9.0
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + Radiatorknop + Google Nest Mini

1

€ 219,99 € 159,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 219,99 € 159,00

tado° Slimme Radiatorknop

€ 84,99 € 73,95

1

€ 84,99 € 73,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

tado° Slimme Radiatorknop

tado° Slimme Radiatorknop

€ 84,99 € 73,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 84,99 € 73,95

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 344,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Bespaar op je energierekening met de slimme Starter Kit van tado° + Google Nest Mini. Je krijgt toegang tot verschillende slimme manieren om je verwarming te bedienen zoals via je smartphone, via spraakbesturing of zelfs geheel geautomatiseerd. Met de Google Nest Mini kun je gebruik maken van Google Assistant en zo je smart home bedienen maar ook bijvoorbeeld je agenda bijwerken en je favoriete muziek afspelen.

De voordelen van tado° Slimme Thermostaat Starter Kit V3+ + Radiatorknop + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Innovatief comfort
 • Simpele installatie
 • Makkelijk te bedienen
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven
 • Compact entertainment pakket

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Dit pakket is echt een topper als het gaat om functionaliteit en gebruiksgemak. Laat je verwarming automatisch uitgaan wanneer je het huis verlaat, zet de verwarming een graadje hoger met een spraakopdracht en nog veel meer. Met de juiste instellingen kun je op die manier veel geld besparen. De Google Nest Mini speelt je favoriete podcasts en audioboeken af en kan je met kleine taakjes helpen, bijvoorbeeld een timer zetten wanneer je aan het koken bent en je handen vol hebt.

Productinformatie

 • Innovatief comfort: Met de tado° Thermostaat Starter Kit V3+ heb je een slim systeem tot je beschikking dat automatisch zorgt voor de verwarming in huis. Geniet altijd van de perfecte kamertemperatuur zonder dat je er zelf voor hoeft te zorgen.
 • Simpele installatie: De installatie is heel eenvoudig. Met de bridge bedien je de cv-ketel met je smartphone-app. De verbinding verloopt via het wifi-netwerk. De radiatorthermostaten sluit je zelf heel gemakkelijk aan op elke standaard verwarming.
 • Makkelijk te bedienen: Zelf de temperatuur regelen is heel simpel. Zo kun je je tado°-systeem bedienen met je stem via de Google Nest Mini. Handmatige bediening op de radiatorthermostaat of via de app kan natuurlijk ook. Daarnaast is het tado-systeem compatibel met IFTTT.
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven: De Google Assistant is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database, beantwoordt hij al je vragen. Hij herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht.
 • Compact entertainment pakket: De slimme speaker is meer dan alleen een spraakassistent. Via wifi heb je toegang tot een verscheidenheid aan streaming diensten, waaronder Spotify, Google Play Music, YouTube Music en TuneIn. De kleine, krachtige luidspreker is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger om een nog helderder, rijker geluid met meer bas te leveren.

tado° Slimme Thermostaat Starter Kit V3+ + Radiatorknop + Google Nest Mini in actie

Minimale inspanning voor maximale opbrengst: bedien de temperatuur gemakkelijk via je smartphone, handmatig op de radiatorknop of met je stem via de Google Nest Mini. Het tado°-systeem houdt tijdens het verwarmen rekening met de weersvoorspellingen en de temperatuur van het huis. Het zorgt op deze manier voor een persoonlijke en efficiënte manier van verwarmen.

Slim verwarmen bespaart energie en geld

Het is mogelijk om meerdere zones in huis apart te verwarmen zodat je overal de perfecte temperatuur hebt. Je kunt ook voor elke radiatorthermostaat een eigen tijdschema instellen zodat je bijvoorbeeld 's ochtends tijdens het opstaan of in de winter altijd de gewenste temperatuur hebt. Als laatste kun je nog gebruikmaken van de geofencing-functionaliteit, waarbij je de tado° Bridge de afstand tot je smartphone laat meten via GPS. Wanneer je het huis verlaat, wordt de verwarming automatisch uitgezet. Hierdoor verwarm je nooit een leeg huis, wat niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de energierekening is.


