8.3
Authorized reseller of Meer van SpeedComfort

SpeedComfort Slimme Radiatorventilator Set

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 59,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Maak je hele huis warm in no-time met deze slimme radiatorventilator van SpeedComfort. In deze set zit de adapter en slimme thermostaatsensor inbegrepen zodat je direct kunt genieten van een warm huis, terwijl je energie bespaart.


De voordelen van de SpeedComfort Slimme Radiatorventilator Set in één oogopslag:

 • Energie en kosten besparen
 • Eenvoudige installatie
 • Geluidloos
 • Meer comfort in huis
 • Adapterset en thermostaat sensor inbegrepen

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Sonik

Verwarm je huis beter en efficiënter met deze SpeedComfort Slimme Radiatorventilator Set. Bespaar geld, zonder dat je in hoeft te leveren aan warmte thuis. De installatie is zo klaar en binnen enkele stappen is de ventilator klaar voor gebruik. Het grootste voordeel van deze set is de inbegrepen adapter en thermostaatsensor.

Productinformatie

 • Energie en kosten besparen: De SpeedComfort maakt een lagere aanvoertemperatuur van het cv water mogelijk, dat scheelt gas. Een lagere temperatuur van het cv water betekent minder warmteverlies in de leidingen. Dankzij de SpeedComfort is de ruimte sneller op temperatuur en de ketel is dan korter ingeschakeld. Dit alles scheelt energie en ook kosten.
 • Eenvoudige installatie: Installeren van de SpeedComfort is zeer eenvoudig. Dankzij de magneten die aan de zijkant zijn ingebouwd, 'klikt' de SpeedComfort zich vast aan de radiator. Aan één zijde zijn de magneten uitschuifbaar, opdat altijd de beide platen van de radiator worden gebruikt voor de bevestiging.
 • Geluidloos: Het geluidsniveau van een SpeedComfort is minder dan 20dB(A). Dat is een lager geluidsniveau dan ritselende bladeren. Wel heeft elke radiator een 'eigen geluid'. In uitzonderlijke gevallen kan dit als hinderlijk worden ervaren. Er is een adapter beschikbaar met een iets lagere spanning. Hiermee wordt de frequentie van de ventilatoren iets gewijzigd en daarmee verdwijnt dit extra geluid.
 • Meer comfort in huis: Omdat de SpeedComfort versneld warmte uit de radiator in de lucht brengt, is er minder restwarmte in de radiator als de ruimte op temperatuur is. Met een gelijkmatiger temperatuur als resultaat.
 • Adapterset en thermostaat sensor inbegrepen: In deze set zit de adapter en de slimme thermostaat sensor inbegrepen, waardoor je direct aan de slag kan. De SpeedComfort ventilatoren gaan dankzij de thermostaat sensor automatisch werken als de radiator 28 graden of warmer wordt en stoppen automatisch als de radiator afkoelt naar 25 graden.

SpeedComfort Slimme Radiatorventilator Set in actie

Met de SpeedComfort kan je je kamer efficiënter en sneller verwarmen. De SpeedComfort ventilator kan dankzij een externe thermostaatschakelaar automatisch werken als de radiator 28 graden of warmer wordt en stoppen automatisch als de radiator afkoelt naar 25 graden.

Meer comfort in huis

Met de radiatorventilator van SpeedComfort kun je ervoor zorgen dat wanneer je onverwachts eerder thuis komt van werk, een koud huis aantreft omdat de radiator is uitgeschakeld, je nu eerder kunt genieten van een lekker verwarmd huis. De ventilatoren zorgen ervoor dat je dus eerder de kamer op temperatuur hebt.


Combineer de radiator ventilatoren bijvoorbeeld met slimme radiator thermostaten voor nog meer comfort en en breid je smart home verder uit.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenLengte: 34 cm, breedte: 7 cm, hoogte 2,3 cm
StroomvoorzieningNetstroom
Geluidsniveau< 20dB(A)
Luchtverplaatsing30m3/hr
Inhoud doos1x SpeedComfort, 1x Koppelkabeltje (30cm), 1x adapter, 1x thermostaat sensor, 1x klittenband
Installatie
FAQs
Hoe duurzaam is de SpeedComfort?

Alle onderdelen in de SpeedComfort zijn herbruikbaar. En de hele SpeedComfort gaat zeker 15 jaar mee.

Hoeveel kan je besparen met SpeedComfort?

Bespaar 22% op je verwarmingskosten door je kamer sneller te verwarmen. Zo doe je niet alleen iets goeds voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

Hoeveel geluid maakt de SpeedComfort?

Het geluidsniveau van een SpeedComfort is minder dan 20dB(A). Dat is een lager geluidsniveau dan ritselende bladeren. Het vermogen van de SpeedComfort is zo gering, dat er geen contactgeluid ontstaat. Wel heeft elke radiator een 'eigen geluid'. Hetzelfde geldt, in mindere mate, voor convectoren. In uitzonderlijke gevallen kan dit als hinderlijk worden ervaren. Er is een adapter beschikbaar met een iets lagere spanning. Hiermee wordt de frequentie van de ventilatoren iets gewijzigd en daarmee verdwijnt dit extra geluid.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.