9.4
Authorized reseller of Meer van Tile

Tile Pro Essentials (2022) - 2x Pro, 1x Slim, 1x Sticker

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 99,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van Tile Pro Essentials (2022) in één oogopslag:

 • Track al je bezittingen
 • Bevestiging met gemak
 • Weerbestendig
 • Bediening met je stem
 • De app als controlecentrum

Expert review
9.4
Getest door tink Experte
Moritz

De Tile Pro Essentials (2022) is een geweldige set voor iedereen die een gevarieerde reeks voorwerpen wil volgen. De Pro tracker is de krachtigste van de Tile trackers. Gebruik hem om voorwerpen zoals sleutels of je smartphone te volgen. Hij heeft een bereik tot 120 meter. Gebruik de Slim tracker om je portemonnee of je bagage met gemak te volgen. Plak de stickertracker op tv-afstandsbedieningen zodat je er nooit meer naar hoeft te zoeken.

Meer details
Productinformatie

 • Track moeiteloos al je bezittingen: Deze set bevat twee Pro trackers die een bereik hebben tot 120 meter, een Slim en een Sticker tracker, die beide een bereik hebben tot 76 meter. Met deze combinatie van trackers kun je alles wat belangrijk voor je is, zoals je sleutels en je smartphone, met gemak volgen.
 • Bevestig je trackers in een handomdraai: De Pro trackers kunnen met een sleutelgat op de trackers gemakkelijk op elk voorwerp bevestigd worden. De Slim trackers kunnen op dezelfde manier bevestigd worden, maar door hun dunne vormgeving kun je ze in smalle ruimten zoals portemonnees steken. De Sticker tracker heeft een zelfklevende achterkant waardoor hij supersnel op elk plat oppervlak geplakt kan worden.
 • Weerbestendig ontwerp: Met IP 67 bescherming zijn de trackers beschermd tegen stofdeeltjes en zijn ook bestand tegen water. Of ze nu nat worden tijdens een regenbui, of op een vuile vloer vallen, je trackers zullen nog steeds foutloos werken.
 • Bedien je trackers met spraakopdrachten: De Tile trackers zijn eenvoudig met je stem te bedienen. Zoek je voorwerpen met eenvoudige spraakopdrachten. De trackers zijn compatibel met Amazon Alexa, Siri en Google Assistant. Je hoeft je smartphone niet eens te gebruiken als je dat niet wilt.
 • Vind je trackers met je smartphone: Met de Tile app kun je je trackers tegelijk bedienen. Je kunt zien waar je trackers zich bevinden en twee voorwerpen tegelijk vinden. Dit is mogelijk zelfs als de trackers buiten het detectiebereik zijn. Je kunt de laatst geregistreerde locatie van de trackers in de app bekijken en je verloren voorwerpen terugvinden.

Expert review
9.4
Getest door tink Experte
Moritz
Installatie 10

Er is geen installatie vereist, behalve het downloaden van de Tile app en het bevestigen van de trackers op een of meer objecten.

Productkwaliteit 9

De trackers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, met IP 67 bescherming.

App/Software 9

Een handige app waar je precies kunt zien waar je sleutelhanger zich bevindt met een duidelijk en strak design.

Functionaliteit 9

Het Tile Pro Essentials (2022) pakket geeft je vier trackers waarmee je bijna alles kunt volgen. Gebruik de app om al je bezittingen terug te vinden.

Betrouwbaarheid 9

De trackers werken allemaal perfect en voeren hun functies foutloos uit.

Ontwerp 10

De trackers zijn klein en compact, maar de Slim tracker is niet alleen klein, maar ook dun. Perfect voor smalle voorwerpen zoals portemonnees. De Sticker kun je op ieder vlakke oppervlakte plakken.

Gegevensbescherming 9

De bluetooth verbinding wordt als veilig beschouwd.

Prijs-kwaliteit 10

Een fantastische prijs voor een set die vier geweldige trackers bevat.

Er is geen installatie vereist, behalve het downloaden van de Tile app en het bevestigen van de trackers op een of meer objecten.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenPro: 58 x 32 x 7.5 mm
Slim: 85.5 x 54 x 2.5 mm
Sticker: 27 x 7.8 mm
ConnectiviteitBluetooth
BeschermingsklasseIP 67
Batterij2x tot 3 jaar niet-vervangbare lithiummetaalbatterij + 2x 1 jaar niet-vervangbare lithiummetaalbatterij
Bereiktot 120 voor pro, tot 76 m voor slim en sticker
Installatie
FAQs
Wat zijn de functies van de Tile app?

Er zijn veel functies in de Tile app zoals Bel mijn Tile, Vind mijn smartphone, Bekijk de locatie op een kaart, Deel met een vriend, en Vind een gemeenschap. Premium zorgt voor meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Moet ik iets speciaals doen om te zorgen dat de plakstrip blijft plakken van de Sticker tracker?

Zorg ervoor dat je Sticker op een schone, droge ondergrond wordt aangebracht. De kleefstof werkt het best op vlakke oppervlakken.

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?

Alle locatie- en gebruikersgegevens zijn beveiligd en worden uitsluitend gebruikt voor het vinden van de juiste locatie. Tile verkoopt geen gebruikersgegevens.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.