9.3
Authorized reseller of Meer van Google Nest , tado

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + 3x Radiatorknoppen + Google Nest Mini

1

€ 319,95 € 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 319,95 € 199,00

tado° Slimme Radiatorknop

€ 84,99 € 69,00

1

€ 84,99 € 69,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

tado° Slimme Radiatorknop

tado° Slimme Radiatorknop

€ 84,99 € 69,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 84,99 € 69,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 279,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Met tado° heb je altijd en overal toegang tot je verwarming thuis en bespaar je eenvoudig op je energiekosten. Dit pakket bestaat uit de tado° Slimme Thermostaat Starter Kit V3+, 3 Radiatorknoppen en een Google Nest Mini. De slimme speaker maakt het mogelijk om je verwarming met spraakopdrachten te bedienen maar kan bijvoorbeeld ook je favoriete muziek en podcasts afspelen.

De voordelen van tado° Slimme Thermostaat Starter Kit V3+ + 3x Radiatorknoppen + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Innovatief comfort
 • Simpele installatie
 • Makkelijk te bedienen
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven
 • Compact entertainment pakket

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Sonik

Geniet van meer comfort en bespaar ondertussen tot wel 31% op je stookkosten. Met tado° ervaar je hoe slim verwarming kan zijn. Mede dankzij de geofencing-technologie kom je in een voorverwarmd huis aan, gaat je verwarming automatisch uit wanneer je het huis verlaat en nog veel meer. Met de Google Nest Mini is een simpele spraakopdracht genoeg om je verwarming een graadje hoger te zetten maar bijvoorbeeld ook om een Spotify-afspeellijst af te spelen of om een timer te zetten wanneer je aan het koken bent en je je handen vol hebt.

Productinformatie

 • Innovatief comfort: Met de tado° Thermostaat Starter Kit V3+ heb je een slim systeem tot je beschikking dat automatisch zorgt voor de verwarming in huis. Geniet altijd van de perfecte kamertemperatuur zonder dat je er zelf voor hoeft te zorgen.
 • Simpele installatie: De installatie is heel eenvoudig. Met de bridge bedien je de cv-ketel met je smartphone-app. De verbinding verloopt via het wifi-netwerk. De radiatorknoppen sluit je zelf heel gemakkelijk aan op elke standaard verwarming.
 • Makkelijk te bedienen: Zelf de temperatuur regelen is heel simpel. Zo kun je je tado°-systeem bedienen met je stem via de Google Nest Mini. Handmatige bediening op de radiatorthermostaat of via de app kan natuurlijk ook. Daarnaast is het tado-systeem compatibel met IFTTT.
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven: De Google Assistant is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database, beantwoordt hij al je vragen. Hij herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht.
 • Compact entertainment pakket: De slimme speaker is meer dan alleen een spraakassistent. Via wifi heb je toegang tot een verscheidenheid aan streaming diensten, waaronder Spotify, Google Play Music, YouTube Music en TuneIn. De kleine, krachtige luidspreker is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger om een nog helderder, rijker geluid met meer bas te leveren.

tado° Slimme Thermostaat Starter Kit V3+ + 3x Radiatorknoppen + Google Nest Mini in actie

Minimale inspanning voor maximale opbrengst: bedien de temperatuur gemakkelijk via je smartphone, handmatig op de drie radiatorknoppen of met je stem via de Google Nest Mini. Het tado°-systeem houdt tijdens het verwarmen rekening met de weersvoorspellingen en de temperatuur van het huis. Het zorgt op deze manier voor een persoonlijke en efficiënte manier van verwarmen.

Slim verwarmen bespaart energie en geld

Het is mogelijk om meerdere zones in huis apart te verwarmen zodat je overal de perfecte temperatuur hebt. Je kunt ook voor elke radiatorthermostaat een eigen tijdschema instellen zodat je bijvoorbeeld 's ochtends tijdens het opstaan of in de winter altijd de gewenste temperatuur hebt. Als laatste kun je nog gebruikmaken van de geofencing-functionaliteit, waarbij je de tado° Bridge de afstand tot je smartphone laat meten via GPS. Wanneer je het huis verlaat, wordt de verwarming automatisch uitgezet. Hierdoor verwarm je nooit een leeg huis, wat niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de energierekening is.


