9.0
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge + Extra Slimme Thermostaat

1

€ 219,99 € 159,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 219,99 € 159,00

tado° Slimme Bedrade Thermostaat

€ 139,99 € 129,95

1

€ 139,99 € 129,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

tado° Slimme thermostaat + vloerverwarming
Aantal:

1

€ 139,99 € 129,95
Aanpassen
€ 139,99 € 129,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 269,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Wil je een slimme verwarming die je overal kunt bedienen? Begin dan eenvoudig met de tado° Thermostaat Starterkit V3+ met 2 kamerthermostaten voor radiatoren en vloerverwarming. De tado° Bridge en twee kamerthermostaten zorgen ervoor dat je de verwarming met slechts één klik bedient.


De voordelen van de tado° Thermostaat Starterkit V3+ in één oogopslag:

 • Alles meegeleverd voor een snelle start
 • Bespaar tot 31% aan energiekosten per jaar
 • Centrale bediening van radiatoren en vloerverwarming
 • Compatibel met Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa en IFTTT
 • Meer functies dankzij de nieuwe V3+ technologie van tado°

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Deze bundel is vooral interessant voor kleinere appartementen of als starterkit voor een slim verwarmingssysteem. Het systeem is heel simpel en de thermostaten zijn in een handomdraai geïnstalleerd. Je hebt de geleverde video's of uitgebreide klantenservice van tado° eigenlijk niet eens nodig. Hoewel tado° 'alleen' een verwarmingssysteem is, gaat de samenwerking met andere Smart home-oplossingen heel makkelijk. Zowel de Apple HomeKit als Google Home, Amazon Alexa en IFTTT zijn te koppelen. Dat je tot wel 31% aan energie kunt besparen is wat mij betreft een reden om de set te kopen.

Meer details
Productinformatie

 • Alles meegeleverd voor een snelle start: De meegeleverde tado° Bridge en de twee kamerthermostaten zorgen in één handomdraai voor een slim verwarmingssysteem. Vervang simpelweg je oude verwarmingsknoppen door de nieuwe tado° kamerthermostaten en sluit ze aan op de Bridge.
 • Tot 31 procent minder energiekosten: Dankzij de slim afgestelde apparaten van tado° kun je tot maximaal een derde aan stookkosten besparen. Het systeem houdt niet alleen rekening met de eigenschappen per ruimte, maar kijkt ook naar de weersvoorspelling. Bepaal per ruimte op welke tijden de verwarming aanstaat en wat de ideale temperatuur voor jou is. Het verbruik en de kosten houd je bij via de nieuwe tado° app. Ook laat deze zien wat er nog verbeterd kan worden in huis.
 • Centrale bediening van radiatoren en vloerverwarming: De temperatuur in je huis of appartement worden door de slimme thermostaten zelf geregeld. Heb je het koud of juist warm? Dan wijzig je met één druk op de knop het aantal graden in huis. Het hele huis wordt zo naar je eigen wens aangepast. Of het nu gaat om een HR-ketel, verwarming via gas of stadsverwarming - voor de Slimme Thermostaat Starterkit V3+ met twee kamerthermostaten telt maar één ding: jouw welzijn.
 • Compatibel met Apple HomeKit, Google Assistant en IFTTT: De Starterkit werkt samen met Apple HomeKit, Google Assistant, en IFTTT (If This Then That). Dit maakt tado° niet alleen toekomstbestendig, maar ook gemakkelijk te koppelen met andere smart home-oplossingen.
 • Perfecte combinatie met radiatorthermostaten: Naast de slimme kamerthermostaten is ook de radiatorthermostaat een handige toevoeging. Deze kan namelijk aan de kamerthermostaat worden gekoppeld. De kamerthermostaat stuurt alle gekoppelde radiatoren aan en zorgt ervoor dat het aantal graden per ruimte altijd optimaal is. Vooral handig wanneer de verwarming zich achter een gordijn of paneel bevindt.
 • De nieuwe generatie van de tado°-serie V3+: Met de V3+ Auto-Assist functie (2,99 euro p.m./maandelijks opzegbaar) selecteert je verwarming automatisch de meest efficiënte instellingen. Met Auto-Assist schakelt tado° de verwarming automatisch uit wanneer de laatste persoon het huis heeft verlaten, verwarmt je huis voor bij terugkomst en schakelt de verwarming uit zodra een open raam is gedetecteerd. Dit alles voor meer comfort en besparing.

De slimme Thermostaat Starterkit V3+ met 2 kamerthermostaten in actie

Vrijwel ieder huishouden (huur- en koopwoning) kan gebruikmaken van de tado° Starter kit en een slim verwarmingssysteem instellen om energie te besparen. Sluit simpelweg de Bridge aan op je router en plaats de kamerthermostaten op de juiste plaatsen. Heb je ook radiatorthermostaten? Haal de oude knoppen eraf en vervang ze door de slimme knoppen. Oude kabels kunnen hergebruikt worden. Tijdens de installatie hoef je de radiatoren niet te ontluchten of het water af te sluiten.

Samen of apart gebruiken

Beide kamerthermostaten kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt: bijvoorbeeld als centrale thermostaat in plaats van het oude kastje of als individuele temperatuurregelaar, wat vaak wordt aanbevolen bij vloerverwarming. Het tado° systeem werkt eenvoudig samen met andere smart home-oplossingen als de Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT. Beschreven prijsverschillen en/of besparingen zijn gebaseerd op de door de fabrikanten aanbevolen prijzen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

De installatie is heel eenvoudig. Een zeer goede ondersteuning en veel installatievideo's helpen je wanneer je er niet helemaal uitkomt.

Productkwaliteit 9

Het apparaat is slim gebouwd. Dankzij de precieze temperatuurregeling heb je meer comfort in huis bespaart je op stookkosten.

App/Software 9

Duidelijk ontwerp en simpele bediening. Een plezier voor iedere gebruiker.

Functionaliteit 9

Home-Away IFTTT, spraakbesturing, efficiënt verwarmen.

Betrouwbaarheid 9

De ingestelde tijden werken zelfs als er even geen internet is. De tado° apparaten communiceren namelijk met elkaar via een eigen radiofrequentie.

Ontwerp 9

De thermostaten zijn verrassend compact en zien er ook nog eens mooi uit. Het moderne design valt in het dagelijkse leven niet zo op en is zeer goed bedacht door tado°.

Gegevensbescherming 9

De apparaten van tado° zijn beschermd. Zo worden dezelfde protocollen voor gegevensbescherming gehanteerd als bij online bankieren.

Prijs-kwaliteit 9

Je zult zien dat je meer dan 20% op je elektriciteitskosten bespaart: het systeem verdient zichzelf zo terug.

De installatie is heel eenvoudig. Een zeer goede ondersteuning en veel installatievideo's helpen je wanneer je er niet helemaal uitkomt.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm, tado° Thermostaat voor radiatoren en vloerverwarming: 104 x 104 x 19 mm
Gewichttado° Bridge: 61 g, tado° Thermostaat voor radiatoren en vloerverwarming: 132 g
Type stroomvoorzieningtado° Bridge: Netstroom, tado° Thermostaat voor radiatoren en vloerverwarming:: 4.5 VDC (3 AAA Batterijen, 1200mAh)
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Inhoud verpakking 1x tado° Bridge, 2x tado° Slimme Kamerthermostaat voor radiatoren en vloerverwarming
Installatie
FAQs
Op welke verwarmingventielen kan ik de tado° Slimme Thermostaat aansluiten?

De tado° Slimme Thermostaat past op kleppen met de schroefdraadaansluiting M30 x 15 mm. Er wordt standaard een adapterset meegeleverd. Deze maakt de thermostaat ook geschikt voor Danfoss RA, RAV- en RAVL-ventielen. Met wat extra werk is de radiatorthermostaat ook aan te sluiten op Comap, Herz, Terrier, Siemens en Olymp mits ze ventielen van M28 x 15 mm hebben. Bovendien is tado° compatibel met radiatoren van Caleffi, Giacomini en Vaillant (30 x 5 mm), Oventrop (M30 x 10), Ista (M32 x 10), Drayton (M28 x 10) en Orkli (M28 x 10).

Wat kan ik doen als de temperatuurmeting van de tado° kamerthermostaat niet nauwkeurig genoeg is?

Het is goed om te weten dat dit kan gebeuren aangezien tado° de temperatuur rechtstreeks vanaf de radiator meet. Je kunt twee dingen doen: In de app is het mogelijk om een correctiewaarde in te stellen voor de ruimte. De temperatuur wordt dan eerst in het midden van de kamer gemeten met een externe sensor. Vervolgens corrigeer je de afwijking in de app door het verschil van de twee temperatuursensoren in te voeren. Het is ook mogelijk om een tado° thermostaat te installeren. De wandthermostaat meet tevens de temperatuur en kan als centraal punt worden ingesteld in de app.

Heeft tado° in de gaten wanneer er een raam openstaat?

Ja, de thermostaten van tado° zien wanneer de temperatuur daalt en stoppen automatisch met opwarmen. Zodra het raam gesloten is, begint de verwarming opnieuw.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie