9.0
Authorized reseller of Meer van Tile

Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker 2-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 47,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 47,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van Tile Mate (2022) - Tracker 2-pack in één oogopslag:

 • Lokaliseer je bezittingen
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Waterbestendig
 • Spraakgestuurde opsporing
 • Bediening via app

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Deze set bevat twee Tile Mate (2022) Bluetooth Trackers waarmee je meer dan één voorwerp kunt voorzien van een handig apparaat zodat je het nooit meer kwijt raakt. Bevestig er bijvoorbeeld een aan je sleutels, en de andere aan je telefoon, zodat je altijd weet waar je belangrijkste bezittingen zijn. Je kunt ook één tracker aan een goede vriend of familielid geven, zodat jullie beiden de app kunnen openen om een voorwerp te zoeken.

Meer details
Productinformatie

 • Vind je spullen met gemak terug: De Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker 2-pack kan gebruikt worden om al je spullen gemakkelijk terug te vinden. Verlies nooit meer je sleutels of je smartphone. Zoek je je smartphone? Druk eenvoudig tweemaal op de toets op je Tile Mate. Je smartphone zal rinkelen, zelfs als hij op stil staat! Met twee trackers, kun je twee voorwerpen tegelijk vinden.
 • Gemakkelijk overal aan te bevestigen: De bluetooth trackers kunnen overal aan bevestigd worden. Of het nu een handtas is die je echt niet kwijt wilt, je sleutels, je smartphone, of zelfs de halsband van je huisdier. Bevestig de trackers eenvoudig en gebruik de gratis app om de voorwerpen terug te vinden. De trackers hebben een bereik van tot 76 meter, zodat je je voorwerpen snel kunt terugvinden.
 • Water- en stofbestendig: Je hoeft je geen zorgen te maken dat je tracker niet werkt als het regent of als je er per ongeluk een drankje op morst. Met IP 67 bescherming is hij 100% beschermd tegen vaste voorwerpen zoals stof en zand, en hij is getest om minstens 30 minuten te werken onder 15 cm tot 1 m water.
 • Bedienbaar met je stem: De Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker kan gemakkelijk met je stem bediend worden. Hij is compatibel met Alexa, Google Assistant en Siri, dus je kunt het vinden van je voorwerpen activeren met eenvoudige spraakcommando's.
 • Vind je voorwerpen met de app: De gebruiksvriendelijke gratis app van Tile slaat de laatst bepaalde locatie en tijd van je Tile op. Zo weet je altijd waar je moet zoeken. De app bevat kernzoekfuncties zoals ring my Tile, vind mijn smartphone, zie zijn locatie op een kaart, deel met een vriend, en community find.

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Er is geen installatie vereist. Gebruik gewoon de app om je tracker te bedienen en bevestig je tracker overal.

Productkwaliteit 9

De tracker gemaakt van hoogwaardig materiaal, met IP 67 bescherming.

App/Software 9

Een handige app waar je precies kunt zien waar je sleutelhanger zich bevindt met een duidelijk en strak design.

Functionaliteit 8

Weet altijd waar je voorwerpen zijn en volg ze met gemak. Met de app kun je delen met vrienden en familie, en ook je stem gebruiken om de tracker te bedienen.

Betrouwbaarheid 9

Je tracker zal je altijd helpen je voorwerpen terug te vinden. De app toont je de locatie van je voorwerpen met bluetooth technologie.

Ontwerp 9

De tracker is klein en compact, makkelijk te bevestigen.

Gegevensbescherming 9

De bluetooth verbinding wordt als veilig beschouwd.

Prijs-kwaliteit 9

Een goede prijs voor een gebruiksvriendelijk product.

Er is geen installatie vereist. Gebruik gewoon de app om je tracker te bedienen en bevestig je tracker overal.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen37.8 x 37.8 x 7.1 mm
Gewicht4.5 g
BeschermingsklasseIP 67
BatterijTot 3 jaar niet-vervangbare lithiummetaalbatterij
Bereiktot 76 m
Installatie
FAQs
Hoe is de Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker te vergelijken met een GPS toestel?

Bluetooth en GPS trackers verschillen op veel punten. In het algemeen houden GPS trackers een constante verbinding via satelliet en bieden real-time tracking. Bluetooth trackers werken binnen een korter bereik en zijn afhankelijk van een verbinding met een bluetooth ingeschakeld toestel. Bluetooth trackers kosten meestal minder, zijn lichter en verbruiken minder stroom.

Moet ik betalen om de vindfuncties van Tile te gebruiken?

Nee, de app is gratis te gebruiken voor de belangrijkste vindfuncties, zoals Bel mijn Tile, Vind mijn smartphone, Bekijk de locatie op een kaart, Deel met een vriend, en Vind een gemeenschap. Premium zorgt voor meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Welke smartphones en tablets zijn compatibel met Tile?

Tile werkt met de meeste iOS en Android toestellen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.