9.1
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop - Starter Kit V3+ + Smart AC Control V3+

1

€ 139,99 € 109,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 139,99 € 109,00

1

€ 109,99 € 89,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 109,99 € 89,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 169,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Regel de temperatuur in je woning met deze set van tado°. Deze set bevat een radiatorknop starter kit, bestaande uit één radiatorknop en een bridge. Daarnaast bevat deze set de Smart AC Control V3+, welke eenvoudig je airconditioning systeem kan bedienen, ook onderweg via je smartphone. Het helpt je om thuis de temperatuur naar wens te regelen en maakt zo sturing van je airconditioning mogelijk.


De voordelen van de tado° Starter Kit + Smart AC Control V3+ in één oogopslag:

 • Uitgebreide functies
 • Smart home integratie
 • Nieuw V3+: houd het binnenklimaat in de gaten
 • Bespaar tot 40% op je stroomkosten

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

Met deze set van tado° regel je de temperatuur van je woning volledig op een slimme manier. Met de radiator starterkit en de bijbehorende airco bediening hoef je je nu nooit meer zorgen te maken dat je woning te warm of te koud is. Een goede set om je woning nog slimmer en energiezuiniger te maken.

Productinformatie

 • Uitgebreide functies: Intelligente tijdschema's vormen de basis van de tado° verwarmingsregeling. Ze verwarmen alleen wanneer de kamer daadwerkelijk wordt gebruikt. Moet je onverwacht eerder vertrekken? Schakel dan de tado° naar de away-mode. De radiatoren verlagen vervolgens de temperatuur.
 • Smart home integratie: De airco kan gemakkelijk worden bediend via spraakbesturing via Google Assistant. Je hebt ook de mogelijkheid om afzonderlijke scenario's te maken met de IFTTT-webservice.
 • Nieuw V3+ houd het binnenklimaat in de gaten: Met de binnenlucht comfort skill kun je nu eenvoudig het binnenklimaat in de gaten houden. De kwaliteit van de buitenlucht wordt gemeten en de V3+ functie helpt je om een gezond klimaat te behouden.
 • Bespaar tot 40% op je stroomkosten: tado° bespaart verwarmingskosten door verschillende in elkaar grijpende technieken. Energiebesparende verwarming wordt bereikt door het analyseren van de eigenschappen van de kamer en het in rekening brengen van de weersvoorspelling. Intelligente tijdschema's en app-bediening schakelen de verwarming efficiënt in. En met de grafische verbruiksstatistieken weet je precies waar je de schema's moet aanpassen.

tado° Slimme Radiatorknop - Starter Kit V3+ + tado° Smart AC Control V3+ in actie

De slimme radiatorthermostaat Starter Kit van tado° is de succesvolle toegang tot een modern verwarmingssysteem. Het maakt niet uit of je in een huis, in een appartement of een huurwoning woont. Vrijwel elk huishouden kan profiteren van het slimme verwarmingssysteem. Sluit de bridge aan op de router. Het is de link tussen de smartphone en de bedieningsapparaten. De tado° radiatorthermostaat met horizontaal display vervangt je bestaande thermostaat. Om dit te doen, hoef je alleen de oude los te draaien en de nieuwe te bevestigen. Zo eenvoudig? Ja! Omdat je de radiator niet hoeft te ventileren en het water niet hoeft af te voeren voor de ombouw. Tot de leveringsomvang behoren ook adapterringen die de tado° radiatorthermostaat compatibel maken met vrijwel alle in Nederland gebruikelijke ventielen.

Bespaar energie

De slimme radiatorthermostaat Starter Kit van tado° is ideaal voor kleine appartementen of als je eerst de slimme verwarmingsregeling wilt uitproberen. De basis bestaat uit de intelligente tijdschema's die je in de app voor elke dag individueel opstelt. De thermostaten verwarmen dan alleen op de gewenste tijden. De Geofencing skill helpt je te besparen door alleen te verwarmen als je thuis bent. Een andere nuttige functie zijn de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse statistieken over het verwarmingsverbruik. Je kunt snel zien of je 's morgens, 's middags of 's avonds de verwarmingskosten verspilt en je kunt het plan hierop aanpassen.


De tado° Slimme Aircobediening V3+ verbindt je airconditioner met je smartphone en via je huidige locatie zal tado° automatisch beginnen met afkoelen voordat je thuiskomt en de airconditioner uitschakelen zodra je het huis verlaat. Krijg controle over je airco via de app op je smartphone of tablet. De slimme aircobediening werkt met alle airconditioners met afstandsbediening.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° Radiatorthermostaat: 78 x 52 x 52 mm, tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm. Airco bediening: 100 x 14 x 100 mm
Gewichttado° Radiatorthermostaat: 110 g, tado° Bridge: 61g Airco bediening: 76 gram
Stroomvoorzieningtado° Bridge: voedingsapparaat, tado° Radiatorthermostaat: 3 VDC (2 x AA batterijen 2400 mAh) Airco bediening: 5V (USB), lengte kabel: 1850 mm
SensorTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Inhoud doos1x tado° Radiatorthermostaat, 1x tado° Bridge, Slimme Aircobediening V3+, plakstrips, stroomvoorziening, usb kabel
Installatie
FAQs
Wat is het verschil tussen de Bedrade en Draadloze Slimme Thermostaat?