Met de Google Nest Mini heeft Google de kleinste van zijn slimme speakers, de Google Home Mini, opnieuw ontworpen en voorzien van enkele nieuwe functies. Een verbeterde luidspreker levert een helder geluid met een krachtigere bas. Stream muziek van je smartphone rechtstreeks naar de Nest Mini of gebruik de ingebouwde spraakassistent om toegang te krijgen tot een van de vele ondersteunde streamingdiensten. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact, wifi-ontvangst en een Google-account. Je regelt het volume met je stem of de touch-bediening, en om ruimte te besparen kun je hem eventueel aan de muur bevestigen.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

tado° Slimme Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge

Productafmetingtado° thermostaat: 104 x 104 x 19 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° thermostaat: 132 g, tado° Bridge: 61 g
Weergave en bedieningLED-matrix: 10 x 19, led's 32 x 20 mm, knoppen: 2x touch, 1x normale knop
Stroomvoorzieningtado° thermostaat: netstroom of 3x AAA-batterijen, tado° Bridge: netadapter
Inhoud doos1x tado° Bridge, 1x tado° thermostaat, 2 x klevende pads, 2x behuizingschroef, 2x schroeven, 2x pluggen, stickers voor bedrading, 1x netadapter, 1x usb kabel, 1x ethernet kabel

tado° Slimme Radiatorknop

Productafmeting78 x 52 mm
Productgewicht178 g
Stroomvoorziening3 VDC (2 AA-batterijen 2400 mAh)
Weergave en bedieningLed display, handmatig op de draaiknop of via de app.
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Compatibiliteit van taalassistentenGoogle Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa
Inhoud doos1x tado° slimme radiatorthermostaat

Google Nest Mini - Slimme Speaker

ProductafmetingenDiameter: 98 mm, hoogte: 42 mm, kabellengte: 1,5 meter
Gewicht181 gram
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2 4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningNetstroom
Inhoud doosGoogle Nest Mini, kabel, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Wat is het verschil tussen de Bedrade en Draadloze Slimme Thermostaat?

De Bedrade Slimme Thermostaat vervangt bestaande bedrade kamerthermostaten. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming aan te sturen. De Draadloze Slimme Thermostaat communiceert draadloos met je verwarmingsketel via de meegeleverde Draadloze Ontvanger.

Hoe weet ik of ik een Bedrade of Draadloze Slimme Thermostaat nodig heb?

Je hebt een Bedrade Slimme Thermostaat nodig als je een bestaande bedrade thermostaat wilt vervangen, die bijvoorbeeld met je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming is verbonden. Als je verwarmingsketel een draadloze thermostaat of geen thermostaat heeft, kun je je verwarmingssysteem met de Draadloze Slimme Thermostaat aansturen.

Hoe werkt de Slimme Thermostaat?

Alle Starterskits bevatten een tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Het communiceert draadloos met je Slimme Thermostaat en zorgt ervoor dat je je verwarmingssysteem op afstand kunt aansturen met de tado° app. De Bedrade Slimme Thermostaat is direct aangesloten op je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming. De Draadloze Slimme Thermostaat - Starterskit, bevat een Draadloze Temperatuursensor die communiceert met een Draadloze Ontvanger, die op je verwarmingsketel is aangesloten.

Kan ik de Slimme Thermostaat zelf installeren?

Beide varianten van de Slimme Thermostaat kunnen zelf geïnstalleerd worden. Volg eenvoudig de stap-voor-stap-instructies in onze online installatie-assistent op. Of je kunt een erkende installateur boeken.

Hoe weet ik of mijn verwarmingssysteem compatibel is met de Slimme Thermostaat?

tado° werkt met alle gangbare systemen en de meeste fabrikanten.

Wat is een Starterskit?

De Starterskit bevat de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. De Internetbridge communiceert draadloos met je Slimme Thermostaat. Je hebt maar één Starterskit met Internetbridge per tado° woning nodig maar een Starterskit is noodzakelijk als basis van je tado° opstelling.

Kan ik meer Slimme Thermostaten aan mijn Starterskit toevoegen?

Je kunt tot 25 Slimme Thermostaten, Slimme Radiatorknoppen en Accessoires aan je tado° Woning toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld je verwarming in iedere kamer individueel aansturen door Slimme Radiatorknoppen aan je radiatoren toe te voegen.

Kan ik mijn Slimme Thermostaat met mijn Smart Speaker bedienen?

Net als alle tado° apparaten kunnen je Slimme Radiatorknoppen aangesloten worden op Alexa, Google Assistant en Apple Homekit.

Is er garantie?

Ja. Wij bieden 2 jaar garantie.

Kan ik de Slimme Thermostaat terugsturen als ik niet tevreden ben?

Wij garanderen dat je energie bespaart met tado°. Als je niet tevreden ben of tado° heeft niet genoeg bespaard, kun je je geld terug vragen.

Ik huur mijn woning, kan ik ook Slimme Thermostaten installeren?

Je kunt zelfs tado° gebruiken als je in een huurwoning woont. Plaats de oude apparaten eenvoudig terug, wanneer je verhuist.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.