8.6
Authorized reseller of Meer van Tile

Tile Slim - Bluetooth Tracker (2020)

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 29,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 29,99 Incl. btw
  • Gratis verzending en retour
  • tink 'functioneert-garantie'
  • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Tile Slim heeft nu een vorm en dikte van twee credit cards en past zo gemakkelijk in je portemonnee of paspoort houder. Hierdoor raak je je belangrijkste bezittingen nooit meer kwijt en heb je altijd in de gaten waar je portemonnee of paspoort zich bevindt.


De voordelen van de Tile Slim in één oogopslag:

  • Dun ontwerp
  • Lange batterijduur
  • Waterproof

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

De Tile Slim is de ideale bluetooth tracker voor in je portemonnee of paspoort. Zijn vorm zorgt ervoor dat hij daar heel gemakkelijk in past. Bekijk de locatie van je spullen in de app en weet altijd waar ze zich bevinden. Een praktisch product voor een fijne prijs!

Productinformatie

  • Dun ontwerp: Vanwege zijn dunne ontwerp past de Tile Slim nu overal in, onder of op. Het valt nauwelijks op dat je een bluetooth tracker mee hebt - de Tile Slim heeft een dikte van slechts twee credit cards.
  • Lange batterijduur: De batterij van de Tile Slim gaat 3 jaar mee. Hierdoor hoef je je nauwelijks zorgen te maken over het vervangen van de batterij.
  • Waterproof: Ook deze bluetooth tracker van Tile kan tegen water. Net zoals de Tile Sticker is hij waterproof. Zijn broertjes Pro en Mate zijn echter Water-resistant.

De Tile Slim in actie

Raak nooit meer je portemonnee of paspoort kwijt met de Tile Slim. Deze handige bluetooth tracker in credit card formaat past makkelijk in je portemonnee vanwege zijn compacte en handige design als credit card. Gebruik de Tile app om altijd te weten waar je je portemonnee of andere spullen hebt laten liggen en vind alles snel terug.

Groot bereik

De Tile Slim heeft een bereik van 61 meter, zodat je altijd weet waar je spullen zich bevinden. Via de app wordt de locatie getoond van je tablet, portmonnee of paspoort waardoor je nooit meer lang hoeft te zoeken naar je spullen. De Tile Slim is daarnaast ook waterproof, je hoeft je dus geen zorgen te maken als hij in een jasje zit die nat is geworden!


De Tile Slim overtuigt vooral door zijn praktische ontwerp van een creditcard waardoor hij overal makkelijk in, op of onder past!

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingen86 mm x 54 mm x 2.4 mm
Batterijduur3 jaar
Range61 meter
KleurZwart
Installatie
FAQs
Hoe ver is het bereik van de Tile Slim?

Het bereik is rond de 61 meter.

Met welke smart home systemen is de Tile Slim compatibel?

Met Google Assistant en Amazon Alexa.

Welke batterijen heb ik nodig voor de Tile Slim?

De batterij zit ingebouwd.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.