9.0
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 199,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'funtioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies Bei tink ist 1+1<2. Wir bieten unseren Kunden beim Kauf mehrerer Artikel exklusive Mengen- und Paketrabatte.
Belangrijkste functies
De gegevens over het verwarmingsverbruik worden opgeslagen en kunnen worden gebruikt voor analyse.
Verbruiksanalyse Verwarming
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
De temperatuur kan ook handmatig op deze thermostaat worden ingesteld.
Handmatige bediening
Het apparaat heeft een display.
Display
Meet de omgevingstemperatuur
Thermometer
Geofencing
Eenvoudige Installatie

De slimme tado° V3+ Starter Kit bestaat uit het tado° basisstation en een tado° thermostaat. De thermostaat verbetert je tado° vloerverwarming of centrale verwarming. Zo werkt de slimme verwarming: je kunt je wooncomfort verhogen en tegelijkertijd tot 31% besparen op de verwarmingskosten per jaar met de Climate Assistant. Dankzij de tado° app heb je altijd en overal toegang tot je verwarming. De nieuwste versie van de tado° app bied je extra comfort, Smart Schedule en een Auto-Assist.


De voordelen van de slimme radiator Starter Kit van tado°:

 • Start direct dankzij de meegeleverde tado° bridge
 • Met V3+ voor betere binnenlucht kwaliteit
 • Tijdschema's nemen het gehele verwarmingssysteem over
 • Je bespaart tot 31% op verwarmingskosten per jaar
 • Ook geschikt voor huurwoningen met een muurthermostaat
 • Montage is net zo eenvoudig als het vervangen van een lamp

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Heb je 's morgens geen zin meer in koude voeten? Dan is de tado° slimme thermostaat Starter Kit V3+ precies wat je zoekt. Omdat de thermostaat je vloerverwarming of centrale verwarming precies op tijd opwarmt en dankzij de intelligente tijdschema's tot 31% op de verwarmingskosten per jaar bespaart is het een geweldige set voor thuis. De thermostaat is compatibel met bijna alle verwarmingssystemen en is eenvoudig te installeren. Het is zeker de moeite waard als starter kit voor je smart home.

More details
Productinformatie

 • Start direct dankzij de meegeleverde tado° bridge: De meegeleverde tado° bridge is de link tussen de tado° app van de nieuwste versie V3+ en je slimme thermostaten. Na een heel eenvoudige verbinding tussen bridge en thermostaat kun je onmiddellijk gebruik maken van de diverse nieuwe functies van tado°.
 • V3+ voor beter binnenlucht kwaliteit: De nieuwe Climate Assistant bewaakt voortdurend je binnenshuis klimaat en helpt je om een gezond klimaat in je huis te behouden. V3+ betekent ook een nog slimmere bediening van je verwarming. De Auto-Assist is bijvoorbeeld beschikbaar als abonnement voor €2,99 per maand.
 • Tijdschema's nemen de volledige verwarmingsregeling over: Vooral vloerverwarmingssystemen hebben veel tijd nodig om op te warmen. De tado° V3+ slimme thermostaat verwarmt jouw kamers met slimme tijdschema's op de tijden dat jij het wilt.
 • Je bespaart tot 31% op verwarmingskosten per jaar: Als muurthermostaat of voor vloerverwarming bespaart tado° tot 31% op verwarmingskosten per jaar. Bovendien kan je de comfort verhogende tijdschema's op elk moment in de app aanpassen en efficiënter maken. Een grafisch rapport van je gebruik geeft aan wanneer je mogelijk onnodig verwarmt. De energiebesparingen worden onder andere mogelijk gemaakt door locatie-afhankelijke regeling en het detecteren van open ramen.
 • Ook geschikt voor huurwoningen met muurthermostaat: De tado° slimme thermostaat wordt, afhankelijk van het geïnstalleerde verwarmingssysteem, aan de muur of op batterijen aangesloten. Je hoeft dus geen nieuwe kabels of andere apparatuur te gebruiken.
 • Installatie is erg eenvoudig: In het beste geval heb je al een muurthermostaat voor de verwarming. In dit geval hoef je deze alleen nog maar los te draaien en de kabels weer aan de tado° thermostaat te bevestigen. Als je geen muurthermostaat met batterijen hebt, kun je alsnog de tado° Extension Kit gebruiken. Deze wordt rechtstreeks op de ketel bevestigd en maakt zo een draadloze verbinding met de thermostaat.
 • Hoge compatibiliteit: De slimme tado° V3+ thermostaat is compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen. Je kunt het product ook in je smart home integreren en via spraakopdrachten bedienen. Tado° is compatibel met Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant en IFTTT.

De slimme thermostaat Starter Kit van tado° in actie

Voor het installeren van je slimme verwarming systeem hoef je niet gelijk aan een groot project denken. De slimme thermostaat Starter Kit van tado° verbetert de energie-efficiëntie van je verwarmingssysteem en verhoogt tegelijkertijd je eigen comfort. De reden hiervoor is de geavanceerde technologie. De tado° bridge is verbonden met je router en communiceert daarom met je smartphone via wifi. Maar de internet bridge kan op deze manier ook de laatste weervoorspellingen opvragen. De slimme thermostaat van tado° vervangt je bestaande muurthermostaat. Het wordt op dezelfde manier aangesloten op je verwarmingssysteem als de oude. Een radio-chip zorgt ervoor dat commando's via de bridge direct vanaf je smartphone worden verstuurd. Met deze setup kun je slimme tijdschema's instellen voor handmatige bediening onderweg en zelfs bedienen op basis van je locatie.


De slimme thermostaat van tado° past zich aan je behoeftes aan

Met tado° kan je in principe het hele verwarmings- en koelproces automatiseren. Zo werkt het: met behulp van intelligente schema's verwarm je alleen wanneer je het in de kamer echt nodig hebt. Bijvoorbeeld de badkamer in de ochtend of de woonkamer in de avond. De geofencing functie op je smartphone herkent niet waar je bent, maar hoe ver je van huis bent. Met de locatie-afhankelijke functie verwarm je alleen wanneer er iemand thuis is. Op basis van de locaties van de bewoners helpt tado° energie te besparen wanneer de warmte helemaal niet nodig is. Ook de tijdschema's worden daardoor onderbroken. Als je thuiskomt, zal het verwarmingssysteem op de ingestelde temperatuur voorverwarmen zodat wanneer je thuis komt het meteen warm is.


tado° flexibel uitbreidbaar verwarmingssysteem

tado° kan tot tien kamers besturen als centraal verwarmingssysteem. Met decentrale systemen zelfs tot 25. Naast de muurthermostaten heb je ook de mogelijkheid om je radiator thermostaten te upgraden. Bovendien biedt tado° de mogelijkheid om het systeem op elk moment te koppelen aan andere smart home spraakassistenten. De slimme verwarmingsbediening kan worden geïntegreerd in Apple HomeKit en kan worden aangestuurd met Google Assistant en Amazon Alexa of via IFTTT. tado° biedt een uitgebreide slimme verwarmingsoplossing die niks te wensen overlaat. De slimme tijdschema's zijn een echte toevoeging in het dagelijks leven om energie te besparen en tegelijkertijd het wooncomfort te verhogen. De uitgebreide aansluitmogelijkheden maken tado° ook tot een toekomstbestendig systeem.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie is eenvoudig. Schroef de wanddraadjes op de thermostaat en je bent klaar. Als er echter een Extension Kit nodig is, moet je het bevestigen helaas laten doen door een professional.

Productkwaliteit 9

De compatibiliteit met de meeste ketelsystemen is verrassend. tado° weet een lastig klusje zoals het achteraf inbouwen van verwarmingssystemen op een eenvoudige manier mogelijk te maken voor iedereen.

App/Software 9

De tado° app is zeer gebruiksvriendelijk. Het geeft je een direct overzicht van alle kamers, maakt het mogelijk om tijdschema's te beheren en biedt je ook een geweldige gebruikersinterface.

Functionaliteit 9

Intelligente tijdschema's, handmatige app controle rechtstreeks op het apparaat, geofencing, verbruiksstatistieken compatibel met Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa en IFTTT.

Betrouwbaarheid 9

De muurthermostaat meet nauwkeurig de huidige temperatuur en zorgt dat de kamer op energiezuinige wijze tot de gewenste temperatuur wordt verwarmd. De tijdschema's werken ook als het internet uitvalt.

Ontwerp 9

De tado° thermostaat en de bridge hebben een futuristische uitstraling. Het touch bedieningspaneel zier er zeer aantrekkelijk uit met led temperatuurweergave direct op de thermostaat.

Gegevensbescherming 9

tado° werkt via de cloud. Alle gegevens worden continu versleuteld verzonden tussen server en bridge.

Prijs-kwaliteit 9

Voor vloerverwarming of ter vervanging van de oude muurthermostaat. tado° is zeker de moeite waard en al zich uiteindelijk terugbetalen.

De installatie is eenvoudig. Schroef de wanddraadjes op de thermostaat en je bent klaar. Als er echter een Extension Kit nodig is, moet je het bevestigen helaas laten doen door een professional.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingtado° thermostaat: 104 x 104 x 19 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° thermostaat: 132 g, tado° Bridge: 61 g
Weergave en bedieningLED-matrix: 10 x 19 led's, 32 x 20 mm knoppen: 2x touch, 1x normale knop
Stroomvoorzieningtado° thermostaat: netstroom of 3 x AAA batterijen, tado° Bridge: netadapter
Inhoud doos1x tado° Bridge, 1x tado° thermostaat, 2 x klevende pads, 2 x behuizingschroef, 2 x schroeven, 2 x pluggen, stickers voor bedrading, 1x netadapter, 1x usb kabel, 1x ethernet kabel
Installatie
FAQs
Hoe meet de slimme thermostaat van tado° de temperatuur in een kamer?

De tado° muurthermostaat is voorzien van een temperatuursensor. Deze meet de temperatuur en past de huidige temperatuur aan naar de gewenste temperatuur.

Hoeveel tado° slimme thermostaten kan ik per kamer installeren?

Je kunt één slimme tado° thermostaat en zeven slimme tado° radiator thermostaten per kamer installeren.

Kan ik de tado° slimme thermostaat later met radiator thermostaten verbinden?

Ja, je kunt thermostaten uit één kamer groeperen in de app. Je bepaalt dan ook van welke thermostaat de temperatuur voor alle anderen gemeten moet worden. Als je een combinatie van een muurthermostaat en meerdere radiatorthermostaten in één kamer hebt, is de muurthermostaat de beste keuze. Deze meet de temperatuur nauwkeuriger omdat hij niet direct op een radiator bevestigd is.

Detecteert tado° geopende ramen?

Ja, de tado° thermostaten registreren de temperatuurdaling en onderbreken dan automatisch het verwarmingsproces. Zodra het raam gesloten is, schakelt de verwarming weer in.

Wat is de tado° Extension Kit en wanneer heb ik hem nodig?

Je hebt de tado° Extension Kit nodig als je muurthermostaten op batterijen werken. Of, als je nog geen muurthermostaten hebt. Want ook in dit geval kan tado° je verwarming automatiseren. De Extension Kit wordt op de ketel geïnstalleerd, waarbij de ketel de bedieningscommando's van de tado° app via draadloze afstandsbediening ontvangt in plaats van een kabel.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.