8.9
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One Stereo Set - Slimme speaker met spraakbesturing

2

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 399,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Luidsprekers kunnen over meerdere ruimtes gesynchroniseerd worden en centraal aangestuurd worden (bijv. via een smartphone)
Multiroom
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Magenta SmartHome.
Magenta SmartHome
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Ondersteunt AirPlay om muziek af te spelen.
AirPlay
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Eenvoudige Installatie

Zorg dat je dit pakket in handen krijgt. In de Sonos One Stereo Set krijg je de intelligente luidspreker voor thuis in tweevoud. Beide luidsprekers zijn geïntegreerd met Amazon Alexa en kunnen afzonderlijk, als stereo of in een Multiroom-functie worden gebruikt. De compacte Sonos One biedt kamervullend, krachtig geluid. Met je stem schakel je over naar je favoriete nummers, verhoog je het volume of gebruik je een van de vele Alexa-vaardigheden.

Alle voordelen van Sonos One stereo set in één oogopslag:

 • Trueplay
 • Muziek streamen
 • Hoge compatibiliteit
 • Eenvoudige installatie

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Pure flexibiliteit. De Sonos One stereoset bevat twee innovatieve en intelligente luidsprekers. Het hoogwaardige Sonos-geluid blinkt ook uit in het nieuwe model. Je kunt de twee Sonos One speakers zo indelen hoe jij het wilt. Samen leveren ze stereogeluid, maar ze beschikken ook over de multiroom-functie. Bovendien is de Sonos One een van de eerste luidsprekers met geïntegreerde spraakassistent. Met je stem kun je muziek streamen, je dag organiseren, de weersvoorspelling beluisteren, toegang krijgen tot de routeplanner of andere smart home-apparaten bedienen.

More details
Productinformatie
 • Individuele ervaring met Trueplay: Alle details in de muziek komen tot hun recht met Trueplay. De speaker houdt rekening met de karakteristieken van de kamer, zoals de grootte en de inrichting. Dit kan de geluidskwaliteit nog verder verbeteren.
 • Geïntegreerde spraakassistent: Met slimme spraakassistenten ben je helemaal up-to-date. Ze helpen je bij het organiseren van je dag, winkelen, bedienen van slimme huishoudapparaten, het opzoeken van informatie en maken je dagelijks leven over het algemeen gemakkelijker. De Sonos One heeft Google Assistant geïntegreerd en daarmee heb je dus alle functies van een slimme speaker gecombineerd met uitstekend geluid in huis.
 • Bestuur je Sonos One met je stem: Stream al je muziek met Google Assistant. Sonos One speelt direct je favoriete nummers af, verhoogt het volume of pauzeert het nummer. Je kunt zelfs andere Sonos-speakers toevoegen als stereopaar en je afspeellijst afspelen in de multiroom-functie.
 • Spraakassistent ook bij luide muziek: Je hoeft niet te schreeuwen om je favoriete lijst af te spelen. Google Assistant hoort je moeiteloos bij elk volume dankzij de ingebouwde Far-Field-Microfoons in de Sonos One.
 • Bewezen SONOS-technologie: De Sonos One is geïnspireerd op de kleine speaker met het grote geluid, de Sonos Play:1. De speaker heeft twee klasse D versterkers, een tweeter en een midrange driver. Ze creëren het unieke Sonos-geluid direct in je woonkamer.
 • Tal van muziek streamingdiensten beschikbaar: Er zijn momenteel 70 muziek streamingdiensten beschikbaar om van te genieten in je smart home. Pauzeren, muziekselectie of het volume wijzigen, het kan allemaal met een eenvoudige spraakopdracht.

Wat is het verschil tussen de Sonos One en de Play:1?

 Sonos Play:1Sonos One
Grootte161,45 x 119,7 x 119,7 mm161,45 x 119,7 x 119,7 mm
Geschikt voorKleinere kamersKleinere kamers
BedieningKnoppenSpraakopdracht
Touchpad
Vochtbestendig
AansluitingenEthernetpoortEthernetpoort
SpraakassistentenVia Google Home smart speakerGoogle Assistant
Geschikt voor je thuisbioscoop?Stereoset als surround-speakersStereoset als surround-speakers

De twee Sonos-speakers lijken qua uiterlijk en geluidskwaliteit erg op elkaar. Het belangrijkste verschil zit in de manier waarop de speakers worden aangestuurd: de Sonos One kan worden bediend via spraakopdrachten of touch panel dankzij de geïntegreerde Google Assistant, terwijl de Play:1 wordt aangestuurd via de knoppen op het apparaat.

Sonos One stereo set in actie

Slimme speakers kunnen meer doen dan alleen muziek streamen. De Sonos One is een pionier op dit gebied. De compacte speaker combineert de hoogwaardige Sonos-technologie met de spraakassistent Google Assistant, wat een echte toevoeging voor je smart home is. Als een van de kleinere speakers in het Sonos-assortiment levert de Sonos One een rijk geluid met twee klasse D-versterkers, een tweeter en een midrange driver, zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast is er de Trueplay-functie. Deze functie optimaliseert optioneel het geluid voor de perfecte muziekervaring. Trueplay kan worden geactiveerd in de Sonos-app, zodat de muziek wordt geoptimaliseerd in de ruimte waar die zich bevindt. Je Sonos One weet dan precies welke instellingen het beste passen bij de grootte, indeling en positie van de speaker in de kamer.