De Bedrade Slimme Thermostaat vervangt bestaande bedrade kamerthermostaten. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming aan te sturen. De Draadloze Slimme Thermostaat communiceert draadloos met je verwarmingsketel via de meegeleverde Draadloze Ontvanger.

Hoe weet ik of ik een Bedrade of Draadloze Slimme Thermostaat nodig heb?

Je hebt een Bedrade Slimme Thermostaat nodig als je een bestaande bedrade thermostaat wilt vervangen, die bijvoorbeeld met je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming is verbonden. Als je verwarmingsketel een draadloze thermostaat of geen thermostaat heeft, kun je je verwarmingssysteem met de Draadloze Slimme Thermostaat aansturen.

Hoe werkt de Slimme Thermostaat?

Alle Starterskits bevatten een tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Het communiceert draadloos met je Slimme Thermostaat en zorgt ervoor dat je je verwarmingssysteem op afstand kunt aansturen met de tado° app. De Bedrade Slimme Thermostaat is direct aangesloten op je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming. De Draadloze Slimme Thermostaat - Starterskit, bevat een Draadloze Temperatuursensor die communiceert met een Draadloze Ontvanger, die op je verwarmingsketel is aangesloten.

Kan ik de Slimme Thermostaat zelf installeren?

Beide varianten van de Slimme Thermostaat kunnen zelf geïnstalleerd worden. Volg eenvoudig de stap-voor-stap-instructies in onze online installatie-assistent op. Of je kunt een erkende installateur boeken.

Hoe weet ik of mijn verwarmingssysteem compatibel is met de Slimme Thermostaat?

tado° werkt met alle gangbare systemen en de meeste fabrikanten.

Wat is een Starterskit?

De Starterskit bevat de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. De Internetbridge communiceert draadloos met je Slimme Thermostaat. Je hebt maar één Starterskit met Internetbridge per tado° woning nodig maar een Starterskit is noodzakelijk als basis van je tado° opstelling.

Kan ik meer Slimme Thermostaten aan mijn Starterskit toevoegen?
Je kunt tot 25 Slimme Thermostaten, Slimme Radiatorknoppen en Accessoires aan je tado° Woning toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld je verwarming in iedere kamer individueel aansturen door Slimme Radiatorknoppen aan je radiatoren toe te voegen.
Kan ik mijn Slimme Thermostaat met mijn Smart Speaker bedienen?

Net als alle tado° apparaten kunnen je Slimme Radiatorknoppen aangesloten worden op Alexa, Google Assistant en Apple Homekit.

Is er garantie?

Ja. Wij bieden 2 jaar garantie.

Kan ik de Slimme Thermostaat terugsturen als ik niet tevreden ben?

Wij garanderen dat je energie bespaart met tado°. Als je niet tevreden ben of tado° heeft niet genoeg bespaard, kun je je geld terug vragen.

Ik huur mijn woning, kan ik ook Slimme Thermostaten installeren?

Je kunt zelfs tado° gebruiken als je in een huurwoning woont. Plaats de oude apparaten eenvoudig terug, wanneer je verhuist.

Hoe kom ik erachter of mijn airconditioning compatibel is met de Slimme Aircobediening?

Als je airconditioning een infrarood afstandsbediening heeft die de huidige instellingen weergeeft, is tado° waarschijnlijk compatibel. tado° ondersteunt de meeste gangbare fabrikanten en merken.

Hoe werkt de Slimme Aircobediening?

De Slimme Aircobediening maakt verbinding met het internet via de wifi van je woning. Het laat je via de tado° app je koeling aansturen en communiceert met je airconditioning via infrarood signalen. Je kunt zo overal vandaan je airconditioning aansturen.

Kan ik zelf de Slimme Aircobediening installeren?

Het installeren van de Slimme Aircobediening is erg makkelijk en neemt een paar minuten tijd in beslag. Je kunt het zonder moeite zelf doen.

Ik heb twee of meer airco apparaten. Kan ik ze allemaal met één Slimme Aircobediening aansturen?

Voor iedere airco heb je een aparte Slimme Aircobediening nodig. Als je verschillende airco units hebt, worden zij allemaal via de tado° app aangestuurd.

Kan ik de Slimme Aircobediening via mijn Slimme Speaker aansturen?

Zoals alle tado° apparaten kan je Slimme Aircobediening aangesloten worden op Alexa, Google Assistent en Apple Homekit.

Mijn woning heeft een warmtepomp. Kan deze worden aangestuurd door een Slimme Aircobediening?

Als je een lucht-lucht warmtepomp hebt met een infrarood afstandsbediening, die de huidige instellingen weergeeft, is tado° waarschijnlijk compatibel.

Heb ik een Internetbridge nodig voor mijn Slimme Aircobediening?

Nee. In tegenstelling tot onze Slimme Thermostaat Starterskits, heeft de Slimme Aircobediening geen Internetbridge nodig om te werken. De Slimme Aircobediening maakt via wifi verbinding met het internet.

Kan ik de Slimme Aircobediening retourneren als ik niet tevreden ben?

Ja. Als je niet tevreden bent, kun je je Slimme Aircobediening binnen de eerste 100 dagen na aankoop terugsturen

Moet ik de Slimme Aircobediening aan een muur bevestigen?

Nee. Je kunt het aan een muur bevestigen of op ieder ander oppervlak plaatsen. Kies een plaats met vrij zicht op de IR zender van de Airco unit. Voor een stabielere plaatsing, kun je de tado° Houder gebruiken (aanvullend verkrijgbaar).

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.