9.1
Authorized reseller of Meer van Extra Mile , tado

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge + Radiatorknop + Installatieservice

1

€ 129,99 € 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 129,99 € 99,00

tado° Slimme Radiatorknop

€ 79,99 € 78,99

1

€ 79,99 € 78,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

tado° Slimme Radiatorknop

tado° Slimme Radiatorknop

€ 79,99 € 78,99
Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,99 € 78,99

1

€ 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink € 0,00

€ 299,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
De gegevens over het verwarmingsverbruik worden opgeslagen en kunnen worden gebruikt voor analyse.
Verbruiksanalyse Verwarming
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De temperatuur kan ook handmatig op deze thermostaat worden ingesteld.
Handmatige bediening
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Het apparaat heeft een display.
Display
Meet de omgevingstemperatuur
Thermometer
Geofencing
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema

Met de tado° starterkit V3+ inclusief 2 thermostaten en een tado° bridge kun je tot en met twee ruimtes uitrusten met slimme technologie. Zo zorg je niet alleen voor een goed verwarmd huis, maar je stookkosten zullen ook aanzienlijk naar beneden gaan, terwijl je comfort drastisch toeneemt. Maak je geen zorgen meer over het correct installeren van je slimme radiatorknoppen met horizontaal display. Bij aankoop van onze betrouwbare installatieservice regelen onze experts alles voor je van begin tot einde.


De voordelen van de tado starterkit V3+ + installatie in één oogopslag:

 • Tijdschema's
 • Analyse van lucht binnenshuis
 • Inclusief standaard installatie
 • Bespaar tot 31% op je stookkosten
 • Uitbreidbaar en premium-functies

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

De slimme thermostaat in de starterkit V3+ is een goede optie om je wooncomfort op een slimme manier te verbeteren. Terwijl de tijdschema's en andere features altijd voor een aangename kamertemperatuur zorgen, bespaar je met de starterskit op een duurzame wijze op de verwarmingskosten en voorkom je dat je 's ochtends in een ijskoude badkamer komt of de verwarming de hele nacht aan laat staan. De bijgevoegde installatieservice neemt het installeren van de slimme apparaten van je over, eenvoudiger kan niet.

Productinformatie

 • Individuele instelling: Stel eenmalig een tijdschema in voor je week om kort voordat je opstaat en naar werk vertrekt dat je van een verwarmd huis kunt genieten. Verandert je schema ongepland? Dan kan je altijd nog handmatig in de app dingen aanpassen of aan de thermostaat zelf de verwarming starten of stoppen.
 • Voor een beter gevoel: De nieuwe functie in de V3+ zorgt ervoor dat er altijd een aangenaam en gezond binnenhuisklimaat is. Daarbij wordt je regelmatig via de app over kwaliteitsschommelingen geïnformeerd.
 • Inclusief standaard installatie: Met de Extra Mile installatieservice worden je slimme verwarmingsapparaten bij je thuis aangesloten voor je. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je slimme thermostaat en radiatorknoppen niet aangesloten krijgt thuis.
 • Bespaar tot en met 31% op warmtekosten: Met het geschikte tijdschema zorg je niet alleen voor een schone lucht in je eigen huis, je bespaart tegelijkertijd ook verwarmingskosten, terwijl je comfort toeneemt.
 • Premium-functies lonen: Op het moment dat tado° merkt dat de laatste het huis verlaat of als er een raam wordt geopend, ontvang je een bericht om de bijbehorende functie te activeren. Met de auto-assist wordt de plaats afhankelijke besturing en het herkennen of een raam wordt geopend volledig geautomatiseerd. Zo kun je de besturing aan tado° overlaten en van nog meer gemak genieten. De auto-assist kost 2,99 euro per maand en op ieder moment ook weer opgezegd worden.
 • Ook geschikt voor huurwoningen: Zonder boren of andere blijvende veranderingen kan je je oude thermostaat makkelijk voor een slimme tado° thermostaat vervangen. Alles wat je daarvoor nodig hebt, wordt meegeleverd.
 • Synchroniseer meerdere thermostaten: Als je in één ruimte twee verwarmingen hebt, kan je in de app eenvoudig deze twee verwarmingen in dezelfde ruimte indelen om de instellingen op elkaar af te stemmen.

tado° starterskit V3+ met 2 thermostaten + installatie in actie

De tado° V3+ thermostaat is met zijn nieuwe functies in het oude, vertrouwde ontwerp een echte toevoeging. De installatie is bijna niet makkelijker te maken. De bridge aansluiten, de bijgeleverde ethernet kabel met je router verbinden, de oude thermostaat losschroeven, adapter ring kiezen, nieuwe tado° V3+ thermostaat aanbrengen en duurzaam verwarmingskosten besparen, terwijl de temperatuur zich automatisch aan jouw verloop van de dag aanpast.

Meer comfort in huis

De nieuwe V3+ generatie heeft technisch een aantal vernieuwingen te bieden. Zo is de binnenlucht-comfort functie ingebouwd om het binnenhuisklimaat in de gaten te houden. Zo ben je zeker dat je binnenhuisklimaat steeds in het groene gebied blijft, doordat de buitenlucht gemeten wordt en je door de app over de status wordt geïnformeerd. Tegelijkertijd werkt de sterke processor in de V3+ thermostaat nog sneller. Hiermee ontvang je individuele analyses van hoe je je verwarming gebruikt, maak je schema's en, als je dat wilt, kun je ook je verwarming bedienen met behulp van de app. Het gebruik van de meest populaire spraakassistenten zoals Google Assistant en de integratie in de Apple HomeKit zijn ook mogelijk. Je krijgt volledige automatisering met het nieuwe abonnement (€2,99 per maand / op elk moment opzegbaar). De Auto-Assist functie neemt de volledige controle over het verwarmingssysteem over. Geofencing en het herkennen van een open raam zijn ook mogelijk zonder abonnement.


De tado° Starter Kit V3+ met 2 thermostaten en bridge zorgt voor een geweldige manier om het wooncomfort te verhogen en de stookkosten tot 31% te verlagen. Slimme functies en analyses helpen je om een gezond en aangenaam binnenklimaat te behouden en op een efficiënte en slimme manier te verwarmen. Beschreven prijsverschillen en/of besparingen zijn gebaseerd op de door de fabrikanten aanbevolen prijzen.

Installatie zonder zorgen

Maak je geen zorgen meer over het correct installeren van je radiatorknoppen met de inbegrepen standaard installatieservice bij deze set. We weten uit ervaring dat een installatie heel wat problemen met zich mee kan brengen en dat er een stevig prijskaartje aan vast kan hangen om het te laten doen door een expert. Om dit op te lossen schakelen wij experts in om installaties voor jou te voltooien voor een exclusieve tink prijs. Let op: afhankelijk van je verwarmingssysteem is het mogelijk dat er Meerwerk nodig is om de installatie te voltooien. Op de installatieservice pagina vind je meer informatie hierover.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productmatentado° thermostaat: 78 x 52 x 52 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° thermostaat: 110 g
tado° Bridge: 61 g
Stroomvoorzieningtado° thermostaat: 3V DC batterij (2 x AA batterijen)
tado° Bridge: netstroom
Type en bedieningLed display, handmatig met draaiwieltje of via de app
SensorenTemperatuur
Luchtvochtigheid
Omgevingslicht
Inhoud doos3x tado° thermostaat
1x tado° bridge
2x kleefpads
3x AA batterijen
2x schroeven
2x Plakkers voor bekabeling
1x voedingsbron
1x ethernet kabel
Installatie
FAQs
Voor welke functies van de V3+ versie heb ik een abonnement nodig?

De auto-assist functie automatiseert geofencing en raam-open-herkenning voor volledige comfort. De kosten hiervoor bedragen 2,99 euro per maand en het abonnement is maandelijks op te zeggen.

Wat is de functie van auto-assist bij de slimme V3+ thermostaat?

Auto-assist neemt alle instellingen voor je over om op deze manier zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Daarbij wordt de verwarming geregeld wanneer bijvoorbeeld de laatste persoon het huis verlaat, en de eerste persoon weer thuiskomt.

Welke verwarmingssystemen zijn met tado° compatibel?

De systemen van onder andere de volgende producenten worden ondersteund: Danfoss, Oventrop, Braukmann, Heimeier, Junkers, Honeywell, Rossweiner. Door de drie verschillende meegeleverde adapter ringen passen de thermostaten op haast alle gangbare verwarmingssystemen. Let wel op dat het standaard-ventiel van de verwarming een schaal van 1 tot 5 heeft.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.