9.1
Authorized reseller of Meer van Tile

Tile Performance Pack (2022) - 1x Pro + 1x Slim

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 69,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 69,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van Tile Performance Pack (2022) in één oogopslag:

 • Sterk bluetooth bereik
 • Eenvoudige bevestiging
 • Waterbestendig
 • Spraakbesturing met Alexa, Google Assistant en Siri
 • App-bediening voor meer gemak

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Het Tile Performance Pack (2022) bevat een Pro tracker en een Slim tracker. Elk van deze trackers kan gemakkelijk bevestigd worden en is perfect voor uiteenlopende voorwerpen. Bevestig de Pro tracker bijvoorbeeld aan je huissleutels, en vind ze binnen een bereik van 120 meter. Stop de Slim tracker in je portemonnee of schuif hem in een bagagelabel en zorg ervoor dat je nooit iets belangrijks verliest.

Meer details
Productinformatie

 • Twee trackers met een sterk bereik: De Pro tracker heeft een bereik tot 120 meter en is de sterkste tracker van de Tile trackers. De Slim tracker heeft een bereik van tot 76 meter. Dit betekent dat je je bezittingen met gemak kunt terugvinden, of het nu je sleutels, je smartphone of iets anders is.
 • Gemakkelijk te bevestigen: De trackers in het Tile Performance Pack (2022) hebben een klein gat, waarmee ze gemakkelijk aan vrijwel elk voorwerp bevestigd kunnen worden. De Slim tracker is erg dun en kan gemakkelijk in bijvoorbeeld portemonnees worden geschoven.
 • Weerbestendig ontwerp: Met IP 67 bescherming zijn de trackers beschermd tegen stofdeeltjes en zijn ook bestand tegen water. Of ze nu nat worden door een regenbui, of op een vieze vloer vallen, je trackers zullen nog steeds foutloos werken.
 • Bedienbaar met je stem: Beide trackers zijn eenvoudig met je stem te bedienen. Zoek je voorwerpen met eenvoudige spraakopdrachten. De trackers zijn compatibel met Amazon Alexa, Siri en Google Assistant. Je hoeft je smartphone niet eens te gebruiken als je dat niet wilt.
 • Bedien alle trackers met de Tile app: Met de Tile app kun je beide trackers tegelijk bedienen. Je kunt zien waar beide trackers zich bevinden en twee voorwerpen tegelijk vinden. Dit is mogelijk zelfs als de trackers buiten het detectiebereik zijn. Je kunt de laatst geregistreerde locatie van de trackers in de app bekijken en je verloren voorwerpen terugvinden.

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Er is geen installatie vereist, behalve het downloaden van de tile-app en het bevestigen van de trackers op een of meer objecten.

Productkwaliteit 9

De trackers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, met IP 67 bescherming.

App/Software 9

Een handige app waar je precies kunt zien waar je sleutelhanger zich bevindt met een duidelijk en strak design.

Functionaliteit 9

De Performance pack bevat twee trackers die perfect zijn voor diverse objecten. Ze volgen allebei je voorwerpen foutloos, en zijn te bedienen met een app of je stem.

Betrouwbaarheid 9

Beide trackers voeren hun functie perfect uit. Ondanks de batterijlevensduur van één jaar, is de Pro tracker zeer krachtig met een bereik van 120 m en een luid volume, zodat je je spullen altijd kunt terugvinden

Ontwerp 9

Beide trackers zijn klein en compact, maar de Slim tracker is niet alleen klein, maar ook dun. Perfect voor smalle voorwerpen zoals portemonnees.

Gegevensbescherming 9

De bluetooth verbinding wordt als veilig beschouwd.

Prijs-kwaliteit 9

Twee uitstekende trackers voor een geweldige prijs.

Er is geen installatie vereist, behalve het downloaden van de tile-app en het bevestigen van de trackers op een of meer objecten.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenPro: 58 x 32 x 7.5 mm; Slim: 85.5 x 54 x 2.5 mm
ConnectiviteitBluetooth
BeschermingsklasseIP 67
Batterij1x tot 3 jaar niet-vervangbare lithiummetaalbatterij + 1x 1 jaar niet-vervangbare lithiummetaalbatterij
Bereiktot 120 voor Pro, tot 76 m voor Slim
Installatie
FAQs
Moet ik betalen om de vindfuncties van Tile te gebruiken?

Nee, de app is gratis te gebruiken voor de belangrijkste vindfuncties, zoals Bel mijn Tile, Vind mijn smartphone, Bekijk de locatie op een kaart, Deel met een vriend, en Vind een gemeenschap. Premium zorgt voor meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Welke smartphones en tablets zijn compatibel met Tile?

Tile werkt met de meeste iOS en Android toestellen.

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?

Alle locatie- en gebruikersgegevens zijn beveiligd en worden uitsluitend gebruikt voor het vinden van de juiste locatie. Tile verkoopt geen gebruikersgegevens aan derden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.