8.0
Authorized reseller of Meer van Somfy

Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera

Aanbevolen verkoopsprijs € 269,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 231,56 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De voordelen van de Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera in één oogopslag:

 • Schrik af met geïntegreerde sirene
 • Slimme bewegings- en warmtedetectie
 • Pushbericht met live beeld
 • Herinnering inschakelen alarm
 • Zone-instelling

Expert review
8.0
Getest door tink expert
Annemarie

De Somfy Outdoor Camera is een heel compleet product. Functies waar wij met name heel enthousiast van worden zijn: live kunnen meekijken, de Full HD kwaliteitscamera en de activeringsherinnering. Altijd direct op de hoogte wanneer er een verdachte situatie voordoet en de mogelijkheid om live in contact te staan met een mogelijke indringer. Kortom, een product van hoge kwaliteit met vele handige functies die jouw huis van buitenaf voorziet van slimme beveiliging.

Meer details
Productinformatie

 • Schrik indringers af met ingebouwde sirene: De Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera beschikt over een ingebouwde sirene en kan eventuele indringers afschrikken en verjagen. Jij bepaalt zelf of je de sirene wel of niet laat loeien.
 • Slimme bewegings- en warmtedetectie: Met behulp van het detecteren van bewegingen, in combinatie met het detecteren van warmte, wordt de camera automatisch ingeschakeld op het moment dat er een onbevoegd iemand jouw terrein betreedt.
 • Direct op de hoogte en oordeel zelf: Op het moment dat de detector een verdachte situatie heeft gedetecteerd, krijg je direct een melding in de app op je smartphone. Open de app en kijk live mee wat er zich afspeelt. Doet zich een verdachte situatie voor? Dan kun je er zelf voor kiezen om de sirene af te laten gaan.
 • Somfy denkt met je mee: Je zult vast wel eens van huis gaan en vergeten het alarm in te schakelen. Gelukkig denkt Somfy met je mee. In het geval dat jij je huis verlaat en het alarm niet is geactiveerd, ontvang je een melding op je smartphone en kun je alsnog het alarm inschakelen.
 • Jouw eigen gebied afbakenen: Na het installeren van de camera op een voor jou strategische plek, kun je altijd de zone instellen waarin de camera actief is. Zo kun je exact naar jouw wens instellen in welk gebied eventuele afwijkingen gedetecteerd kunnen worden.
 • Wordt geleverd zonder stroomtoevoer: Let op! De Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera wordt geleverd zonder stroomtoevoer. De camera kan worden aangesloten op buitenverlichting (maximaal 500W (halogeen) of 100W (led)) of op het stroomnet.

Expert review
8.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 7

De installatie van dit product is niet zo eenvoudig als we van Somfy gewend zijn. Product moet worden aangesloten op netstroom of buitenlicht en zal met een aantal schroeven aan de muur worden bevestigd.

Productkwaliteit 8

Goed werkend product, aan te sluiten op smart home systemen en werkt uitstekend samen met andere producten van Somfy.

App/Software 9

De app is overzichtelijk, geeft duidelijk instructies voor het installatie-proces en heeft veel mogelijkheden.

Functionaliteit 9

Een product met vele mogelijkheden. Live meekijken, herrineringen om je alarm in te schakelen, ingebouwde speaker en sirene en ga maar door. Een zeer complete beveiligingscamera met vele functies.

Betrouwbaarheid 8

Dankzij de ingebouwde bewegings- en warmtedetector wordt beweging in de ingestelde zone direct opgemerkt. Valse alarmen worden door slimme functies beperkt en jij bent direct op de hoogte.

Ontwerp 8

Zoals de meeste producten van Somfy ziet het design er strak uit. Met een hoogte en breedte van 15 cm is het bovendien mooi compact.

Gegevensbescherming 8

Opgenomen beeld is veilig opgeslagen in de cloud of te downloaden. Alles is gecodeerd en goed beveiligd.

Prijs-kwaliteit 8

Een product van hele hoge kwaliteit met haarscherp beeld en slimme functies. De prijs die hieraan is verbonden vinden wij passend.

De installatie van dit product is niet zo eenvoudig als we van Somfy gewend zijn. Product moet worden aangesloten op netstroom of buitenlicht en zal met een aantal schroeven aan de muur worden bevestigd.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen150 x 150 x 85 mm
Gewicht520 g
Beschermingsklasse IP 45
Resolutie Full HD
Beeldhoek [°]130° wide diagonaal hoek en 8x zoom
Bedrijfstemperatuur [C°]-20°C - 50°C
VideosensorenBewegings- en warmtedetector
AudioIngebouwde speaker en microfoon
Sirene110 dB
CompatibiliteitTahoma, Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit
Garantie5 Jaar
NachtvisieJa
Inhoud1x Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera
1x Bevestigingsplaat
1x Resettool
1x Moersleutel
2x Schroeven en pluggen
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Kan ik de Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera overal ophangen?

De Somfy Outdoor Camera functioneert enkel wanneer deze is aangesloten op netstroom of buitenverlichting (maximaal 500W (halogeen) of 100W (led)). De camera kan dus alleen worden aangesloten op plekken waar een van de twee beschikbaar is. Let op: stroomtoevoer wordt niet meegeleverd.

Kan ik ook via de camera communiceren?

Ja, dankzij de ingebouwde speaker die verbonden is met de app op je smartphone heb jij de mogelijkheid om via de camera te praten tegen een eventuele indringer.

Met welke smart home systemen is de Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera te integreren?

De Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera is te integreren met de meest bekende smart home systemen: Amazon Alexa, Google Assistant & Apple HomeKit.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie