9.1
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge + 4x Radiatorknoppen (5 totaal)

1

€ 139,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 139,99

tado° Slimme Radiatorknop 4-pack

€ 299,99 € 279,95

1

€ 299,99 € 279,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

tado° Smartes Heizkörper-Thermostat - Quattro Pack
Aantal:

1

€ 299,99 € 279,95
Aanpassen
€ 299,99 € 279,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 399,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Met de tado° Slimme Thermostaat - Starterskit V3+ met 5 thermostaten & Bridge ben jij op alle temperaturen voorbereid. Bovendien krijg je de volledige controle over je verwarming, ook onderweg. De verwarmingselementen zijn handmatig en ook onderweg te besturen met de daarbij behorende app. De geofencing-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur zich naar jouw standaard richt en alleen warmer wordt als je thuis bent. In de starterkit zitten 5 slimme thermostaten en een bridge. Tado° is bovendien direct compatibel met IFTTT, Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit.


De voordelen van de tado° thermostaat starterkit V3+ in één oogopslag:

 • Geofencing
 • Eenvoudige bediening
 • Duurzaam stoken
 • Eenvoudige installatie
 • Nieuwe V3+ binnenlucht-comfort en Auto-Assist (bij abonnement)

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

De tado° slimme thermostaat starter kit V3+ komt goed tot zijn recht in een groter huishouden. De set maakt het mogelijk om vijf verwarmingen op een slimme manier te besturen en daarbij ook nog geld te besparen. Door het minimalistische ontwerp integreert de thermostaat makkelijk in je huis.

Meer details
Productinformatie

 • Geofencing: De temperatuur van ruimtes wordt door de handige (via een abonnement verkrijgbare) geofencing functie naar wens gereguleerd. Verlaat je je woning of huis, dan wordt dit door het slimme thermostaatsysteem waargenomen en zakt de temperatuur automatisch. Zodra je naar huis komt, stijgt de temperatuur weer.
 • Slimme bediening: De thermostaat is eenvoudig aan je eigen behoeften aan te passen. Bijvoorbeeld door de automatische warmtebesturing-tijdschema's of handmatige besturing. Ieder huis is anders, daarom betrekt de thermostaat de thermische bouweigenschappen bij de warmtebesturing.
 • Duurzaamheid: Verwarmingskosten worden door zowel de automatische aan-/afwezigheidsherkenning als door de geïntegreerde weersvoorspelling gereduceerd.
 • In enkele stappen klaar: Een installateur is niet nodig. Ook al heb je twee linkerhanden - de slimme thermostaten zijn zonder problemen te installeren.
 • Nieuw bij V3+ binnenlucht-comfort-skill: De binnenlucht-comfort-skill bewaakt je kamerklimaat. Je ontvangt informatie als de binnenlucht verslechtert.
 • Auto-Assist-skill abonnement: Voor een nog slimmere warmteregeling kan auto-assist je werk uit de handen nemen. Het abonnement kost 2,99 euro per maand en is eenvoudig op te zeggen.

tado° Smart thermostaat Starterkit V3+ in actie

De tado° smart thermostaat met horizontaal display Starterkit V3+ is de perfecte introductie in de wereld van modern verwarmen. In een paar stappen vervang je je oude thermostaat voor dit intelligente verwarmingssysteem. De oude radiator knoppen worden door de nieuwe thermostaat vervangen en de bridge wordt met de router verbonden. Vervolgens hoef je alleen nog de app op je smartphone of tablet installeren. Daarna kun je van start gaan en je verwarming centraal en intelligent besturen. En niet alleen vanuit huis, maar ook onderweg via de app. Hiermee stel je ook eenvoudig tijdschakelingen in en zie je actuele verbruik.

Geofencing

Een ander voordeel van de slimme tado° thermostaat is de geofencing-technologie. Via de smartphone word je getraceerd en gebaseerd hierop wordt je verwarming gereguleerd. Praktisch betekent dit: Ga je het huis uit, dan zakt de temperatuur, kom je terug, dan wordt de temperatuur weer verhoogd - alles volautomatisch met de auto-assist-skill. Daarbij kun je ook de smartphones van je familie registreren, zodat zij gebruik kunnen maken van geofencing.


Heb je al slimme producten in je huis, dan kun je de tado° thermostaat hierin integreren. Google Home, Amazon Echo, IFTTT en Apple HomeKit worden ondersteund. De Starter Kit V3+ zitten de benodigde tado° bridge en vijf smart thermostaten van tado°. Beschreven prijsverschillen en/of besparingen zijn gebaseerd op de door de fabrikanten aanbevolen prijzen.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Snel en relatief en ongecompliceerd - simpelweg oude thermostatische radiatorknoppen vervangen en de bridge met de router verbinden.

Productkwaliteit 9

Robuust en goed afgewerkt.

App/Software 9

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app met zeer goede functies.

Functionaliteit 10

Geofencing, tijdschema's, app compatibiliteit en meer - tado's producten hebben veel te bieden.

Betrouwbaarheid 8

De batterij gaat na enkele maanden leeg. tado werkt aan een update om deze fouten te verhelpen. Voor de rest werkt het systeem naar volledig naar wens.

Ontwerp 10

Minimalistisch en functioneel.

Gegevensbescherming 9

tado werkt met een protocol-versleuteling vergelijkbaar met die van online bankieren.

Prijs-kwaliteit 9

Goede resultaten voor relatief weinig geld - met de starter kit V3+ snel en eenvoudig naar een modern verwarmingssysteem.

Snel en relatief en ongecompliceerd - simpelweg oude thermostatische radiatorknoppen vervangen en de bridge met de router verbinden.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° thermostaat: 52 x 52 x 78 mm
tado° Bridge: 89 x 52,5 x 25,5 mm
Productgewichttado° thermostaat: 132 g
tado° bridge: 61 g
Voedingtado° thermostaat: 3V DC (2 x AAA batterijen 1.200 mAh)
Type en bedieningLed-matrix manueel door middel van draaiwieltje of app
SensorenTemperatuur
Luchtvochtigheid
Omgevingslicht
Inhoud doos5 x tado° Radiatorknop
1 x tado° bridge
Installatie
FAQs
Wat is het verschil tussen de Bedrade en Draadloze Slimme Thermostaat?

De Bedrade Slimme Thermostaat vervangt bestaande bedrade kamerthermostaten. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming aan te sturen. De Draadloze Slimme Thermostaat communiceert draadloos met je verwarmingsketel via de meegeleverde Draadloze Ontvanger.

Hoe weet ik of ik een Bedrade of Draadloze Slimme Thermostaat nodig heb?

Je hebt een Bedrade Slimme Thermostaat nodig als je een bestaande bedrade thermostaat wilt vervangen, die bijvoorbeeld met je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming is verbonden. Als je verwarmingsketel een draadloze thermostaat of geen thermostaat heeft, kun je je verwarmingssysteem met de Draadloze Slimme Thermostaat aansturen.

Hoe werkt de Slimme Thermostaat?

Alle Starterskits bevatten een tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Het communiceert draadloos met je Slimme Thermostaat en zorgt ervoor dat je je verwarmingssysteem op afstand kunt aansturen met de tado° app. De Bedrade Slimme Thermostaat is direct aangesloten op je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming. De Draadloze Slimme Thermostaat - Starterskit, bevat een Draadloze Temperatuursensor die communiceert met een Draadloze Ontvanger, die op je verwarmingsketel is aangesloten.

Kan ik de Slimme Thermostaat zelf installeren?

Beide varianten van de Slimme Thermostaat kunnen zelf geïnstalleerd worden. Volg eenvoudig de stap-voor-stap-instructies in onze online installatie-assistent op. Of je kunt een erkende installateur boeken.

Hoe weet ik of mijn verwarmingssysteem compatibel is met de Slimme Thermostaat?

tado° werkt met alle gangbare systemen en de meeste fabrikanten.

Wat is een Starterskit?

De Starterskit bevat de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. De Internetbridge communiceert draadloos met je Slimme Thermostaat. Je hebt maar één Starterskit met Internetbridge per tado° woning nodig maar een Starterskit is noodzakelijk als basis van je tado° opstelling.

Kan ik meer Slimme Thermostaten aan mijn Starterskit toevoegen?
Je kunt tot 25 Slimme Thermostaten, Slimme Radiatorknoppen en Accessoires aan je tado° Woning toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld je verwarming in iedere kamer individueel aansturen door Slimme Radiatorknoppen aan je radiatoren toe te voegen.
Kan ik mijn Slimme Thermostaat met mijn Smart Speaker bedienen?

Net als alle tado° apparaten kunnen je Slimme Radiatorknoppen aangesloten worden op Alexa, Google Assistant en Apple Homekit.

Is er garantie?

Ja. Wij bieden 2 jaar garantie.

Kan ik de Slimme Thermostaat terugsturen als ik niet tevreden ben?

Wij garanderen dat je energie bespaart met tado°. Als je niet tevreden ben of tado° heeft niet genoeg bespaard, kun je je geld terug vragen.

Ik huur mijn woning, kan ik ook Slimme Thermostaten installeren?

Je kunt zelfs tado° gebruiken als je in een huurwoning woont. Plaats de oude apparaten eenvoudig terug, wanneer je verhuist.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie