8.3
Authorized reseller of Meer van SpeedComfort

SpeedComfort Slimme Radiatorventilator Set 2-pack

Aanbevolen verkoopsprijs € 104,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 104,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Bespaar energie en geniet ook direct van een sneller verwarmde kamer. Je kamer is binnen enkele minuten verwarmd door de muisstille ventilatoren van de SpeedComfort. Hierdoor wordt de warme lucht van je radiator snel door je kamer verspreid.


De voordelen van de SpeedComfort 2-pack + SpeedComfort Adapter in één oogopslag:

 • Energie en kosten besparen
 • Eenvoudige installatie
 • Geluidloos
 • Meer comfort in huis

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Sonik

De SpeedComfort 2-pack zorgt voor een efficiëntere en snellere warming van je huis. Eenvoudig geïnstalleerd en hij doet die direct wat die moet doen door de meegeleverde thermostaat. Ga vooruit in comfort en bespaar ook nog eens energiekosten.

Productinformatie

 • Energie en kosten besparen: De SpeedComfort maakt een lagere aanvoertemperatuur van het cv water mogelijk, dat scheelt gas. Een lagere temperatuur van het cv water betekent minder warmteverlies in de leidingen. Dankzij de SpeedComfort is de ruimte sneller op temperatuur en de ketel is dan korter ingeschakeld. Dit alles scheelt energie en ook kosten.
 • Eenvoudige installatie: Installeren van de SpeedComforts is zeer eenvoudig. Dankzij de magneten die aan de zijkant zijn ingebouwd, 'klikt' de SpeedComfort zich vast aan de radiator. Even kijken waar de muurbeugel en de verbindingsklip tussen de twee platen zich bevinden. Aan één zijde zijn de magneten uitschuifbaar, opdat altijd de beide platen van de radiator worden gebruikt voor de bevestiging.
 • Geluidloos: Het geluidsniveau van een SpeedComfort is minder dan 20dB(A). Dat is een lager geluidsniveau dan ritselende bladeren. Wel heeft elke radiator een 'eigen geluid'. Hetzelfde geldt, in mindere mate, voor convectoren. In uitzonderlijke gevallen kan dit als hinderlijk worden ervaren. Er is een adapter beschikbaar met een iets lagere spanning. Hiermee wordt de frequentie van de ventilatoren iets gewijzigd en daarmee verdwijnt dit extra geluid.
 • Meer comfort in huis: De SpeedComfort ventilatoren brengen de warmte versneld uit de radiator in de ruimte. Omdat de SpeedComfort versneld warmte uit de radiator in de lucht brengt, is er minder restwarmte in de radiator als de ruimte op temperatuur is. Met een gelijkmatiger temperatuur als resultaat.

SpeedComfort 2-pack + SpeedComfort Adapter Smart Thermostaat/Sensor in actie

Met de SpeedComfort (2-pack) krijg je twee SpeedComfort ventilatoren en kan je je kamer efficiënter en sneller verwarmen. De SpeedComfort ventilatoren gaan dankzij een externe thermostaatschakelaar automatisch werken als de radiator 33 graden of warmer wordt en stoppen automatisch als de radiator afkoelt naar 25 graden.

Meer comfort in huis

Met de radiatorventilatoren van SpeedComfort kun je ervoor zorgen dat wanneer je onverwachts eerder thuis komt van werk, een koud huis aantreft omdat de radiator is uitgeschakeld, je nu eerder kunt genieten van een lekker verwarmd huis. De ventilatoren zorgen ervoor dat je dus eerder kunt genieten van een warme ruimte zodat je meer comfort in huis hebt.


Combineer de radiator ventilatoren bijvoorbeeld met slimme radiator thermostaten voor nog meer comfort en en breid je smart home verder uit.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenLengte: 34 cm, breedte: 7 cm, hoogte 2,3 cm
StroomvoorzieningNetstroom adapter
Geluidsniveau < 20dB(A)
Luchtverplaatsing 30m3/hr
Inhoud doos2x SpeedComfort, 1x Adapter 12V, kabellengte 1.80m, 1x externe thermostaatschakelaar met magneetbevestiging, kabellengte 0,60m, 1x koppelkabel 30 cm
Installatie
FAQs
Hoe werkt de SpeedComfort?

De SpeedComforts hebben een externe thermostaatschakelaar. Deze plaats je, ook met magneten, in de buurt van de warmwater aanvoer. Als ter plekke bij de thermostaatschakelaar de radiator of convector 33 graden wordt, gaan de ventilatoren automatisch werken. Hierdoor wordt de warmte uit de radiator/convector versneld in de ruimte gebracht. De kamer is eerder op temperatuur en de warmte wordt ook beter verdeeld. Als de temperatuur van de radiator/convector onder de 25 graden komt, stoppen de ventilatoren.

Hoe duurzaam is de SpeedComfort?

Alle onderdelen in de SpeedComfort zijn herbruikbaar. En de hele SpeedComfort gaat zeker 15 jaar mee.

Is de installatie ingewikkeld?

Nee, het installeren van de SpeedComfort is zeer eenvoudig. Dankzij de magneten die aan de zijkant zijn ingebouwd, 'klikt' de SpeedComfort zich vast aan de radiator. Even kijken waar de muurbeugel en de verbindingsklip tussen de twee platen zich bevinden. Aan één zijde zijn de magneten uitschuifbaar, opdat altijd de beide platen van de radiator worden gebruikt voor de bevestiging.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.