9.1
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop - Starter Kit V3+ + Smart AC Control V3+

1

€ 139,99 € 109,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 139,99 € 109,00

1

€ 109,99 € 92,65

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 109,99 € 92,65

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 159,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Regel de temperatuur in je woning met deze set van tado°. Deze set bevat een radiatorknop starter kit, bestaande uit één radiatorknop en een bridge. Daarnaast bevat deze set de Smart AC Control V3+, welke eenvoudig je airconditioning systeem kan bedienen, ook onderweg via je smartphone. Het helpt je om thuis de temperatuur naar wens te regelen en maakt zo sturing van je airconditioning mogelijk.


De voordelen van de tado° Starter Kit + Smart AC Control V3+ in één oogopslag:

 • Uitgebreide functies
 • Smart home integratie
 • Nieuw V3+: houd het binnenklimaat in de gaten
 • Bespaar tot 40% op je stroomkosten

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

Met deze set van tado° regel je de temperatuur van je woning volledig op een slimme manier. Met de radiator starterkit en de bijbehorende airco bediening hoef je je nu nooit meer zorgen te maken dat je woning te warm of te koud is. Een goede set om je woning nog slimmer en energiezuiniger te maken.

Productinformatie

 • Uitgebreide functies: Intelligente tijdschema's vormen de basis van de tado° verwarmingsregeling. Ze verwarmen alleen wanneer de kamer daadwerkelijk wordt gebruikt. Moet je onverwacht eerder vertrekken? Schakel dan de tado° naar de away-mode. De radiatoren verlagen vervolgens de temperatuur.
 • Smart home integratie: De airco kan gemakkelijk worden bediend via spraakbesturing via Google Assistant. Je hebt ook de mogelijkheid om afzonderlijke scenario's te maken met de IFTTT-webservice.
 • Nieuw V3+ houd het binnenklimaat in de gaten: Met de binnenlucht comfort skill kun je nu eenvoudig het binnenklimaat in de gaten houden. De kwaliteit van de buitenlucht wordt gemeten en de V3+ functie helpt je om een gezond klimaat te behouden.
 • Bespaar tot 40% op je stroomkosten: tado° bespaart verwarmingskosten door verschillende in elkaar grijpende technieken. Energiebesparende verwarming wordt bereikt door het analyseren van de eigenschappen van de kamer en het in rekening brengen van de weersvoorspelling. Intelligente tijdschema's en app-bediening schakelen de verwarming efficiënt in. En met de grafische verbruiksstatistieken weet je precies waar je de schema's moet aanpassen.

tado° Slimme Radiatorknop - Starter Kit V3+ + tado° Smart AC Control V3+ in actie

De slimme radiatorthermostaat Starter Kit van tado° is de succesvolle toegang tot een modern verwarmingssysteem. Het maakt niet uit of je in een huis, in een appartement of een huurwoning woont. Vrijwel elk huishouden kan profiteren van het slimme verwarmingssysteem. Sluit de bridge aan op de router. Het is de link tussen de smartphone en de bedieningsapparaten. De tado° radiatorthermostaat met horizontaal display vervangt je bestaande thermostaat. Om dit te doen, hoef je alleen de oude los te draaien en de nieuwe te bevestigen. Zo eenvoudig? Ja! Omdat je de radiator niet hoeft te ventileren en het water niet hoeft af te voeren voor de ombouw. Tot de leveringsomvang behoren ook adapterringen die de tado° radiatorthermostaat compatibel maken met vrijwel alle in Nederland gebruikelijke ventielen.

Bespaar energie

De slimme radiatorthermostaat Starter Kit van tado° is ideaal voor kleine appartementen of als je eerst de slimme verwarmingsregeling wilt uitproberen. De basis bestaat uit de intelligente tijdschema's die je in de app voor elke dag individueel opstelt. De thermostaten verwarmen dan alleen op de gewenste tijden. De Geofencing skill helpt je te besparen door alleen te verwarmen als je thuis bent. Een andere nuttige functie zijn de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse statistieken over het verwarmingsverbruik. Je kunt snel zien of je 's morgens, 's middags of 's avonds de verwarmingskosten verspilt en je kunt het plan hierop aanpassen.


De tado° Slimme Aircobediening V3+ verbindt je airconditioner met je smartphone en via je huidige locatie zal tado° automatisch beginnen met afkoelen voordat je thuiskomt en de airconditioner uitschakelen zodra je het huis verlaat. Krijg controle over je airco via de app op je smartphone of tablet. De slimme aircobediening werkt met alle airconditioners met afstandsbediening.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° Radiatorthermostaat: 78 x 52 x 52 mm, tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm. Airco bediening: 100 x 14 x 100 mm
Gewichttado° Radiatorthermostaat: 110 g, tado° Bridge: 61g Airco bediening: 76 gram
Stroomvoorzieningtado° Bridge: voedingsapparaat, tado° Radiatorthermostaat: 3 VDC (2 x AA batterijen 2400 mAh) Airco bediening: 5V (USB), lengte kabel: 1850 mm
SensorTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Inhoud doos1x tado° Radiatorthermostaat, 1x tado° Bridge, Slimme Aircobediening V3+, plakstrips, stroomvoorziening, usb kabel
Installatie
FAQs
Kunnen meerdere airconditioners met tado° Slimme Aircobediening V3+ worden gebruikt?

Ja, dit werkt zonder problemen dankzij de multiroom-functie.

Kan de originele afstandsbediening nog steeds worden gebruikt?

Ja, dat is mogelijk.

Wat is het verschil tussen de tado° AC Control V2 en de tado AC Control V3+?

Met de tado° AC Control V3+ bespaar je nog meer energie-kosten en daardoor zorg je voor nog meer comfort in je smart home.

Op welke verwarmingsventielen kan ik de tado° Slimme Radiatorthermostaat aansluiten?

De tado° Slimme Radiatorthermostaat past op ventielen met schroefdraadaansluiting M30 x 1,5 mm. De leveringsomvang omvat ook een adapterset. Het maakt de thermostaat geschikt voor Danfoss RA RAV en RAVL ventielen. Met een beetje extra moeite is de radiatorthermostaat compatibel met Comap Herz Terrier Siemens Olymp als de vier ventielen de afmetingen M28 x 1,5 hebben. Verder is tado° compatibel met ventielen van Caleffi Giacomini Vaillant (30 5 mm), Oventrop (M30 x 1 0), Ista (M32 x 1,0), Drayton (M28 x 1,0) en Orkli (M28 x 1,0).

Hoe meet de tado° Slimme Radiatorthermostaat de binnentemperatuur?

De tado° Slimme Radiatorthermostaat heeft een ingebouwde temperatuursensor. Die meet de actuele temperatuur en past de gewenste temperatuur aan op basis daarvan.

Wat kan ik doen als de temperatuurmeting van de tado° Slimme Radiatorthermostaat niet accuraat is?

Ten eerste: Dit kan gebeuren omdat tado° de temperatuur direct op de radiator meet. Er zijn twee opties om uit te kiezen: In de app kan je een correctiewaarde voor de kamer instellen. Gebruik dus eerst een externe sensor om de temperatuur in het midden van de kamer te meten. Je kunt dan de afwijking in de app corrigeren door het verschil tussen de twee temperatuursensoren in te voeren. Je kunt ook een tado° thermostaat installeren. De wandthermostaat meet ook de temperatuur en kan als hoofd toegangspunt in de app worden geselecteerd voor de actuele temperatuur.

Wat moet ik doen met het tado° slimme verwarmingssysteem als ik ga verhuizen?

Wanneer je verhuist, kun je het tado° slimme verwarmingssysteem gewoon meenemen. Schroef de tado° radiatorthermostaten los en installeer de oude thermostaten opnieuw. Alles is nu weer in zijn oorspronkelijke staat.

Is mijn radiator compatibel met tado°?

De meeste radiatoren in Nederlandse huishoudens zijn compatibel met tado°. Het is belangrijk dat de radiator een thermostaat heeft met cijferstappen voor de regeling van de verwarming. Deze zijn meestal gemarkeerd met 1 - 5.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.