8.3
Authorized reseller of Meer van Somfy

Somfy Home Alarm - Draadloos Alarm Systeem

Aanbevolen verkoopsprijs € 399,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 339,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

De voordelen van het Somfy Home Alarm in één oogopslag:

 • Complete beveiligingsbundel
 • Mogelijkheid tot uitbreiden
 • Verleen toegang aan anderen
 • Slimme deur- en raamsensor
 • Slimme bewegingsdetector
 • Pushberichten
 • Integreerbaar in jouw smart home

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

Het Somfy Home Alarm Draadloos Alarm Systeem geeft je een veilig gevoel. Een super uitgebreid systeem met talloze functies. Herinneringen wanneer je het alarm vergeet in te schakelen, automatische uitschakeling bij thuiskomst, zowel binnen- als buitenshuisdetectors en ga maar door. Bovendien is er de mogelijkheid nóg meer Somfy producten te integreren naar jouw wens. Een hele complete set waarmee jij altijd direct op de hoogte bent van afwijkende gebeurtenissen in en rondom jouw huis.

Meer details
Productinformatie

 • Allesomvattende, slimme beveiliging: Het Somfy Home Alarm - Draadloos Alarm Systeem is een zeer uitgebreid alarmsysteem die zowel buiten- als binnenshuis onraad voor jou detecteert. Ieder hoek in je huis kan worden beveiligd en je beschikt over een sirene die alarm slaat in verdachte situaties.
 • Ongekende uitbreidingsmogelijkheden: Wij kunnen ons inbeelden dat je op een later moment realiseert dat je, op welke manier dan ook, jouw beveiliging wilt uitbreiden. Voor Somfy producten is dit zeker mogelijk. De apparaten die te koppelen zijn aan het systeem zijn: tot 4 camera’s, tot 50 IntelliTAGs en bewegingsmelders, tot 50 keyfobs en tot 2 sirenes.
 • Geef iedereen die jij wilt toegang: Niet iedereen kijkt even vaak op zijn smartphone, daarnaast heb je misschien niet altijd de beschikking over een smartphone. Om het risico dat jij de beveiligingsmelding, die je ontvangt via de app op het moment dat er een verdachte situatie voordoet, niet binnenkrijgt te minimaliseren, kun je aan anderen toegang verlenen. Op deze manier ontvangen zij dezelfde melding als jij en kan er zo adequaat mogelijk worden gereageerd.
 • Intellitag raam- en deursensoren: Het Somfy Home Alarm - Draadloos Alarm Systeem bestaat onder andere uit 3 IntelliTAG raam- en deursensoren. Deze slimme sensoren kunnen op basis van trillingen onderscheid maken tussen geluiden gerelateerd aan inbraak en alledaagse geluiden. Zo ben je voordat een eventuele inbreker jouw huis betreedt al op de hoogte.
 • Detecteert beweging: Mocht iemand er toch in slagen ongemerkt je huis binnen te dringen, zorgt de Somfy Protect Indoor Motion Sensor - Bewegingsmelder ervoor dat jij direct een melding krijgt van een beweging in jouw huis op het moment dat het alarm is ingeschakeld.
 • Compatibiliteit: Het Somfy Home Alarm - Draadloos Alarm Systeem is naadloos aan te sluiten op smart home systemen. Het is compatibel met Google Assistent, IFTTT en Amazon Alexa. Zo kun je genieten van nog meer leuke extra functies.
 • Activatieherinnering: Mocht je af en toe wat vergeetachtig zijn, dan is deze feature wat voor jou. Wanneer jij je huis verlaat en vergeet het alarm in te schakelen, ontvang je een pushmelding op je smartphone.
 • Installatie binnen een minuut of tien: Installeren van een alarm was nog nooit zo makkelijk. Omdat je alle producten uit deze Home Alarm set overal kunt neerzetten of tegen de wand plakken, is installeren een fluitje van een cent. Hierna volg je de duidelijke stapsgewijze instructies in de app en klaar!

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Hoewel dit alarmsysteem bestaat uit verschillende producten, is de installatie eenvoudig. Er hoeft geen gereedschap aan te pas te komen; plak of zet een product simpelweg neer waar jij wilt.

Productkwaliteit 8

De producten kunnen er misschien ietwat kwetsbaar uitzien, maar schijn bedriegt. Ze functioneren naar behoren en ze kunnen tegen een stootje.

App/Software 8

Eenvoudige, overzichtelijke app van alle gemakken voorzien.

Functionaliteit 9

Allesomvattend alarmsysteem met een breed scala aan functies, overal is aan gedacht en je bent direct op de hoogte.

Betrouwbaarheid 8

Valse alarmmeldingen worden geminimaliseerd door slimme techniek. Geef toegang aan wie jij wilt en voel je veilig. Op dit product kun je bouwen.

Ontwerp 8

Geen opvallend design, simpel en strak en zeker niet storend binnenshuis.

Gegevensbescherming 8

Alle data word veilig gecodeerd en is voor niemand anders beschikbaar.

Prijs-kwaliteit 8

Veiligheid is enorm belangrijk, en met deze set ben je in één keer klaar en je gehele huis is uitgebreid beveiligd. Een eerlijke prijs voor een uitgebreid systeem als deze.

Hoewel dit alarmsysteem bestaat uit verschillende producten, is de installatie eenvoudig. Er hoeft geen gereedschap aan te pas te komen; plak of zet een product simpelweg neer waar jij wilt.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSomfy Protect Key Fob 34 x 10 mm
Somfy Protect IntelliTAG 60 x 28 x 13.5 mm
Somfy Protect Indoor Motion Sensor - Bewegingsmelder 47x 47x 47 mm
Somfy Protect Indoor Siren - Sirene voor Binnen Ø 176 mm x h 45,5 mm
GewichtSomfy Protect Key Fob 12 g
Somfy Protect IntelliTAG 28 g
Somfy Protect Indoor Motion Sensor - Bewegingsmelder 63 g
Somfy Protect Indoor Siren - Sirene voor Binnen 945 g
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n
Frequentie2.4 GHz (open, WEP, WPA2, WPA/WPA2)
Sirene90 dB
Bedrijfstemperatuur0 - 45 °C
Inhoud2x Somfy Protect Key Fob
3x Somfy Protect IntelliTAG 60 x 28 x 13.5 mm
1x Somfy Protect Indoor Motion Sensor - Bewegingsmelder
1x Somfy Protect Indoor Siren - Sirene voor Binnen
1x Somfy Link
4x Batterij voor Indoor Siren
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Wat voegt de Somfy Link toe binnen het Somfy Home Alarm - Draadloos Alarm Systeem?

De Somfy Link zorgt ervoor dat het Somfy Home Alarm - Draadloos Alarm Systeem goed kan functioneren. De Link is het bedieningscentrum van het systeem en verbindt ieder apparaat met het internet.

Stel mijn stroom valt uit, werkt dan mijn gehele alarmsysteem niet meer?

De Somfy Link is voorzien van een geïntegreerde back-up batterij. Zo kan jouw alarmsysteem tot 6 uur blijven werken, zonder stroom.

Als ik een huisdier heb, kan deze dan het alarm af laten gaan?

De Somfy Protect Indoor Motion Sensor - Bewegingsmelder heeft hier rekening mee gehouden. De slimme detector kan huisdieren tot en met 25 kg herkennen en in dit geval zal het alarm niet af gaan.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie