9.0
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos Connect

Aanbevolen verkoopsprijs € 399,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 359,00 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Sonos Connect integreert je huidige stereosysteem optimaal in je Sonos-geluidssysteem, waardoor het geschikt is voor het streamen van muziek via wifi. Perfect voor hifi-fans: sluit simpelweg het bestaande systeem aan op de Connect en je kunt talloze streaming diensten en meer op de bestaande audio-apparaten afspelen. Zowel analoge als optische en digitale coax audio-uitgangen bieden een geluidservaring van hoge kwaliteit. De verschillende audio-uitgangen maken flexibele volumeregeling via de app mogelijk.

Voordelen van de Sonos Connect in één oogopslag:

 • Laat je wekken door je favoriete muziek
 • Flexibel en onafhankelijk van locatie
 • Verbinding met andere apparaten
 • Spraakbesturing via Google Assistant

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

De Sonos Connect is een geweldige upgrade voor je bestaande geluidssysteem. Sonos Connect beschikt daarnaast over slimme besturing en is geschikt voor het streamen van muziek.

Productinformatie
 • Muziek wekker: Je kunt wakker worden met je favoriete muziek of radiostation. Dankzij de snooze-functie kun je een paar minuten langer slapen. Val rustig in slaap en laat het geluid rustig dempen dankzij de Sleep Timer-functie.
 • Plan je muziek: Met behulp van de timer functie kun je het geluidssysteem programmeren op een ritme dat elke dag automatisch begint en eindigt. Een perfecte oplossing als je houdt van een gestructureerde dagelijkse routine.
 • Internetverbinding met andere producten: DVR, een pc, een gameconsole of een NAS-drive kunnen eenvoudig worden verbonden met het internet dankzij 2 ethernet switch poorten op de Sonos Connect.
 • Knoppen aan de voorkant: Als je geen afstandsbediening bij de hand hebt, gebruik je eenvoudig de juiste knoppen op het apparaat om snel toegang te krijgen tot de muziekfuncties. Als je op de mute-knop drukt, wordt het afspelen gestart of gestopt. Druk twee keer om naar het volgende nummer te gaan.
 • Multiroom: Als je meerdere luidsprekers hebt aangesloten op een geluidssysteem, kun je precies bepalen welk nummer op welke luidspreker moet worden afgespeeld. Ook is het synchroon afspelen van dezelfde muziek op alle luidsprekers mogelijk.
 • Google Assistant: Alle Sonos-luidsprekers kunnen ook worden bediend met een spraakopdracht. Voorwaarde hiervoor is een slimme Google Home speaker of Sonos One, waar Google Assistant al rechtstreeks op is geïntegreerd.

Sonos Connect in actie

Met de Sonos Connect til je je stereo of je home cinema naar een hoger niveau en verander je het ineens in een streaming-systeem. Hiervoor heb je geen ingewikkelde technische of wifi kennis nodig. Plaats de Sonos Connect in een kamer naar keuze en sluit hem aan op je stereosysteem via de RCA stereo-audiokabel. Vervolgens kun je de connector met je wifi verbinden via de gratis Sonos-app. Simpele instructies op het scherm maken de systeeminstellingen in enkele simpele stappen te doorlopen. Voeg voor een professioneel geluidssysteem in je hele huis op elk moment meer streaming diensten toe en maak je stereo klaar voor gebruik in meerdere kamers. Verschillende nummers kunnen in verschillende kamers worden afgespeeld, je kunt ook in hetzelfde huis één en hetzelfde nummer synchroon afspelen. Regelmatige software-updates met nieuwe functies zorgen ervoor dat Sonos up-to-date blijft.

Het zuivere en krachtige geluid geeft je het gevoel direct naast de artiest in de opnamestudio te staan. Trueplay is een functie binnen de Sonos-app die de akoestiek van de ruimte nauwkeurig analyseert. Dit betekent dat het geluid perfect is afgestemd op de grootte, plattegrond en meubels, ongeacht waar je de Sonos Connect plaatst. Muziek wordt dan een echte geluidservaring. De gratis app van Sonos werkt op je smartphone, tablet of pc en beheert je streaming diensten en al je favoriete muziek op een eenvoudige, duidelijke en gestructureerde manier. Je kunt de muziekselectie, het volume en andere instellingen individueel voor elke kamer regelen. Luister, ontdek en bedien je muziek op basis van je wensen. Sonos is het wifi geluidssysteem waarmee je je persoonlijke muziekverzameling kunt afspelen met bijna 70 verschillende muziekservices, waaronder Prime Music, Apple Music, Spotify en Deezer, evenals meer dan 100.000 gratis radiostations en podcasts.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen74 x 136 x 140 mm
Gewicht product689 g
Audioanaloge ingang (RCA)
analoge audio-uitgang (RCA), digitaal (optisch en coax)
individuele regeling van lage en hoge tonen
Ethernet poorttwee 10/100 Mbps ethernet poorten voor verbinding met een netwerk dat is verbonden met internet en voor de integratie van andere apparaten
Stroomvoorzieninguniversele voeding 100-240 V, 50-60 Hz
Inhoud doosSonos Connect, voedingskabel, platte ethernet kabel, 1 RCA stereo audiokabel, 1 stereo mini naar RCA Y audioadapter kabel, handleiding
Installatie
FAQs
Werkt Trueplay met Connect en CONNECT: AMP?

Connect en Connect: Amp ondersteunen op dit moment de Trueplay-instelling niet.

Waarom werkt Trueplay niet met Android-apparaten?

We weten dat veel huidige en potentiële Sonos-gebruikers gebruik maken van Android-apparaten en Trueplay-Tuning voor hun Sonos-speakers vanaf hun smartphone of tablet willen bedienen. Door de diversiteit van apparaten met een Android-platform dat gebruik maakt van verschillende softwareversies, microfoons en audio verwerkingsfuncties, is Sonos er niet in geslaagd om een consistente en betrouwbare Trueplay-tuningervaring te bieden. Sonos is vastbesloten om Trueplay ondersteuning voor Android te implementeren en zijn erg ontevreden over het gebrek aan ondersteuning voor Android.

Wat is trueplay?

De indeling van een kamer en de positie van een speaker kunnen een aanzienlijke invloed hebben op het geluid. Trueplay gebruikt de microfoon op je iOS-apparaat om te meten hoe het geluid wordt gereflecteerd door muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer en past je Sonos-speaker aan voor geweldig geluid, waar je hem ook plaatst. Sonos-speakers klinken hoe dan ook fantastisch, maar Trueplay maakt het geluid van een nog hoger niveau. Het duurt in totaal ongeveer drie minuten om de Trueplay-instelling voor een kamer in te stellen.

Hoe werkt Trueplay?

Het geluid van een speaker wordt gereflecteerd door de muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer voordat het je oor bereikt. Deze reflectie kan ervoor zorgen dat bepaalde frequenties luider of stiller klinken dan in de studiomix. Terwijl de Trueplay-kalibratietoon wordt afgespeeld, maakt de microfoon op je apparaat een akoestisch profiel van de kamer door op te nemen hoe luid de verschillende frequenties klinken als je door de kamer beweegt. Trueplay maakt dan gebruik van een combinatie van equalizer en filtertechnieken om deze frequenties te corrigeren en ervoor te zorgen dat je muziek klinkt zoals het origineel.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.