9.3
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge + 2x Radiatorknoppen + Google Nest Mini

1

€ 139,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 139,99

2

€ 84,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

tado° Slimme Radiatorknop
Aantal:

2

€ 84,99
Aanpassen
€ 84,99

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Google Nest Mini - Slimme Speaker
Aantal:

1

€ 59,00
Aanpassen
€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 319,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

Met de tado° starterkit V3+ inclusief 3 thermostaten en een tado° bridge kun je tot en met drie ruimtes uitrusten met slimme technologie. Zo zorg je niet alleen voor een goed verwarmd huis, maar je stookkosten zullen ook aanzienlijk naar beneden gaan, terwijl je comfort drastisch toeneemt. In combinatie met de Google Nest Mini kun je ook je thermostaat bedienen met je stem.

De voordelen van tado° Slimme Radiatorknop Set + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Tijdschema's
 • Analyse van lucht binnenshuis
 • Eenvoudige montage
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven
 • Compact entertainment pakket

Expert review
9.3
Getest door tink Experte
Sonik

De slimme thermostaat in de starter kit is een goede optie om je wooncomfort op een slimme manier te verbeteren. Terwijl de tijdschema's en andere features altijd voor een aangename kamertemperatuur zorgen, bespaar je met de starterskit op een duurzame wijze op de verwarmingskosten en voorkom je dat je 's ochtends in een ijskoude badkamer komt of de verwarming de hele nacht aan laat staan. Via de Google Nest Mini is je smart home ervaring compleet en kun je je slimme apparaten bedienen met je stem.

Productinformatie

 • Tijdschema's: Stel eenmalig een tijdschema in voor je week om kort voordat je opstaat en naar werk vertrekt dat je van een verwarmd huis kunt genieten. Verandert je schema ongepland? Dan kan je altijd nog handmatig in de app dingen aanpassen of aan de thermostaat zelf de verwarming starten of stoppen.
 • Analyse van lucht binnenshuis: De nieuwe functie in de V3+ zorgt ervoor dat er altijd een aangenaam en gezond binnenhuisklimaat is. Daarbij wordt je regelmatig via de app over kwaliteitsschommelingen geïnformeerd.
 • Eenvoudige montage: Door de drie meegeleverde adapter ringen past de tado° V3+ thermostaat op bijna alle gangbare verwarmingen. De montage verloopt eenvoudig en snel en kan zonder problemen worden aangesloten, zelfs als je niet veel verstand hebt van verwarmingen.
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven: De Google Assistant is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database, beantwoordt hij al je vragen. Hij herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht.
 • Compact entertainment pakket: De slimme speaker is meer dan alleen een spraakassistent. Via wifi heb je toegang tot een verscheidenheid aan streaming diensten, waaronder Spotify, Google Play Music, YouTube Music en TuneIn. De kleine, krachtige luidspreker is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger om een nog helderder, rijker geluid met meer bas te leveren.

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge + 2x Radiatorknoppen + Google Nest Mini in actie

De tado° V3+ thermostaat is met zijn nieuwe functies in het oude, vertrouwde ontwerp een echte toevoeging. De installatie is bijna niet makkelijker te maken. De bridge aansluiten, de bijgeleverde ethernet kabel met je router verbinden, de oude thermostaat losschroeven, adapter ring kiezen, nieuwe tado° V3+ thermostaat aanbrengen en duurzaam verwarmingskosten besparen, terwijl de temperatuur zich automatisch aan jouw verloop van de dag aanpast.

Meer comfort in huis

De nieuwe V3+ generatie met horizontaal display heeft technisch een aantal vernieuwingen te bieden. Zo is de binnenlucht-comfort functie ingebouwd om het binnenhuisklimaat in de gaten te houden. Zo ben je zeker dat je binnenhuisklimaat steeds in het groene gebied blijft, doordat de buitenlucht gemeten wordt en je door de app over de status wordt geïnformeerd. Tegelijkertijd werkt de sterke processor in de V3+ thermostaat nog sneller. Hiermee ontvang je individuele analyses van hoe je je verwarming gebruikt, maak je schema's en, als je dat wilt, kun je ook je verwarming bedienen met behulp van de app. Het gebruik van de meest populaire spraakassistenten zoals Google Assistant en de integratie in de Apple HomeKit zijn ook mogelijk. Je krijgt volledige automatisering met het nieuwe abonnement (€2,99 per maand / op elk moment opzegbaar). De Auto-Assist functie neemt de volledige controle over het verwarmingssysteem over. Geofencing en het herkennen van een open raam zijn ook mogelijk zonder abonnement.


De Google Nest Mini levert een helder geluid en is je slimme spraakassistent in huis. Stream muziek van je smartphone rechtstreeks naar de kleine luidspreker of gebruik de ingebouwde spraakassistent om toegang te krijgen tot een van de vele ondersteunde streaming diensten. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact, wifi-ontvangst en een Google-account. Je regelt het volume met je stem of de touch-bediening. En om ruimte te besparen kun je hem eventueel aan de muur bevestigen.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink Experte
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge

Productafmetingtado° Radiatorthermostaat: 78 x 52 x 52 mm tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° Radiatorthermostaat: 110 g, tado° Bridge: 61g
Stroomvoorzieningtado° Bridge: voedingsapparaat, tado° Radiatorthermostaat: 3 VDC (2 x AA batterijen 2400 mAh)
Weergave en bediening:Led display handmatig op het draaischijf of via app
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Inhoud doos1x tado° Radiatorthermostaat, 1x tado° Bridge

tado° Slimme Radiatorknop 2-pack

Productafmetingen78 x 52 x 52 mm
Productgewicht110 g
ConnectiviteitGoogle Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Apple HomeKit
Stroomvoorziening3V DC batterij (telkens 2 x AA batterijen)
Weergave en bedieningLed display, handmatig op het draaischijf of via app
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Doos inhoud2x slimme radiatorthermostaat, 2x 2 AA batterijen, 2x adapter

Google Nest Mini - Slimme Speaker

ProductafmetingenDiameter: 98 mm, hoogte: 42 mm, kabellengte: 1,5 meter
Gewicht181 gram
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2 4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningNetstroom
Inhoud doosGoogle Nest Mini, kabel, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Op welke verwarmingsventielen kan ik de tado° Slimme Radiatorthermostaat aansluiten?

De tado° Slimme Radiatorthermostaat past op ventielen met schroefdraadaansluiting M30 x 1,5 mm. De leveringsomvang omvat ook een adapterset. Het maakt de thermostaat geschikt voor Danfoss, RA, RAV en RAVL ventielen. Met een beetje extra moeite is de radiatorthermostaat compatibel met Comap Herz Terrier Siemens Olymp als de vier ventielen de afmetingen M28 x 1,5 hebben. Verder is tado° compatibel met ventielen van Caleffi Giacomini Vaillant (30,5 mm) Oventrop (M30 x 1,0) Ista (M32 x 1,0) Drayton (M28 x 1,0) en Orkli (M28 x 1,0).

Hoe meet de tado° Slimme Radiatorthermostaat de binnentemperatuur?

De tado° Slimme Radiatorthermostaat heeft een ingebouwde temperatuursensor. Die meet de actuele temperatuur en past de gewenste temperatuur aan op basis daarvan.

Wat kan ik doen als de temperatuurmeting van de tado° Slimme Radiatorthermostaat niet accuraat is?

Ten eerste: Dit kan gebeuren omdat tado° de temperatuur direct op de radiator meet. Er zijn twee opties om uit te kiezen: In de app kan je een correctiewaarde voor de kamer instellen. Gebruik dus eerst een externe sensor om de temperatuur in het midden van de kamer te meten. Je kunt dan de afwijking in de app corrigeren door het verschil tussen de twee temperatuursensoren in te voeren. Je kunt ook een tado° thermostaat installeren. De wandthermostaat meet ook de temperatuur en kan als hoofd toegangspunt in de app worden geselecteerd voor de actuele temperatuur.

Wat moet ik doen met het tado° slimme verwarmingssysteem als ik ga verhuizen?

Wanneer je verhuist kun je het tado° slimme verwarmingssysteem gewoon meenemen. Schroef de tado° radiatorthermostaten los en installeer de oude thermostaten opnieuw. Alles is nu weer in zijn oorspronkelijke staat.

Is mijn radiator compatibel met tado°?

De meeste radiatoren in Nederlandse huishoudens zijn compatibel met tado°. Het is belangrijk dat de radiator een thermostaat heeft met cijferstappen voor de regeling van de verwarming. Deze zijn meestal gemarkeerd met 1 - 5.

Kan ik mijn tado° Radiatorthermostaat zelf installeren?

Ja je kunt je tado° thermostaat zelf installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de oude thermostaat los te draaien en de nieuwe op het opzetstuk draaien.

Kan ik de tado° Radiatorthermostaat ook handmatig bedienen?

Ja het kan handmatig automatisch of via een app worden bediend.

Waarom toont de tado° app me al na een paar maanden een laag batterijniveau?

De maximale opgegeven levensduur van de tado° Radiatorthermostaten komt nog niet overeen met de werkelijke levensduur. tado° werkt hier aan en zal binnenkort de software gratis updaten.

Kan ik de microfoon van de Google Nest Mini uitzetten?

Ja er zit een schakelaar op de achterkant van de Google Nest Mini waarmee je de microfoons kunt uitschakelen.

Kan ik telefoneren met de Google Nest Mini?

Helaas is het niet mogelijk om een telefoongesprek te voeren via een smart speaker van Google. Toch zijn de mogelijkheden verder niet beperkt: je kunt namelijk wel contactpersonen bellen door Google hier opdracht voor te geven middels een spraakopdracht. Google Assistant zal vervolgens de persoon bellen via je smartphone. Hierbij kun je enkel gebruik maken van de microfoon op je telefoon dus deze moet alsnog bij de hand liggen.

Met welke mobiele apparaten werkt de Google Nest Mini?

De Google Home app - en daarmee Google Assistant is compatibel met Android 4.4+ en iOS 9.1+.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie