8.0
Authorized reseller of Meer van Somfy

Somfy Outdoor Camera 2-pack - Beveiligingscamera

Aanbevolen verkoopsprijs € 499,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 425,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De voordelen van de Somfy Outdoor Camera 2-pack - Beveiligingscamera in één oogopslag:

 • Schrik af met ingebouwde sirene
 • Bewegings- en warmtedetectie
 • Pushbericht met live beeld
 • Herinnering inschakelen alarm
 • Baken je eigen gebied af

Expert review
8.0
Getest door tink expert
Annemarie

De Somfy Outdoor Camera 2-pack helpt je op een slimme manier jouw huis van buiten te beveiligen. De outdoor camera's denken met je mee en herinneren jou op het moment dat je de camera's vergeet in te schakelen. Dankzij de live functie en de intercom, kun je direct zien wat er voor de camera afspeelt en in contact komen als dat gewenst is. Daar komt bij dat de beelden Full HD kwaliteit zijn en de camera's beschikken over een ingebouwde sirene.

Meer details
Productinformatie

 • Geïntegreerde sirene: De Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera 2-pack beschikt over ingebouwde sirenes en kan eventuele indringers afschrikken en verjagen. Jij bepaalt zelf of je de sirenes wel of niet laat loeien.
 • Slimme bewegings- en warmtedetectie: Met behulp van het detecteren van bewegingen, in combinatie met het detecteren van warmte, worden één van de twee, of beide camera's automatisch ingeschakeld op het moment dat er een onbevoegd persoon jouw terrein betreedt. Welke camera er wordt ingeschakeld hangt er vanaf in welke zone de indringer zich begeeft.
 • Direct op de hoogte en oordeel zelf: Op het moment dat de detector een verdachte situatie heeft gedetecteerd, krijg je direct een melding in de app op je smartphone. Open de app en kijk live mee wat er zich afspeelt. Doet zich een verdachte situatie voor? Dan kun je er zelf voor kiezen om de sirene af te laten gaan.
 • Somfy denkt met je mee: Je zult vast wel eens van huis gaan en vergeten het alarm in te schakelen. Gelukkig denkt Somfy met je mee. In het geval dat jij je huis verlaat en het alarm niet is geactiveerd, ontvang je een melding op je smartphone en kun je alsnog het alarm inschakelen.
 • Verstelbare detectiezones: Na het installeren van de camera's op een voor jou strategische plek, kun je altijd de zone instellen waarin de camera's actief zijn. Zo kun je exact naar jouw wens instellen in welke gebieden eventuele afwijkingen gedetecteerd kunnen worden.
 • Wordt geleverd zonder stroomtoevoer: Let op! De Somfy Outdoor Camera 2-pack - Beveiligingscamera wordt geleverd zonder stroomtoevoer. De camera's kunnen worden aangesloten op buitenverlichting (maximaal 500W (halogeen) of 100W (led)) of op het stroomnet.

Expert review
8.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 7

De installatie van dit product is niet zo eenvoudig als we van Somfy gewend zijn. Producten moeten worden aangesloten op netstroom of buitenlicht en met een aantal schroeven aan de muur worden bevestigd. De handleiding helpt je hierbij.

Productkwaliteit 8

Goed werkend product, aan te sluiten op smart home systemen en werkt uitstekend samen met andere producten van Somfy.

App/Software 8

De app is overzichtelijk, geeft duidelijk instructies voor het installatie-proces en heeft veel mogelijkheden.

Functionaliteit 9

Een product met vele mogelijkheden. Live meekijken, herinneringen om je alarm in te schakelen, ingebouwde speaker en sirene en ga maar door. Een zeer complete beveiligingscamera met vele functies.

Betrouwbaarheid 8

Dankzij de ingebouwde bewegings- en warmtedetectors wordt beweging in de ingestelde zones direct opgemerkt. Valse alarmen worden door slimme functies beperkt en jij bent direct op de hoogte.

Ontwerp 8

Zoals de meeste producten van Somfy ziet het design er strak uit. Met een hoogte en breedte van 15 cm zijn de camera's bovendien mooi compact.

Gegevensbescherming 8

Opgenomen beeld is veilig opgeslagen in de cloud of te downloaden. Alles is gecodeerd en goed beveiligd.

Prijs-kwaliteit 8

Producten van hoge kwaliteit met haarscherp beeld en slimme functies. De prijs vinden wij passend voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt.

De installatie van dit product is niet zo eenvoudig als we van Somfy gewend zijn. Producten moeten worden aangesloten op netstroom of buitenlicht en met een aantal schroeven aan de muur worden bevestigd. De handleiding helpt je hierbij.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen150 x 150 x 85 mm
Gewicht520 g
Beschermingsklasse IP 45
Resolutie Full HD
Beeldhoek [°]130° diagonaal en 8x zoom
Bedrijfstemperatuur [C°]-20°C tot 50°C
VideosensorenBewegings- en warmtedetector
AudioIngebouwde speaker en microfoon
Sirene110 dB
CompatibiliteitTahoma, Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit
Garantie5 Jaar
NachtvisieJa
Inhoud2x Somfy Outdoor Camera - Beveiligingscamera
2x Bevestigingsplaat
2x Resettool
2x Moersleutel
4x Schroeven en pluggen
2x Handleiding
Installatie
FAQs
Kan ik de Somfy Outdoor Camera 2-pack - Beveiligingscamera overal ophangen?

De Somfy Outdoor Camera 2-pack functioneren enkel wanneer deze zijn aangesloten op netstroom of buitenverlichting (maximaal 500W (halogeen) of 100W (led)). De camera's kunnen dus alleen worden aangesloten op plekken waar een van de twee beschikbaar is. Let op: stroomtoevoer wordt niet meegeleverd.

Wanneer er een indringer wordt gesignaleerd en ik live mee kan kijken, kan ik dan ook via de camera communiceren?

Ja, dankzij de ingebouwde speaker die verbonden is met de app op je smartphone heb je de mogelijkheid om via de camera te praten tegen een eventuele indringer.

Met welke smart home systemen is de Somfy Outdoor Camera 2-pack - Beveiligingscamera te integreren?

De Somfy Outdoor Camera 2-pack - Beveiligingscamera is te integreren met de meest bekende smart home systemen: Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.