9.0
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ + Google Nest Mini

1

€ 139,99 € 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

tado° Slimme Radiatorthermostaat Starter Kit V3+
Aantal:

1

€ 139,99 € 99,95
Aanpassen
€ 139,99 € 99,95

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Google Nest Mini - Slimme Speaker
Aantal:

1

€ 59,00
Aanpassen
€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 194,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De slimme tado° V3+ Starter Kit + Google Nest Mini bestaat uit het tado° basisstation en een tado° thermostaat. De thermostaat verbetert je tado° vloerverwarming of centrale verwarming. Zo werkt de slimme verwarming: je kunt je wooncomfort verhogen en tegelijkertijd tot 31% besparen op de verwarmingskosten per jaar met de Climate Assistant. Dankzij de tado° app heb je altijd en overal toegang tot je verwarming. De nieuwste versie van de tado° app bied je extra comfort, Smart Schedule en een Auto-Assist.


De voordelen van de slimme radiator Starter Kit van tado° + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Start direct dankzij de meegeleverde tado° bridge
 • Met V3+ voor betere binnenlucht kwaliteit
 • Tijdschema's nemen het gehele verwarmingssysteem over
 • Je bespaart tot 31% op verwarmingskosten per jaar
 • Google Nest Mini
 • Eenvoudige installatie

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Heb je 's morgens geen zin meer in koude voeten? Dan is de tado° slimme thermostaat Starter Kit V3+ + Google Nest Mini precies wat je zoekt. Omdat de thermostaat je vloerverwarming of centrale verwarming precies op tijd opwarmt en dankzij de intelligente tijdschema's tot 31% op de verwarmingskosten per jaar bespaart is het een geweldige set voor thuis. De thermostaat is compatibel met bijna alle verwarmingssystemen en is eenvoudig te installeren. En dat in combinatie met de slimme speaker Google Nest Mini maakt het een top set!

Productinformatie

 • Start direct dankzij de meegeleverde tado° bridge: De meegeleverde tado° bridge is de link tussen de tado° app van de nieuwste versie V3+ en je slimme thermostaten. Na een heel eenvoudige verbinding tussen bridge en thermostaat kun je onmiddellijk gebruik maken van de diverse nieuwe functies van tado°.
 • V3+ voor beter binnenlucht kwaliteit: De nieuwe Climate Assistant bewaakt voortdurend je binnenshuis klimaat en helpt je om een gezond klimaat in je huis te behouden. V3+ betekent ook een nog slimmere bediening van je verwarming. De Auto-Assist is bijvoorbeeld beschikbaar als abonnement voor €2,99 per maand.
 • Tijdschema's nemen de volledige verwarmingsregeling over: Vooral vloerverwarmingssystemen hebben veel tijd nodig om op te warmen. De tado° V3+ slimme thermostaat verwarmt jouw kamers met slimme tijdschema's op de tijden dat jij het wilt.
 • Je bespaart tot 31% op verwarmingskosten per jaar: Als muurthermostaat of voor vloerverwarming bespaart tado° tot 31% op verwarmingskosten per jaar. Bovendien kan je de comfort verhogende tijdschema's op elk moment in de app aanpassen en efficiënter maken. Een grafisch rapport van je gebruik geeft aan wanneer je mogelijk onnodig verwarmt. De energiebesparingen worden onder andere mogelijk gemaakt door locatie-afhankelijke regeling en het detecteren van open ramen.
 • Google Nest Mini: De meegeleverde Google Nest Mini kan gebruikt worden als het centrum voor het besturen van al je slimme producten in huis. Gebruik simpelweg je stem om je apparaten naar wens te bedienen.
 • Eenvoudige installatie: In het beste geval heb je al een muurthermostaat voor de verwarming. In dit geval hoef je deze alleen nog maar los te draaien en de kabels weer aan de tado° thermostaat te bevestigen. Als je geen muurthermostaat met batterijen hebt, kun je alsnog de tado° Extension Kit gebruiken. Deze wordt rechtstreeks op de ketel bevestigd en maakt zo een draadloze verbinding met de thermostaat.
 • Hoge compatibiliteit: De slimme tado° V3+ thermostaat is compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen. Je kunt het product ook in je smart home integreren en via spraakopdrachten bedienen. Tado° is compatibel met Apple HomeKit, Google Assistant en IFTTT.

De slimme thermostaat Starter Kit van tado° + Google Nest Mini in actie

Voor het installeren van je slimme verwarming systeem hoef je niet gelijk aan een groot project denken. De slimme thermostaat Starter Kit van tado° verbetert de energie-efficiëntie van je verwarmingssysteem en verhoogt tegelijkertijd je eigen comfort. De reden hiervoor is de geavanceerde technologie. De tado° bridge is verbonden met je router en communiceert daarom met je smartphone via wifi. Maar de internet bridge kan op deze manier ook de laatste weervoorspellingen opvragen. De slimme thermostaat van tado° vervangt je bestaande muurthermostaat. Het wordt op dezelfde manier aangesloten op je verwarmingssysteem als de oude. Een radio-chip zorgt ervoor dat commando's via de bridge direct vanaf je smartphone worden verstuurd. Met deze setup kun je slimme tijdschema's instellen voor handmatige bediening onderweg en zelfs bedienen op basis van je locatie.


De slimme thermostaat van tado° past zich aan je behoeftes aan

Met tado° kan je in principe het hele verwarmings- en koelproces automatiseren. Zo werkt het: met behulp van intelligente schema's verwarm je alleen wanneer je het in de kamer echt nodig hebt. Bijvoorbeeld de badkamer in de ochtend of de woonkamer in de avond. De geofencing functie op je smartphone herkent niet waar je bent, maar hoe ver je van huis bent. Met de locatie-afhankelijke functie verwarm je alleen wanneer er iemand thuis is. Op basis van de locaties van de bewoners helpt tado° energie te besparen wanneer de warmte helemaal niet nodig is. Ook de tijdschema's worden daardoor onderbroken. Als je thuiskomt, zal het verwarmingssysteem op de ingestelde temperatuur voorverwarmen zodat wanneer je thuis komt het meteen warm is.


tado° flexibel uitbreidbaar verwarmingssysteem

tado° kan tot tien kamers besturen als centraal verwarmingssysteem. Met decentrale systemen zelfs tot 25. Naast de muurthermostaten heb je ook de mogelijkheid om je radiator thermostaten te upgraden. Bovendien biedt tado° de mogelijkheid om het systeem op elk moment te koppelen aan andere smart home spraakassistenten. De slimme verwarmingsbediening kan worden geïntegreerd in Apple HomeKit en kan worden aangestuurd met Google Assistant en Amazon Alexa of via IFTTT. tado° biedt een uitgebreide slimme verwarmingsoplossing die niks te wensen overlaat. De slimme tijdschema's zijn een echte toevoeging in het dagelijks leven om energie te besparen en tegelijkertijd het wooncomfort te verhogen. De uitgebreide aansluitmogelijkheden maken tado° ook tot een toekomstbestendig systeem.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° thermostaat: 104 x 104 x 19 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° thermostaat: 132 g, tado° Bridge: 61 g
Weergave en bedieningLed-matrix (horizontaal): 10 x 19 led's, 32 x 20 mm knoppen: 2x touch, 1x normale knop
Stroomvoorzieningtado° thermostaat: netstroom of 3 x AAA batterijen, tado° Bridge: netadapter
Inhoud doos1x tado° Bridge, 1x tado° thermostaat, Google Nest Mini, 2 x klevende pads, 2 x behuizingschroef, 2 x schroeven, 2 x pluggen, stickers voor bedrading, netstroom kabels, usb kabel, 1x ethernet kabel
Installatie
FAQs
Hoe meet de slimme thermostaat van tado° de temperatuur in een kamer?

De tado° muurthermostaat is voorzien van een temperatuursensor. Deze meet de temperatuur en past de huidige temperatuur aan naar de gewenste temperatuur.

Hoeveel tado° slimme thermostaten kan ik per kamer installeren?

Je kunt één slimme tado° thermostaat en zeven slimme tado° radiator thermostaten per kamer installeren.

Kan ik de tado° slimme thermostaat later met radiator thermostaten verbinden?

Ja, je kunt thermostaten uit één kamer groeperen in de app. Je bepaalt dan ook van welke thermostaat de temperatuur voor alle anderen gemeten moet worden. Als je een combinatie van een muurthermostaat en meerdere radiatorthermostaten in één kamer hebt, is de muurthermostaat de beste keuze. Deze meet de temperatuur nauwkeuriger omdat hij niet direct op een radiator bevestigd is.

Detecteert tado° geopende ramen?

Ja, de tado° thermostaten registreren de temperatuurdaling en onderbreken dan automatisch het verwarmingsproces. Zodra het raam gesloten is, schakelt de verwarming weer in.

Wat is de tado° Extension Kit en wanneer heb ik hem nodig?

Je hebt de tado° Extension Kit nodig als je muurthermostaten op batterijen werken. Of, als je nog geen muurthermostaten hebt. Want ook in dit geval kan tado° je verwarming automatiseren. De Extension Kit wordt op de ketel geïnstalleerd, waarbij de ketel de bedieningscommando's van de tado° app via draadloze afstandsbediening ontvangt in plaats van een kabel.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie