9.0
Authorized reseller of Meer van Tile

Tile Mate Essentials (2022) - 2x Mate, 1x Slim, 1x Sticker

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 79,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 79,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van Tile Mate Essentials (2022) in één oogopslag:

 • Lokaliseer eenvoudig je bezittingen
 • Eenvoudige bevestiging
 • Weerbestendig
 • Spraakbediening via Alexa, Google Assistant en Siri
 • De app als controlecentrum

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

De Tile Mate Essentials (2022) set bevat twee Mate trackers, een Slim tracker en een Sticker tracker. Hiermee kun je dus meerdere voorwerpen tegelijk volgen via de app, of de trackers delen met familie en vrienden. Zelfs als je voorwerpen zich buiten het bluetooth bereik van 76 meter bevinden, toont de Tile app je nog steeds de laatst geregistreerde locatie. Zo kun je je bezittingen gemakkelijk terugvinden.

Meer details
Productinformatie

 • Bluetooth technologie voor tracking: De Tile trackers gebruiken bluetooth technologie om je voorwerpen op te sporen. Verlies nooit meer iets, door een Mate tracker aan je sleutels te bevestigen, een Sticker tracker op een afstandsbediening te plakken of de Slim tracker in een bagagelabel te schuiven.
 • Bevestig je trackers in een handomdraai: De trackers kunnen gemakkelijk op vrijwel alles bevestigd worden. De Sticker tracker heeft een zelfklevende achterkant waarmee je hem eenvoudig op een vlak oppervlak kunt plakken. De Slim en Mate trackers kunnen op elk voorwerp bevestigd worden, waarbij de Slim tracker zo dun dat hij eenvoudig in een portemonnee geplaatst kan worden.
 • Weerbestendig ontwerp: Met IP 67 bescherming zijn de trackers beschermd tegen stofdeeltjes en zijn ze ook bestand tegen water. Of ze nu onder de regen komen, of op een vuile vloer valt, je trackers zullen nog steeds foutloos werken.
 • Bedien je trackers met spraakopdrachten: De Tile trackers zijn eenvoudig met je stem te bedienen. Zoek je voorwerpen met eenvoudige spraakopdrachten. De trackers zijn compatibel met Amazon Alexa, Siri en Google Assistant. Je hoeft je smartphone niet eens te gebruiken als je dat niet wilt.
 • Vind je trackers met je smartphone: Met de Tile app kun je je trackers tegelijk bedienen. Je kunt zien waar je trackers zich bevinden en twee voorwerpen tegelijk vinden. Dit is mogelijk zelfs als de trackers buiten het detectiebereik zijn. Je kunt de laatst geregistreerde locatie van de trackers in de app bekijken en je verloren voorwerpen terugvinden.

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 10

De installatie is uiterst eenvoudig. Je hebt alleen de app nodig om toegang te krijgen tot alle functies als je je trackers hebt bevestigd.

Productkwaliteit 9

De trackers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, met IP 67 bescherming.

App/Software 9

Een handige app waar je precies kunt zien waar je sleutelhanger zich bevindt met een duidelijk en strak design.

Functionaliteit 8

Met deze set kun je alle bezittingen die je niet wilt verliezen volgen door je trackers te laten rinkelen of hun locatie op een kaart te zien.

Betrouwbaarheid 9

De app toont je foutloos de locatie van je voorwerpen met bluetooth technologie.

Ontwerp 9

Deze set bevat een gevarieerde reeks trackers die klein ontworpen zijn en geschikt om op allerlei voorwerpen bevestigd te worden.

Gegevensbescherming 9

De bluetooth verbinding wordt als veilig beschouwd.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs-kwaliteitverhouding van deze set is uitstekend.

De installatie is uiterst eenvoudig. Je hebt alleen de app nodig om toegang te krijgen tot alle functies als je je trackers hebt bevestigd.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingMate: 37.8 x 37.8 x 7.1 mm; Slim: 85.5 x 54 x 2.5 mm; Sticker: 27 x 7.8 mm
ConnectiviteitBluetooth
BeschermingsklasseIP 67
Batterij4x tot 3 jaar niet-vervangbare lithiummetaalbatterij
Bereiktot 76 m
Installatie
FAQs
Wat zijn de functies van de Tile app?

Er zijn veel functies in de Tile app zoals Bel mijn Tile, Vind mijn smartphone, Bekijk de locatie op een kaart, Deel met een vriend, en Vind een gemeenschap. Premium zorgt voor meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Moet ik iets speciaals doen om te zorgen dat de plakstrip blijft plakken van de Sticker Tracker?

Zorg ervoor dat je Sticker op een schone, droge ondergrond wordt aangebracht. De kleefstof werkt het beste op vlakke oppervlakken.

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?

Alle locatie- en gebruikersgegevens zijn beveiligd en worden uitsluitend gebruikt voor het vinden van de juiste locatie. Tile verkoopt geen gebruikersgegevens aan derden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie