8.3
Authorized reseller of Meer van Somfy

Somfy Indoor Camera 2-pack - Beveiligingscamera

Aanbevolen verkoopsprijs € 299,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 259,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De voordelen van de Somfy Indoor Camera 2-pack in één oogopslag:

 • Full HD
 • Nachtvisie
 • Live meekijken
 • Ingebouwde bewegingssensor
 • Integreer in jouw smart home
 • Privacy shutter
 • Ingebouwde microfoon en speaker

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

Bij het beveiligen van je huis, hoort voor sommige van ons een set goede camera's. Met deze Somfy Indoor Camera 2-pack kun je op twee plekken in huis indringers detecteren en vastleggen. Met dank aan slimme ingebouwde bewegingsdetectors die werken op basis van warmte en beweging, zullen deze camera's automatisch inschakelen wanneer een indringer wordt gedetecteerd. Je wordt direct op de hoogte gesteld via de app en kan zelfs in Full HD meekijken. Zelfs in het donker werkt de camera dankzij nachtvisie!

Meer details
Productinformatie

 • Opnames van hoge kwaliteit: Dankzij de Full HD camera's zijn alle opgenomen beelden van fantastische kwaliteit. Wat er ook in jouw huis plaatsvindt wanneer jij er niet bent, jij kunt het super scherp en duidelijk bekijken.
 • Ook in het donker zien wat er gebeurt: De Somfy Indoor Camera 2-pack Beveiligingscamera's werken ook wanneer het donker is. De nachtvisie functie stelt jou in staat om ook 's nachts te zien wat er in jouw huis afspeelt.
 • Reageert op warmte en beweging: Dankzij slimme technologie beginnen de camera's op te nemen op het moment dat er een temperatuurverschil of beweging wordt gesignaleerd. Ook herkennen de slimme camera's huisdieren tot en met 25kg en zullen in dit geval geen noodmelding geven.
 • Live bekijken wat er zich afspeelt: Op het moment dat de detector iets verdachts signaleert, krijg je een melding binnen op de app. Je kan op het moment kiezen om live mee te kijken via de app en tot 30 seconden terugkijken. Daarnaast is opgenomen beeld tot 24 uur lang gratis vanuit de cloud te downloaden.
 • Aansluiten op andere smart home producten: De Somfy Indoor Camera - Beveiligingscamera 2-pack kan samen functioneren met diensten als Google Assistent, Amazon Alexa, IFTTT en Apple HomeKit. Zo zijn de camera's eenvoudig te integreren in jouw smart home.
 • Privacy staat voorop: Wanneer jij dat wilt, zal de camera letterlijk sluiten. Er komt een shutter voor de camera waardoor er niets in huis te zien is. Zo is 100% privacy gegarandeerd wanneer jij dat wilt.
 • Blijf in contact met mensen in je huis: De ingebouwde microfoon en speaker, maken het mogelijk om te praten met mensen die in huis voor een van de camera's staan. Zo blijf je makkelijk met elkaar in contact en kun je wanneer je wilt contact opnemen met huisgenoten.

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Sluit de camera's aan op netstroom, download de app en volg super makkelijke instructies. Binnen enkele minuten ben je klaar!

Productkwaliteit 8

Somfy voert regelmatig inspecties en controles uit om hoge kwaliteit van hun producten te kunnen garanderen. De Indoor Camera's zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk aan elkaar te koppelen.

App/Software 8

App geeft duidelijke instructies wat betreft installatie en is overzichtelijk in gebruik.

Functionaliteit 8

Handige en vele goedwerkende functies, maar voor een optimalere beleving is uitbreiding met meer Somfy producten aanbevolen.

Betrouwbaarheid 8

Dankzij verschillende features, zoals huisdierherkenning, wordt het afgaan van een vals alarm beperkt en de betrouwbaarheid verhoogt.

Ontwerp 8

Eenvoudig en modern design, dat niet op hoeft te vallen in jouw huis.

Gegevensbescherming 8

Data in de cloud is veilig en gecodeerd. Daarnaast helpt de shutter je privacy te garanderen.

Prijs-kwaliteit 8

Slimme beveiligingscamera's met veel mogelijkheden. Passende prijs.

Sluit de camera's aan op netstroom, download de app en volg super makkelijke instructies. Binnen enkele minuten ben je klaar!

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen43 x 90 mm
Gewicht per stuk195 g
VideoFull HD video sensor - 1080p / 30 fps live view
Groothoek lens 130 ° (diagonaal) met vast focus (60 cm tot oneindig)
Nachtzicht (tot 6m) met mechanisch IR-Cut-filter
Digitale zoom x4
SomfyVision bewegingsdetectie (5 m)
AudioIngebouwde microfoon en speaker
VoedingNetstroom
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n (2.4 Ghz) - open/WEP/WPA WPA2-Personal ondersteuning
USB adapter5V/2 A
Garantie5 jaar
Inhoud doos2x Somfy Indoor Camera
2x Magnetische houder
2x Micro USB cable
2x USB adapter (5V / 1,5 A)
2x Reisstekker
1x Resettool
Installatie
FAQs
Als de Somfy Indoor Camera 2-pack - Beveiligingscamera is ingeschakeld, krijg ik dan iedere keer een alarmmelding als gezinsleden thuiskomen?

De Somfy Indoor Camera 2-pack - Beveiligingscamera heeft een handige optie om dit te voorkomen. Met behulp van de zogenaamde Kindermodus, kun je een melding ontvangen wanneer er een kind of ander gezinslid thuiskomt, zo weet je altijd wie er thuis is. Natuurlijk kun je deze melding ook uitschakelen, een alarmmelding zul je in elk geval niet ontvangen.

Kan ik op de hoogte worden gebracht via een andere manier dan via de app?

Nee, dit is niet mogelijk. Om risico te spreiden, kun je wel mensen die jij vertrouwt toegang geven tot je systeem en de app. Op deze manier ontvangen zij ook een melding wanneer er zich een verdachte situatie voordoet.

Gaat er een alarm af op het moment dat er een beweging wordt gedetecteerd?

Nee, er gaat geen alarm af. Je krijgt enkel een melding op je smartphone. Mocht je dit wel willen, hebben wij de Somfy Protect Indoor Sirene voor binnen beschikbaar op onze site. Deze kun je koppelen aan de camera's.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie