9.1
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge + 4x Radiatorknoppen (5 totaal)

1

€ 139,99 € 89,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 139,99 € 89,95

tado° Slimme Radiatorknop 4-pack

€ 299,99 € 199,00

1

€ 299,99 € 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

tado° Smartes Heizkörper-Thermostat - Quattro Pack

tado° Slimme Radiatorknop 4-pack

€ 299,99 € 199,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 299,99 € 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 269,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de tado° Slimme Thermostaat - Starterskit V3+ met 5 thermostaten & Bridge ben jij op alle temperaturen voorbereid. Bovendien krijg je de volledige controle over je verwarming, ook onderweg. De verwarmingselementen zijn handmatig en ook onderweg te besturen met de daarbij behorende app. De geofencing-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur zich naar jouw standaard richt en alleen warmer wordt als je thuis bent. In de starterkit zitten 5 slimme thermostaten en een bridge. Tado° is bovendien direct compatibel met IFTTT, Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit.


De voordelen van de tado° thermostaat starterkit V3+ in één oogopslag:

 • Geofencing
 • Eenvoudige bediening
 • Duurzaam stoken
 • Eenvoudige installatie
 • Nieuwe V3+ binnenlucht-comfort en Auto-Assist (bij abonnement)

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

De tado° slimme thermostaat starter kit V3+ komt goed tot zijn recht in een groter huishouden. De set maakt het mogelijk om vijf verwarmingen op een slimme manier te besturen en daarbij ook nog geld te besparen. Door het minimalistische ontwerp integreert de thermostaat makkelijk in je huis.

Meer details
Productinformatie

 • Geofencing: De temperatuur van ruimtes wordt door de handige (via een abonnement verkrijgbare) geofencing functie naar wens gereguleerd. Verlaat je je woning of huis, dan wordt dit door het slimme thermostaatsysteem waargenomen en zakt de temperatuur automatisch. Zodra je naar huis komt, stijgt de temperatuur weer.
 • Slimme bediening: De thermostaat is eenvoudig aan je eigen behoeften aan te passen. Bijvoorbeeld door de automatische warmtebesturing-tijdschema's of handmatige besturing. Ieder huis is anders, daarom betrekt de thermostaat de thermische bouweigenschappen bij de warmtebesturing.
 • Duurzaamheid: Verwarmingskosten worden door zowel de automatische aan-/afwezigheidsherkenning als door de geïntegreerde weersvoorspelling gereduceerd.
 • In enkele stappen klaar: Een installateur is niet nodig. Ook al heb je twee linkerhanden - de slimme thermostaten zijn zonder problemen te installeren.
 • Nieuw bij V3+ binnenlucht-comfort-skill: De binnenlucht-comfort-skill bewaakt je kamerklimaat. Je ontvangt informatie als de binnenlucht verslechtert.
 • Auto-Assist-skill abonnement: Voor een nog slimmere warmteregeling kan auto-assist je werk uit de handen nemen. Het abonnement kost 2,99 euro per maand en is eenvoudig op te zeggen.

tado° Smart thermostaat Starterkit V3+ in actie

De tado° smart thermostaat met horizontaal display Starterkit V3+ is de perfecte introductie in de wereld van modern verwarmen. In een paar stappen vervang je je oude thermostaat voor dit intelligente verwarmingssysteem. De oude radiator knoppen worden door de nieuwe thermostaat vervangen en de bridge wordt met de router verbonden. Vervolgens hoef je alleen nog de app op je smartphone of tablet installeren. Daarna kun je van start gaan en je verwarming centraal en intelligent besturen. En niet alleen vanuit huis, maar ook onderweg via de app. Hiermee stel je ook eenvoudig tijdschakelingen in en zie je actuele verbruik.

Geofencing

Een ander voordeel van de slimme tado° thermostaat is de geofencing-technologie. Via de smartphone word je getraceerd en gebaseerd hierop wordt je verwarming gereguleerd. Praktisch betekent dit: Ga je het huis uit, dan zakt de temperatuur, kom je terug, dan wordt de temperatuur weer verhoogd - alles volautomatisch met de auto-assist-skill. Daarbij kun je ook de smartphones van je familie registreren, zodat zij gebruik kunnen maken van geofencing.


Heb je al slimme producten in je huis, dan kun je de tado° thermostaat hierin integreren. Google Home, Amazon Echo, IFTTT en Apple HomeKit worden ondersteund. De Starter Kit V3+ zitten de benodigde tado° bridge en vijf smart thermostaten van tado°. Beschreven prijsverschillen en/of besparingen zijn gebaseerd op de door de fabrikanten aanbevolen prijzen.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Snel en relatief en ongecompliceerd - simpelweg oude thermostatische radiatorknoppen vervangen en de bridge met de router verbinden.

Productkwaliteit 9

Robuust en goed afgewerkt.

App/Software 9

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app met zeer goede functies.

Functionaliteit 10

Geofencing, tijdschema's, app compatibiliteit en meer - tado's producten hebben veel te bieden.

Betrouwbaarheid 8

De batterij gaat na enkele maanden leeg. tado werkt aan een update om deze fouten te verhelpen. Voor de rest werkt het systeem naar volledig naar wens.

Ontwerp 10

Minimalistisch en functioneel.

Gegevensbescherming 9

tado werkt met een protocol-versleuteling vergelijkbaar met die van online bankieren.

Prijs-kwaliteit 9

Goede resultaten voor relatief weinig geld - met de starter kit V3+ snel en eenvoudig naar een modern verwarmingssysteem.

Snel en relatief en ongecompliceerd - simpelweg oude thermostatische radiatorknoppen vervangen en de bridge met de router verbinden.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° thermostaat: 52 x 52 x 78 mm
tado° Bridge: 89 x 52,5 x 25,5 mm
Productgewichttado° thermostaat: 132 g
tado° bridge: 61 g
Voedingtado° thermostaat: 3V DC (2 x AAA batterijen 1.200 mAh)
Type en bedieningLed-matrix manueel door middel van draaiwieltje of app
SensorenTemperatuur
Luchtvochtigheid
Omgevingslicht
Inhoud doos5 x tado° Radiatorknop
1 x tado° bridge
Installatie
FAQs
Hoeveel geld kan ik met de slimme thermostaat V3+ besparen?

Met het gebruik van de tado thermostaat V3+ kunnen door het automatische terugregelen van de temperatuur en de geïntegreerde weersvoorspelling kosten worden bespaard. Tot wel 31 procent, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van het Fraunhofer-Instituut voor bouwfysica.

Welke verwarmingssystemen worden door de slimme thermostaat V3+ ondersteund?

De slimme thermostaat kan aangesloten worden op bijna alle verwarmingssystemen die een eigen verwarming hebben. Het maakt niet uit of de vloer- of huisverwarming ingebouwd is of niet, en hoe oud het systeem is.

Wat moet ik doen als de app meldt dat er geen bediening op afstand mogelijk is?

De meest voorkomende oorzaak is een tijdelijk probleem met de internetverbinding in het huis. Dit kan meestal worden opgelost door een actualisering van de internetverbinding. In het geval dat de internetverbinding voor een langere tijd onderbroken is, moet je je router controleren en zo nodig opnieuw opstarten.

Heb ik wifi nodig om het tado verwarmingssysteem te kunnen gebruiken?

Nee, je hebt alleen een internetverbinding nodig. De bijgeleverde bridge, die de internetverbinding herstelt, wordt direct (ook bekabeld) met de router verbonden.

De tado-app geeft al na enkele maanden aan een lage batterij aan, hoe komt dit?

De batterijen houden het niet de aangegeven twee jaar vol. tado is zich hiervan bewust en werkt aan een software-update om de fouten te verhelpen.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.