Met de Google Nest Mini heeft Google de kleinste van zijn slimme speakers, de Google Home Mini, opnieuw ontworpen en voorzien van enkele nieuwe functies. Een verbeterde luidspreker levert een helder geluid met een krachtigere bas. Stream muziek van je smartphone rechtstreeks naar de Nest Mini of gebruik de ingebouwde spraakassistent om toegang te krijgen tot een van de vele ondersteunde streamingdiensten. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact, wifi-ontvangst en een Google-account. Je regelt het volume met je stem of de touch-bediening, en om ruimte te besparen kun je hem eventueel aan de muur bevestigen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

tado° Slimme Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge

Productafmetingtado° thermostaat: 104 x 104 x 19 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° thermostaat: 132 g, tado° Bridge: 61 g
Weergave en bedieningLED-matrix: 10 x 19, led's 32 x 20 mm, knoppen: 2x touch, 1x normale knop
Stroomvoorzieningtado° thermostaat: netstroom of 3 x AAA batterijen, tado° Bridge: netadapter
Inhoud doos1x tado° Bridge, 1x tado° thermostaat, 2x klevende pads, 2x behuizingschroef, 2x schroeven, 2x pluggen, stickers voor bedrading, 1x netadapter, 1x usb kabel, 1x ethernet kabel

tado° Slimme Radiatorknop

Productafmeting78 x 52 mm
Productgewicht178 g
Stroomvoorziening3 VDC (2 AA-batterijen 2400 mAh)
Weergave en bedieningLed display handmatig op de draaiknop of via de app
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Compatibiliteit van taalassistentenGoogle Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa
Inhoud doos1x tado° slimme radiatorthermostaat

Google Nest Mini - Slimme Speaker

ProductafmetingenDiameter: 98 mm, hoogte: 42 mm, kabellengte: 1,5 meter
Gewicht181 gram
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningNetstroom
Inhoud doosGoogle Nest Mini, kabel, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Hoe meet de slimme thermostaat van tado° de temperatuur in een kamer?

De tado° muurthermostaat is voorzien van een temperatuursensor. Deze meet de temperatuur en past de huidige temperatuur aan naar de gewenste temperatuur.

Hoeveel tado° slimme thermostaten kan ik per kamer installeren?

Je kunt één slimme tado° thermostaat en zeven slimme tado° radiator thermostaten per kamer installeren.

Kan ik de tado° slimme thermostaat later met radiator thermostaten verbinden?

Ja je kunt thermostaten uit één kamer groeperen in de app. Je bepaalt dan ook van welke thermostaat de temperatuur voor alle anderen gemeten moet worden. Als je een combinatie van een muurthermostaat en meerdere radiatorthermostaten in één kamer hebt is de muurthermostaat de beste keuze. Deze meet de temperatuur nauwkeuriger omdat hij niet direct op een radiator bevestigd is.

Detecteert tado° geopende ramen?

Ja de tado° thermostaten registreren de temperatuurdaling en onderbreken dan automatisch het verwarmingsproces. Zodra het raam gesloten is schakelt de verwarming weer in.

Wat is de tado° Extension Kit en wanneer heb ik hem nodig?

Je hebt de tado° Extension Kit nodig als je muurthermostaten op batterijen werken. Of als je nog geen muurthermostaten hebt. Want ook in dit geval kan tado° je verwarming automatiseren. De Extension Kit wordt op de ketel geïnstalleerd waarbij de ketel de bedieningscommando's van de tado° app via draadloze afstandsbediening ontvangt in plaats van een kabel.

Kan ik mijn tado° radiator thermostaat zelf installeren?

Ja je kunt je tado° thermostaat zelf installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de oude thermostaat los te draaien en de nieuwe op het opzetstuk te draaien.

Kan ik de tado° radiatorthermostaat ook handmatig bedienen?

Ja het kan handmatig automatisch of via een app worden bediend.

Waarom toont de tado° app al na een paar maanden een laag batterijniveau?

De maximale opgegeven levensduur van de tado° radiator thermostaten komt nog niet overeen met de werkelijke levensduur. tado° werkt hier aan en wil in de zomer een gratis software-update doorvoeren.

Kan ik de microfoon van de Google Nest Mini uitzetten?

Ja er zit een schakelaar op de achterkant van de Google Nest Mini waarmee je de microfoons kunt uitschakelen.

Kan ik telefoneren met de Google Nest Mini?

Helaas is het niet mogelijk om een telefoongesprek te voeren via een smart speaker van Google. Toch zijn de mogelijkheden verder niet beperkt: je kunt namelijk wel contactpersonen bellen door Google hier opdracht voor te geven middels een spraakopdracht. Google Assistant zal vervolgens de persoon bellen via je smartphone. Hierbij kun je enkel gebruik maken van de microfoon op je telefoon dus deze moet alsnog bij de hand liggen.

Met welke mobiele apparaten werkt de Google Nest Mini?

De Google Home app - en daarmee Google Assistant is compatibel met Android 4.4+ en iOS 9.1+.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.