9.0
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One SL Stereo Set + gratis Tile Mate (2022)

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 199,00

1

€ 24,99 € 19,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker

Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker

€ 24,99 € 19,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 24,99 € 19,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 399,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Sonos One SL Stereo Set is een multifunctionele set van wifi speakers voor muziek en meer. In de app bedien je de speakers en speel je je favoriete muziek af via verschillende streaming services. Met Apple AirPlay 2 kun je ook video's rechtstreeks vanaf je iPhone of iPad streamen. In combinatie met de Tile Mate heb je dus een geweldig pakket.


De voordelen van de Sonos One SL Stereo Set + Tile Mate in één oogopslag:

 • Geweldig en ruimtevullend geluid
 • Stereogeluid
 • Installatie in enkele minuten
 • Apple AirPlay 2 ondersteuning
 • Flexibel inzetbaar

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

De wifi-luidsprekers overtuigde ons met een helder, gedetailleerd geluid met veel vermogen voor een unieke muziekervaring. We waren vooral positief verrast door de manier waarop de luidsprekers via Trueplay heel gemakkelijk de muziek in de hele ruimte beter weergeven en ervoor zorgen dat het geluid het beste tot zijn recht komt. Met het compacte en strakke ontwerp passen de speakers in elke ruimte en kunnen ze ook in de badkamer of keuken worden geplaatst. In combinatie met de Tile Mate heb je een set waarmee je daarnaast ook nog eens makkelijk je spullen kunt terugvinden.

Productinformatie

 • Geweldig en ruimtevullend geluid: De Sonos One SL levert een helder, kamervullend geluid voor een geweldige muziekervaring op elk volume. Het compacte ontwerp past vrijwel overal. Zet hem op het aanrecht of op een boekenplank in je kantoor. Hij is vochtbestendig dus je kunt hem zelfs in de badkamer neerzetten.
 • Stereogeluid: Combineer de twee Sonos One SL speakers in dezelfde kamer als stereo paar en geniet van gedetailleerd stereogeluid. Gebruik er twee als achterste home cinema surrounds met de Arc, of Beam.
 • Installatie in enkele minuten: Binnen enkele minuten zijn de luidsprekers ingesteld en kan je hem gemakkelijk bedienen met de Sonos-app, Apple AirPlay 2 of het touch-screen.
 • Apple AirPlay 2 ondersteuning: Met Apple AirPlay 2 kun je muziek rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Apple-tv streamen. Zo geniet je van een uitstekende geluidskwaliteit van je favoriete films.
 • Flexibel inzetbaar: Bevestig de Tile Mate aan verschillende attributen die je snel moet kunnen vinden wanneer je ze nodig hebt. Bijvoorbeeld aan je huissleutels, smartphone of je iPad.

De Sonos One SL Stereo Set + Tile Mate in actie

Het instellen van de Sonos One SL is eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone met de Sonos-app geïnstalleerd en een stroombron. Sluit de Sonos aan op de stroombron en volg de stapsgewijze instructies in de Sonos-app. Trueplay tuning wordt gebruikt voor een optimaal geluid. Hiervoor heb je een iPhone of iPad nodig. Tik in de app op "Trueplay Settings" en volg de instructies in de app. Je iOS-apparaat meet vervolgens de testtonen van de luidspreker op verschillende punten in de kamer. Dan staat niets je in de weg voor je optimale Sonos geluidservaring.

Geweldig geluid in elke ruimte

Met zijn compacte ontwerp past de Sonos One SL in bijna elke kamer, of het nu in de woonkamer is op de ladenkast, op het nachtkastje in de slaapkamer of verborgen in je studeerkamer. De vochtbestendigheid van de luidspreker maakt hem ook ideaal voor gebruik in de keuken of badkamer. Zo kun je tijdens het douchen naar je favoriete muziek blijven luisteren.


In combinatie met een andere Sonos-luidspreker ervaar je een nog authentiekere muziekervaring. De luidsprekers samen zorgen voor een rijk en krachtig stereogeluid in de hele kamer. Of plaats de luidsprekers in verschillende kamers en speel een podcast af in de slaapkamer terwijl Spotify muziek speelt in de woonkamer. Met de Sonos App kun je het hele systeem bedienen en toegang krijgen tot streamingdiensten, radiozenders en podcasts. Muziekselectie, volume en andere instellingen kunnen voor elke kamer afzonderlijk worden geregeld. In combinatie met een Sonos Arc of Beam krijg je een nog completere ervaring. Met Apple AirPlay 2 kun je de muziek die je wilt direct vanaf je iPhone of iPad afspelen, of Siri vragen om Apple Music op je Sonos af te spelen via je iOS-apparaat.


De Tile Mate kan eenvoudig worden bevestigd aan je zak, voordeursleutel, autosleutel of fietsensleutel. Met de smartphone app kun je je bluetooth tracker een geluid laten maken en door twee keer op de bluetooth tracker te drukken gaat je mobiele telefoon over, zelfs als deze op stil staat.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSonos One SL: 161,45 x 119,7 x 119,7 mm (H x B x L)
Tile Mate: 37.8 x 37.8 x 7.1 mm
Product gewichtSonos One SL: 1,85 kg
Tile Mate: 4,5g
VerbindingWifi 802.11b/g (2,4 GHz), Ethernet, Apple AirPlay 2
Stroomvoorziening100 - 240 V
IngangenEthernet poort 10/100-Mbit/s
Inhoud doosSonos One SL, stroomkabel, ethernet kabel en handleiding, Tile Mate
Installatie
FAQs
Wat is het verschil tussen de Sonos One SL en de Sonos One?

De Sonos One SL heeft geen microfoons en heeft daarom geen ingebouwde spraakbesturing. Verder hebben beide dezelfde kenmerken.

Wat is het verbindingsbereik van de Sonos One SL?

De Sonos One SL kan over het gehele wifi-netwerk worden gebruikt.

Hoe is de Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker te vergelijken met een GPS toestel?

Bluetooth en GPS trackers verschillen op veel punten. In het algemeen houden GPS trackers een constante verbinding via satelliet en bieden real-time tracking. Bluetooth trackers werken binnen een korter bereik en zijn afhankelijk van een verbinding met een bluetooth ingeschakeld toestel. Bluetooth trackers kosten meestal minder, zijn lichter en verbruiken minder stroom.

Moet ik betalen om de vindfuncties van Tile te gebruiken?

Nee, de app is gratis te gebruiken voor de belangrijkste vindfuncties, zoals Bel mijn Tile, Vind mijn smartphone, Bekijk de locatie op een kaart, Deel met een vriend, en Vind een gemeenschap. Premium zorgt voor meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Welke smartphones en tablets zijn compatibel met Tile?

Tile werkt met de meeste iOS en Android toestellen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.