9.0
Authorized reseller of Meer van Google Nest , Tile

Tile Mate 4-pack (2022) + Google Nest Mini

4

€ 24,99 € 19,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker

Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker

€ 24,99 € 19,95
Aanpassen
Aantal:

4

€ 24,99 € 19,95

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 89,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Tile Mate 4-pack is de ideale set dat ervoor zorgt dat je niks meer kwijt raakt. Bevestig de Tile Mate aan items die je snel wilt vinden wanneer je ze nodig hebt en bespaar jezelf het zoeken. Met een druk op de knop van je Tile Mate - Bluetooth Tracker kun je je smartphone geluid laten maken - zelfs wanneer hij op stil staat. De batterij gaat een jaar mee en kun je eenvoudig verwisselen.


De voordelen van de Tile Mate 4-pack + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Flexibel inzetbaar
 • Bevestig aan verschillende items
 • Raak nooit meer iets kwijt
 • s Werelds kleinste smart home speaker ter wereld
 • Compact entertainment pakket

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Met deze set van 4x Tile Mate en Google Nest ontvang je een uitgebreid pakket bestaande uit vier handige bluetooth trackers en een spraakassistent. Ideaal als je verschillende producten wilt voorzien van een tracker, voor een zeer gunstige prijs. Bij deze vernieuwde versie van de Google Home zijn de juiste eigenschappen aangepast. Vooral het geluid is verbeterd - heldere hoge tonen en een veel krachtigere bas zijn beter verwerkt in deze versie.

Meer details
Productinformatie

 • Eenvoudige installatie: De Tile-app begeleid je stap voor stap door de installatie en kan door iedereen binnen enkele minuten worden doorlopen.
 • Flexibel inzetbaar: Bevestig de Tile Mate aan verschillende attributen die je snel moet kunnen vinden wanneer je ze nodig hebt. Bijvoorbeeld aan je huissleutels, smartphone of je iPad.
 • Bevestig aan verschillende items: Wanneer je apparaat in de buurt is, kan je hem via de app een beltoon laten afspelen. Daarnaast kun je ook de locatie bekijken van de Tile Mate via een kaart in de app.
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven: De Google Assistant is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database, beantwoordt het al je vragen. Het herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht.
 • 's Werelds kleinste smart home speaker ter wereld: Met een diameter van minder dan tien centimeter is de Nest Mini uiterst compact. Daarnaast beschikt de luidspreker over een krachtig controlecentrum voor je slimme woning. De Google Assistant is compatibel met verschillende slimme apparaten. Je verbindt ze eenvoudigweg via de app en bestuurt ze met je stem via de spraakassistent.

De Tile Mate 4-pack + Google Nest Mini in actie

De Tile Mate kan eenvoudig worden bevestigd aan je zak, voordeursleutel, autosleutel of fietsensleutel. Met de smartphone app kun je je bluetooth tracker een geluid laten maken en door twee keer op de bluetooth tracker te drukken gaat je mobiele telefoon over, zelfs als deze op stil staat.

Je slimme hulpmiddel

Tile zorgt ervoor dat niet alleen jijzelf je verloren items kan opsporen omdat iedereen die de app binnen het bereik van je verloren voorwerp gebruikt, de locatie voor je kan opvragen. Dit geeft je een betere kans om je verloren smartphone te vinden. Beveilig je eigendommen vandaag nog met de Tile Mate en raak niks meer kwijt.


De Tile Mate verschilt alleen van de Tile Pro versie door zijn kleinere bluetooth bereik, iets minder luide sirene en het design. De Tile Mate heeft ons over de hele linie overtuigd en maakt je dagelijks leven een stuk gemakkelijker.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie duurt maar ongeveer een minuutje. Even de app downloaden, vervolgens de registratie doorlopen en klaar voor gebruik.

Productkwaliteit 9

De behuizing bestaat uit kwalitatief sterke materialen. De apparaten zijn een slim en betrouwbaar hulpmiddel in je dagelijks leven.

App/Software 10

De Google Home-app biedt een brede keuze aan functies. Het geeft je een volledig overzicht van wat er in elke situatie aan de hand is. De gebruikersinterface is eenvoudig en intuïtief.

Functionaliteit 9

Eenvoudige installatie, flexibel gebruik, nooit meer wat kwijt, altijd bij de hand.

Betrouwbaarheid 8

Betrouwbaarder en problemen treden nauwelijks op bij het gebruik.

Ontwerp 9

Strak en minimalistisch design maken de producten mooie kleine apparaatjes die niet snel zullen opvallen.

Gegevensbescherming 9

Hoge beveiligingsstandaard en verificatie op meerdere niveaus.

Prijs-kwaliteit 9

Een zeer gunstige prijs voor deze combo pack. Veel functies voor een scherpe prijs!

De installatie duurt maar ongeveer een minuutje. Even de app downloaden, vervolgens de registratie doorlopen en klaar voor gebruik.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenTile Mate: 37.8 x 37.8 x 7.1 mm
Google Nest Mini: diameter: 98 mm, hoogte: 42 mm, kabellengte: 1,5 meter
Product gewichtTile Mate: 4,5g
Google Nest Mini: 181 g
VerbindingBluetooth, wifi
Stroomvoorziening1 Lithium batterij
Inhoud doos4x Tile Mate, Google Nest Mini, netstroom kabel, handleiding
Installatie
FAQs
Hoe is de Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker te vergelijken met een GPS toestel?

Bluetooth en GPS trackers verschillen op veel punten. In het algemeen houden GPS trackers een constante verbinding via satelliet en bieden real-time tracking. Bluetooth trackers werken binnen een korter bereik en zijn afhankelijk van een verbinding met een bluetooth ingeschakeld toestel. Bluetooth trackers kosten meestal minder, zijn lichter en verbruiken minder stroom.

Moet ik betalen om de vindfuncties van Tile te gebruiken?

Nee, de app is gratis te gebruiken voor de belangrijkste vindfuncties, zoals Bel mijn Tile, Vind mijn smartphone, Bekijk de locatie op een kaart, Deel met een vriend, en Vind een gemeenschap. Premium zorgt voor meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Welke smartphones en tablets zijn compatibel met Tile?

Tile werkt met de meeste iOS en Android toestellen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.