9.1
Authorized reseller of Meer van Tile

Tile Slim (2022) - Bluetooth Tracker

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 34,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 29,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van Tile Slim (2022) - Bluetooth Tracker in één oogopslag:

 • Bereik tot 76 m
 • Gemakkelijk vastmaken
 • Waterbestendig
 • Spraakbesturing via Google Assistant, Siri en Alexa
 • Makkelijk te bedienen

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

De Tile Slim (2022) is een dunne tracker voor portemonnees, bagagelabels en andere voorwerpen met weinig ruimte of die een laag profiel vereisen. Waterbestendig met een bluetooth bereik tot 76 m, luide beltoon en tot 3 jaar niet-vervangbare batterij, glijdt de Slim gemakkelijk in of hecht hij aan alles wat je niet wilt verliezen. Open simpelweg de gratis Tile app en tik op Find om je spullen te lokaliseren. Je kunt ook dubbel op de knop op je Slim drukken om je smartphone te laten rinkelen en te vinden.

Meer details
Productinformatie

 • Lokaliseer je spullen met gemak: Tile Slim (2022) - Bluetooth Tracker helpt je je voorwerpen gemakkelijk terug te vinden. Met een bluetooth bereik van tot 76 meter kun je al je voorwerpen vinden, gewoon vanaf je smartphone. Zelfs als je voorwerpen buiten bereik zijn, kun je de laatste locatie van je voorwerp nagaan en het meteen terugvinden.
 • Gemakkelijk overal aan te bevestigen: Tile Slim (2022) - Bluetooth Tracker is ontworpen om op voorwerpen met smalle ruimte te bevestigen, zoals bagagelabels of portefeuilles. Schuif hem in je portemonnee als een visitekaartje, en maak je nooit meer zorgen over het verlies van je creditcard, geld en ID.
 • Weerbestendig ontwerp: Met IP 67 bescherming blijft je tracker werken, zelfs als hij nat wordt, of in contact komt met stofdeeltjes. Je hoeft hem niet steeds schoon te maken of bang te zijn dat hij stopt met werken als hij in contact komt met regen.
 • Bedienbaar met je stem: De Tile Slim (2022) - Bluetooth Tracker kan gemakkelijk met je stem bediend worden. Hij is compatibel met Alexa, Google Assistant en Siri, dus je kunt het vinden van je voorwerpen activeren met eenvoudige spraakcommando's.
 • Gebruik de app voor volledige controle: De gratis Tile app bevat een hele reeks functies zodat je altijd weet waar je voorwerpen zijn. Bekijk de locatie van je tracker op een kaart, laat je smartphone bellen, deel met familie of vrienden, of druk gewoon op Find om je voorwerp te vinden.

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 10

Het enige wat je hoeft te doen is je tracker aan een voorwerp te bevestigen of in een portemonne te schuiven naar keuze. Met de app hoef je verder niets te doen.

Productkwaliteit 9

De trackers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, met IP 67 bescherming.

App/Software 9

Een handige app waar je precies kunt zien waar je sleutelhanger zich bevindt met een duidelijk en strak design.

Functionaliteit 8

Weet altijd waar je voorwerpen zijn en volg ze met gemak met beide trackers. Met de app kun je delen met vrienden en familie, en ook je stem gebruiken om de trackers tegelijk te bedienen.

Betrouwbaarheid 9

Je trackers helpen je altijd je voorwerpen terug te vinden, ook als ze buiten het bluetooth bereik zijn.

Ontwerp 10

De tracker is niet alleen klein, maar ook slank. Perfect voor smalle voorwerpen zoals portemonnees.

Gegevensbescherming 9

De bluetooth verbinding wordt als veilig beschouwd.

Prijs-kwaliteit 9

Een goede prijs voor een goed functionerend product.

Het enige wat je hoeft te doen is je tracker aan een voorwerp te bevestigen of in een portemonne te schuiven naar keuze. Met de app hoef je verder niets te doen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen85.5 x 54 x 2.5 mm
ConnectiviteitBluetooth
BeschermingsklasseIP 67
BatterijTot 3 jaar niet-vervangbare lithiummetaalbatterij
Bereiktot 76 m
Installatie
FAQs
Hoe is de Tile Slim (2022) - Bluetooth Tracker te vergelijken met een GPS toestel?

Bluetooth en GPS trackers verschillen op veel punten. In het algemeen houden GPS trackers een constante verbinding via satelliet en bieden real-time tracking. Bluetooth trackers werken binnen een korter bereik en zijn afhankelijk van een verbinding met een bluetooth ingeschakeld toestel. Bluetooth trackers kosten meestal minder, zijn lichter en verbruiken minder stroom.

Moet ik betalen om de vindfuncties van Tile te gebruiken?

Nee, de app is gratis te gebruiken voor de belangrijkste vindfuncties, zoals Bel mijn Tile, Vind mijn smartphone, Bekijk de locatie op een kaart, Deel met een vriend, en Vind een gemeenschap. Premium zorgt voor meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Welke smartphones en tablets zijn compatibel met Tile?

Tile werkt met de meeste iOS en Android toestellen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.