9.0
Authorized reseller of Meer van Tile

Tile Starter Pack (2022) - 1x Mate + 1x Slim

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 54,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 54,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van Tile Starter Pack (2022) in één oogopslag:

 • Twee trackers met 76m bereik
 • Eenvoudige bevestiging
 • Weerbestendig
 • Bedien met je stem
 • Track je bezittingen met de app

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

De Tile Starter Pack (2022) is het perfecte starterspakket met twee trackers waarmee je je belangrijkste bezittingen in de gaten kunt houden. De trackers zijn eenvoudig te gebruiken en je hoeft ze niet te installeren. De app is gebruiksvriendelijk en laat je op een kaart zien waar je trackers zijn. Laat je trackers een geluid maken zodat je ze ook op geluid kunt terugvinden. Bevestig er bijvoorbeeld een aan je sleutels en de andere in je portemonnee, of houd zelfs je huisdieren in de gaten door een tracker aan hun halsband te bevestigen.

Meer details
Productinformatie

 • Het startpakket om je spullen terug te vinden: Het Tile Starter Pack (2022) bevat twee trackers waarmee je je belangrijkste voorwerpen gemakkelijk kunt terugvinden. Gebruik de Mate tracker om alles te volgen, van je smartphone tot je sleutels. De Slim tracker kun je in elke smalle ruimte laten glijden, zoals je portemonnee. Zo raak je nooit meer iets belangrijks kwijt.
 • Bevestig elke tracker gemakkelijk: De trackers kunnen overal op geplaatst en bevestigd worden. Hang ze aan je sleutelbos, je handtas, of steek je Slim tracker in je portemonnee als een creditcard. Eenvoudig bevestigen en je trackers staan klaar, geen extra installatie is nodig.
 • Weerbestendig ontwerp: Met IP 67 bescherming zijn de trackers beschermd tegen stofdeeltjes en zijn ook bestand tegen water. Of ze nu onder de regen komen, of op een vuile vloer valt, je trackers zullen nog steeds foutloos werken.
 • Bedien je trackers met spraakopdrachten: Je kunt je trackers ook met je stem bedienen. Zoek je voorwerpen met eenvoudige spraakcommando's. De trackers zijn compatibel met Amazon Alexa, Siri en Google Assistant. Zo hoef je niet eens van de bank af om je spullen te lokaliseren.
 • Vind je trackers met je smartphone: Met de Tile app kun je je trackers tegelijk bedienen. Je kunt zien waar je trackers zich bevinden en twee voorwerpen tegelijk vinden. Dit is mogelijk zelfs als de trackers buiten het detectiebereik zijn. Je kunt de laatst geregistreerde locatie van de trackers in de app bekijken en je verloren voorwerpen terugvinden.

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Er is geen installatie vereist. Gebruik gewoon de app om je trackers te bedienen en bevestig je trackers overal.

Productkwaliteit 9

De trackers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, met IP 67 bescherming.

App/Software 9

Een handige app waar je precies kunt zien waar je sleutelhanger zich bevindt met een duidelijk en strak design.

Functionaliteit 8

Je kunt de bluetooth trackers ook delen met vrienden en familie in de app. Zo kun je ook je stem gebruiken om de trackers tegelijk te bedienen.

Betrouwbaarheid 9

De trackers helpen je altijd je voorwerpen terug te vinden, ook als ze buiten het bluetooth bereik zijn. De app toont je foutloos de locatie van je trackers.

Ontwerp 9

De trackers zijn klein en compact, makkelijk te bevestigen. De slanke tracker kan ook in kleine nauwe ruimtes zoals portemonnees worden geplaatst.

Gegevensbescherming 9

De bluetooth verbinding wordt als veilig beschouwd.

Prijs-kwaliteit 9

Twee goed werkende trackers voor een geweldige prijs.

Er is geen installatie vereist. Gebruik gewoon de app om je trackers te bedienen en bevestig je trackers overal.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenMate: 37.8 x 37.8 x 7.1 mm ; Slim: 85.5 x 54 x 2.5 mm ;
ConnectiviteitBluetooth
BeschermingsklasseIP 67
Batterij2x tot 3 jaar niet-vervangbare lithiummetaalbatterij
Bereiktot 76 m
Installatie
FAQs
Hoe is de Tile Starter Pack te vergelijken met een GPS apparaat?

Bluetooth en GPS trackers verschillen op veel punten. In het algemeen houden GPS trackers een constante verbinding via satelliet en bieden real-time tracking. Bluetooth trackers werken binnen een korter bereik en zijn afhankelijk van een verbinding met een bluetooth ingeschakeld toestel. Bluetooth trackers kosten meestal minder, zijn lichter en verbruiken minder stroom.

Moet ik betalen om de vindfuncties van Tile te gebruiken?

Nee, de app is gratis te gebruiken voor de belangrijkste vindfuncties, zoals Bel mijn Tile, Vind mijn smartphone, Bekijk de locatie op een kaart, Deel met een vriend, en Vind een gemeenschap. Premium zorgt voor meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Welke smartphones en tablets zijn compatibel met Tile?

Tile werkt met de meeste iOS en Android toestellen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.