9.3
Authorized reseller of Meer van SONOS

SONOS One PLAYBASE 5.1 Home Theatre Set

2

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 229,00

SONOS PLAYBASE - Wifi soundbase

€ 799,00 € 699,00

1

€ 799,00 € 699,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

SONOS PLAYBASE - Wifi soundbase

SONOS PLAYBASE - Wifi soundbase

€ 799,00 € 699,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 799,00 € 699,00

1

€ 799,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 799,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 1.829,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'funtioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies Bei tink ist 1+1<2. Wir bieten unseren Kunden beim Kauf mehrerer Artikel exklusive Mengen- und Paketrabatte.
Belangrijkste functies
Luidsprekers kunnen over meerdere ruimtes gesynchroniseerd worden en centraal aangestuurd worden (bijv. via een smartphone)
Multiroom
Dit product heeft een speakerfunctie.
Speakerfunctie
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
Ondersteunt AirPlay om muziek af te spelen.
AirPlay
Ondersteunt AirPlay2 om muziek af te spelen.
AirPlay2
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Magenta SmartHome.
Magenta SmartHome
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Eenvoudige Installatie

De SONOS PLAYBASE 5.1-Home Theatre Set bevat de PLAYBASE, de SONOS SUB en twee van de innovatieve SONOS One-luidsprekers. De vier apparaten breiden je tv in één keer uit naar een volwaardig 5.1-surround systeem. Het systeem hoeft niet samen te worden gekoppeld met bedrading en elk apparaat heeft slechts één stopcontact nodig. Bovendien biedt dit pakket Multiroom, Trueplay, de spraakassistent Google Assistant en muziek die wordt gestreamd via je favoriete streaming dienst.


Alle voordelen van de SONOS One PLAYBASE 5.1 in één oogopslag:

 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Trueplay
 • Spraakassistentie via Google Assistant
 • Multiroom
 • Far-field spraakherkenning

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

5.1 Surround-geluid die niet te wensen overlaat. De PLAYBASE 5.1-thuisbioscoop set van SONOS zorgt voor een revolutie wat betreft je luisterplezier. Achter de drie luidsprekers en de subwoofer bevindt zich de krachtige SONOS-technologie. Bovendien krijg je met deze set toegang tot de spraakassistent Google Assistant en de bijbehorende overvloed aan functies. De SONOS One is een van de eerste luidsprekers die spraakbesturing heeft geïntegreerd gebaseerd op de kennis van de muzieksector.

More details
Productinformatie

 • Sfeer creëren: De krachtige luidsprekers speelt ook gedetailleerd filmgeluid helder af. De subwoofer zorgt in actie-scènes ervoor dat je het gevoel hebt dat je er midden in zit.
 • Music Streaming: Je hebt toegang tot meer dan veertig verschillende muziekplatforms en internetradiostations. Hieronder vallen alle grote namen zoals Spotify, Deezer en SoundCloud .
 • Uitgebreide controle: Je kunt het volume regelen en pauze en play op alle platforms selecteren met behulp van een spraakopdracht. Onder andere bij Amazon Music, Spotify en TuneIn, zeg je eenvoudig welk nummer je wilt beluisteren.
 • Puur luisterplezier: Een totaal van 14 drivers en 16 Klasse D-versterkers zorgen voor een adembenemende thuisbioscoop ervaring. Je kunt met deze set dus genieten van de uitstekende SONOS kwaliteit.
 • Dat zit er ook nog in: Naast het unieke SONOS-geluid en de spraakassistent Google Assistant heb je toegang tot alle functies van het SONOS-systeem. Multiroom maakt je systeem flexibel. Automatische equalizer en Trueplay passen je muziekervaring aan naar je wensen.

De SONOS PLAYBASE 5.1 Home Theatre Set in actie

De thuisbioscoop set PLAYBASE 5.1 van SONOS is vooral bedoeld voor surround-geluid tijdens je filmavond. Het pakket is flexibeler inzetbaar dan het op het eerste gezicht lijkt. Naast het 5.1-systeem, de SUB- en de PLAYBAR 3.1-surround combinatie, kunnen de twee SONOS One speakers als stereopaar worden gebruikt. Alle set-ups beschikken over de Multiroom-functie. Je bestuurt het hele systeem via de SONOS-app of via een spraakopdracht op een van de SONOS One speakers. Op deze manier kun je voor elke gelegenheid het maximale uit je systeem halen.

Eindeloos veel mogelijkheden

De SONOS SUB speelt de bass af die je voelt in je hele lichaam. De twee force-cancelling-luidsprekers doen de rest en zorgen voor een zacht en helder geluid van de lage frequenties. De SONOS PLAYBASE wordt direct onder de tv geplaatst. Vanwege zijn formaat heb je een opslagruimte van minimaal 72 x 38 cm nodig. Maar hij is ook erg krachtig. 10 Klasse D-versterkers, drie tweeters, zes midrange en één woofer spelen de muziek feilloos af. De twee SONOS One speakers komen in het 5.1 surround systeem achter of naast de bank. Bij tink kun je ook voeten of muurbeugels verkrijgen, als dit beter past bij je interieur. Het voordeel: de twee SONOS One speakers kunnen optimaal op oor hoogte worden geplaatst.


Je bestuurt het hele systeem met eenvoudige spraakopdrachten. Daarnaast heb je toegang tot alle Google Assistant-functies. De verschillende functies en het comfort voor het dagelijks leven is enorm uitgebreid. Zelfs met harde muziek komen de spraakopdrachten probleemloos over. De zes krachtige microfoons en extra echo-onderdrukking zijn hiervoor ontworpen. Je hoeft dus niet je stem te verheffen om gehoord en begrepen te worden. De SONOS PLAYBASE 5.1 Home Theatre-set is een van de modernste luidsprekersystemen op de markt met al zijn facetten van een draadloos audiosysteem, Multiroom, aangepaste akoestische instellingen en spraakassistentie.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Verbind de luidsprekers met het netstroom. PLAYBASE is nog daarnaast ook via HDMI verbonden met je tv. Via de SONOS-app stel je het 5.1-systeem in. Via de Google Home-app stel je de spraakbediening van de SONOS One in.

Productkwaliteit 9

De twee SONOS One speakers zijn vochtbestendig. Ze kunnen daarom ook zonder problemen in de badkamer of op het terras worden gebruikt.

App/Software 10

De SONOS Controller app is erg intuïtief en biedt talloze mogelijkheden en functies voor het afspelen van je muziek.

Functionaliteit 10

Trueplay, automatische equalizer, spraakbesturing van muziek, door middel van een spraakopdracht een nummer selecteren, 5.1 surround, stereogeluid (twee SONOS One als stereopaar), Multiroom, Google Assistant functies.

Betrouwbaarheid 9

Het geweldige SONOS-geluid is een klasse apart. Het afspelen van muziek werkt zonder problemen. Je smart phone kan dankzij wifi hier ook voor worden gebruikt.

Ontwerp 9

De luidsprekers en vooral de subwoofer hebben een modern, elegant ontwerp. De 5.1-opstelling past mooi in de woonkamer. Voeten of muurbeugels kunnen ook worden gebruikt voor het plaatsen van de speakers.

Gegevensbescherming 9

De microfoons van de SONOS One kunnen op elk moment worden gedempt. Niemand kan dan meeluisteren. De verbinding loopt via bedrading en kan dus worden verbroken.

Prijs-kwaliteit 9

Een prachtig pakket voor beginners met ruimte onder de tv voor een zeer goede prijs.

Verbind de luidsprekers met het netstroom. PLAYBASE is nog daarnaast ook via HDMI verbonden met je tv. Via de SONOS-app stel je het 5.1-systeem in. Via de Google Home-app stel je de spraakbediening van de SONOS One in.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenPLAYBASE: 72 x 38 x 5,8 cm
SUB: 40,2 x 15,8 x 38,9 cm
One: 11,97 x 11,97 x 16,15 cm
Gewicht artikelPLAYBASE: 8,6 kg
SUB: 16 kg
One: 1,85 kg
BesturingPLAYBASE: 3 tweeters, 6 midrange-luidsprekers, 1 woofer
SUB: 2 Force-cancelling-luidsprekers
One: 1 high-end, 1 midrange luidspreker
VersterkerPLAYBASE: 10 klasse D-versterker
SUB: 2 klasse D-versterker
One: 1 klasse D-versterker per luidspreker
Frequentiebereik SUBtot 25 Hz
Installatie
FAQs
Zijn er al voeten- en muursteunen voor de SONOS One?

Ja, je kunt de voeten of muurbevestigingen van de SONOS PLAY:1 gebruiken voor het plaatsen van de One speakers. Deze hebben dezelfde afmetingen.

Wat kan ik doen met de automatische equalizer?

De automatische equalizer wordt gebruikt voor het verfijnen van de geluidskwaliteit. Je kunt de treble en bas apart in evenwicht brengen en aanpassen aan je woonkamer.

Wat kan ik nog meer bedienen en doen via een spraakopdracht aan Google Assistant?

Je kunt het gebruiken als aanvulling op de muziekbesturing van SONOS-apparaten en andere slimme apparaten voor thuisgebruik. De lichten van Philips Hue kunnen bijvoorbeeld met behulp van je stem worden in-/ uitgeschakeld en gedimd. Of je kunt de juiste temperatuur van de radiator thermostaten instellen. Daarnaast organiseer je je dag met Google Assistant, je kan takenlijsten maken, het nieuws opvragen, feiten opzoeken, woorden vertalen en een timer of wekker instellen.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.