Muziek streaming, Voice Control en Personal Assistent in één

Een andere leuke functie van het Sonos-systeem is de multiroom-functie waarmee je je Sonos-muzieksysteem kunt uitbreiden. Je kunt muziek in meerdere kamers tegelijk afspelen, een 5.1 surround systeem creëren of overschakelen op stereogeluid met twee Sonos One luidsprekers. Plus, dankzij de Multiroom Sonos-speakers kan je je Sonos One bedienen met de geïntegreerde spraakassistent. Zo kun je overal in huis naar muziek luisteren en het volume wijzigen met één spraakopdracht. Je smartphone heb je hiervoor dus niet meer nodig.

Spraakbesturing heeft nog meer te bieden. De directe verbinding met Google Assistant geeft je toegang tot een van de grootste databases ter wereld. Je kunt het gebruiken om informatie op Wikipedia op te zoeken, internetradio af te spelen, timers en herinneringen in te stellen, to-do-lijsten te beheren en nog veel meer. De functies zijn niet beperkt tot de plaats van installatie. Door de verbinding met Office 365, Google of andere agenda services kun je op elk gewenst moment afspraken toevoegen, opvragen en wijzigen.

Geluid en verbindingen - beide zonder beperkingen

Spraakbesturing van smart home apparaten is ook mogelijk. De compatibiliteit van de Sonos One gaat verder dan die van andere slimme speakers. Je stem regelt bijvoorbeeld de tado° slimme thermostaten, Philips Hue lampen, Netatmo-veiligheidscamera's en meer. Kortom, de Sonos One is met zijn hoogwaardige technologie niet alleen een premium speaker voor muziekliefhebbers, maar hij brengt ook smart home apparaten samen in je huis. Met slechts een paar spraakopdrachten kun je je favoriete afspeellijst samenstellen, de juiste sfeerverlichting instellen en vervolgens gewoon relaxen en ontspannen.

Hoe je je Sonos One-speaker instelt

In een paar eenvoudige stappen kun je je geluidssysteem instellen met de slimme spraakassistent en genieten van alle functies.

 1. Steek de Sonos One in het stopcontact en zet hem aan.
 2. Download vervolgens de Sonos-app op je smartphone.
 3. Volg de instructies in de app om de installatie van je Sonos-systeem te voltooien.
 4. Download de Google Home-app.
 5. Installeer de spraakassistent voor Sonos.
 6. Voeg je Sonos One toe aan de Google Home-app

 7. Zodra Google Assistant alle gewenste Sonos apparaten heeft gevonden, kun je ze bedienen met een spraakopdracht.
Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen11,97 x 11,97 x 16,15 cm
Product gewicht1,85 kg
Versterker2 x Klasse D
Driver1 x tweeter, 1 x midrange
Installatie
FAQs
Kan ik een Sonos One en een Sonos Play:1 als stereoset gebruiken?

Nee, een Sonos One en een SONOS Play:1 kunnen niet als stereoset worden aangesloten. De twee speakers kunnen echter wel samen worden gebruikt. Met de ingebouwde spraakassistent van de One kun je de Sonos-speakers ook zonder Google Assistant via spraakopdracht bedienen met behulp van de Multiroom-functie.

Is het de moeite waard om twee Sonos One-speakers te kopen?

Twee Sonos One-speakers hebben het voordeel dat je ze kunt koppelen om thuis van stereogeluid te genieten. Als dat niet nodig is, kan de Sonos One op elk moment worden verplaatst en heb je toegang tot de Multiroom-functie in twee kamers.

Kan ik de microfoon tijdelijk uitschakelen?

De zes geïntegreerde microfoons kunnen op elk moment tijdelijk worden uitgeschakeld. Je kunt dit doen door middel van een spraakopdracht of door rechtstreeks op het touchpaneel op de Sonos One te drukken. Sonos neemt gegevensbescherming zeer serieus. Dus als je hem uitschakelt, kun je er zeker van zijn dat de verbinding echt verbroken is.

Welke aansluitingen heeft een Sonos One?

De Sonos One heeft alleen een ethernet poort om de Boost-functie te gebruiken.

Kan ik een Sonos One ook met andere spraakassistenten zoals Siri en Amazon Alexa besturen?

Dit is op dit moment helaas nog niet mogelijk in Nederland.

Kan ik Spotify met de Sonos One afspelen?

Ja, dat kan. Je hoeft alleen je Spotify-account toe te voegen in de Sonos-app en je bent klaar om de populaire streamingdienst te gebruiken.

Kan ik telefoneren met de Sonos One?

Op dit moment kun je geen gesprekken voeren met je SONOS One. Deze functie wordt binnenkort toegevoegd.

Kan ik mijn telefoon via bluetooth met mijn Sonos One verbinden?

Nee, alle Sonos-speakers werken via je draadloze netwerk. Zo kun je naar muziek luisteren zonder onderbrekingen of kwaliteitsverlies.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.