8.3
Authorized reseller of Meer van SpeedComfort

SpeedComfort Radiatorventilator

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 49,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 49,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Bespaar energie en geniet ook direct van een sneller verwarmde kamer. Je kamer is binnen enkele minuten verwarmd door de muisstille ventilator van SpeedComfort. Hierdoor wordt de warme lucht van je radiator snel door je kamer verspreid.


De voordelen van de SpeedComfort Radiatorventilator in één oogopslag:

 • Energie en kosten besparen
 • Eenvoudige installatie
 • Geluidsloos
 • Meer comfort in huis

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Sonik

De SpeedComfort zorgt voor een efficiëntere en snellere warming van je huis. Eenvoudig geïnstalleerd en hij doet die direct wat die moet doen. Ga vooruit in comfort en bespaar ook nog eens energiekosten.

Productinformatie

 • Energie en kosten besparen: De SpeedComfort maakt een lagere aanvoertemperatuur van het cv water mogelijk, dat scheelt gas. Een lagere temperatuur van het cv water betekent minder warmteverlies in de leidingen. Dankzij de SpeedComfort is de ruimte sneller op temperatuur en de ketel is dan korter ingeschakeld. Dit alles scheelt energie en ook kosten.
 • Eenvoudige installatie: Installeren van de SpeedComfort is zeer eenvoudig. Dankzij de magneten die aan de zijkant zijn ingebouwd, 'klikt' de SpeedComfort zich vast aan de radiator. Even kijken waar de muurbeugel en de verbindingsklip tussen de twee platen zich bevinden. Aan één zijde zijn de magneten uitschuifbaar, opdat altijd de beide platen van de radiator worden gebruikt voor de bevestiging.
 • Geluidsloos: Het geluidsniveau van een SpeedComfort is minder dan 20dB(A). Dat is een lager geluidsniveau dan ritselende bladeren. Wel heeft elke radiator een 'eigen geluid'. Hetzelfde geldt, in mindere mate, voor convectoren. In uitzonderlijke gevallen kan dit als hinderlijk worden ervaren. Er is een adapter beschikbaar met een iets lagere spanning. Hiermee wordt de frequentie van de ventilatoren iets gewijzigd en daarmee verdwijnt dit extra geluid.
 • Meer comfort in huis: De SpeedComfort ventilatoren brengen de warmte versneld uit de radiator in de ruimte. Omdat de SpeedComfort versneld warmte uit de radiator in de lucht brengt, is er minder restwarmte in de radiator als de ruimte op temperatuur is. Met een gelijkmatiger temperatuur als resultaat.

SpeedComfort Radiatorventilator in actie

Met de SpeedComfort kan je je kamer efficienter en sneller verwarmen. De SpeedComfort ventilator kan dankzij een externe thermostaatschakelaar (apart verkrijgbaar) automatisch werken als de radiator 28 graden of warmer wordt en stoppen automatisch als de radiator afkoelt naar 25 graden.

Meer comfort in huis

Met de radiatorventilator van SpeedComfort kun je ervoor zorgen dat wanneer je onverwachts eerder thuis komt van werk, een koud huis aantreft omdat de radiator is uitgeschakeld, je nu eerder kunt genieten van een lekker verwarmd huis. De ventilatoren zorgen ervoor dat je dus eerder kunt genieten van een warme ruimte zodat je meer comfort in huis hebt.


Combineer de radiator ventilatoren bijvoorbeeld met slimme radiator thermostaten voor nog meer comfort en en breid je smart home verder uit.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Heel eenvoudig geïnstalleerd met de handige magneten aan de zijkanten van de SpeedComfort.

Productkwaliteit 8

Kwaliteit van de Speedcomfort is prima, en gaat ongeveer 15 jaar mee.

Functionaliteit 8

Sneller genieten van de juiste temperatuur en uit te breiden met het koppelkabeltje.

Betrouwbaarheid 8

Enorm betrouwbaar, snel je woning voorzien van een heerlijke temperatuur.

Ontwerp 8

Strak, wit design dat niet opvalt in je woning.

Prijs-kwaliteit 9

Een prijs die goed aansluit bij de kwaliteit van het product.

Heel eenvoudig geïnstalleerd met de handige magneten aan de zijkanten van de SpeedComfort.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenLengte: 34 cm, breedte: 7 cm, hoogte 2,3 cm
StroomvoorzieningNetstroom
Geluidsniveau< 20dB(A)
Luchtverplaatsing30m3/hr
Inhoud doos1x SpeedComfort, 1x Koppelkabeltje (30cm)
Installatie
FAQs
Hoe duurzaam is de Speedcomfort?

Alle onderdelen in de SpeedComfort zijn herbruikbaar. En de hele SpeedComfort gaat zeker 15 jaar mee.

Is de instalatie ingewikkeld?

Nee, het installeren van de SpeedComfort is zeer eenvoudig. Dankzij de magneten die aan de zijkant zijn ingebouwd, 'klikt' de SpeedComfort zich vast aan de radiator. Even kijken waar de muurbeugel en de verbindingsklip tussen de twee platen zich bevinden. Aan één zijde zijn de magneten uitschuifbaar, opdat altijd de beide platen van de radiator worden gebruikt voor de bevestiging.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.