-app kun je de smart plug op meerdere telefoons besturen.

Kun je de HS100 Slimme Wifi Stekker ook buiten gebruiken?

Nee, op dit moment kan deze smart plug alleen binnen gebruikt worden.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.