9.1
Authorized reseller of Meer van Slide , Tile

Slide Slim Gordijnsysteem + Tile Mate (2022)

1

€ 299,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 299,00

1

€ 24,99 € 19,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker

Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker

€ 24,99 € 19,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 24,99 € 19,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 299,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Doe je gordijnen dicht zonder op te hoeven staan met het slimme gordijnsysteem van Slide. Bestuur je gordijnen via je smartphone of stel routines in voor nog meer comfort in je woning. Zelfs als je niet thuis bent kun je ook je aanwezigheid simuleren door de gordijnen te laten sluiten op bepaalde momenten. Daarnaast ontvang je een slimme bluetooth tracker met de Tile Mate+.


De voordelen van de Slide - Slim Gordijnsysteem + Tile Mate in één oogopslag:

 • Wakker worden met zonlicht
 • Veilig op vakantie
 • Zonsopkomst en -ondergang routines
 • Climate control
 • Touch & Go
 • Raak nooit meer iets kwijt

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard

Het wordt veel lekkerder wakker worden met het slimme gordijnsysteem van Slide. Stel tijdschema's in wanneer het gordijn moeten openen en sluiten zodat je op een natuurlijke manier wakker gemaakt kunt worden. De Tile Mate zorgt ervoor dat je niks meer kwijt raakt vanwege de bluetooth tracker die je kunt bevestigen aan je sleutelbos of portemonnee.

Productinformatie

 • Wakker worden met zonlicht: Dankzij de Alarm routine in de Slide by IIM App zorg je ervoor dat je gordijnen vlak voor je wekker gaat langzaam openen. Zo word je relaxed wakker, met natuurlijk zonlicht.
 • Veilig op vakantie: Gebruik de Holiday Mode als je op vakantie bent om je gordijnen op semi-willekeurige momenten te laten openen en sluiten. Zo lijkt het alsof je nooit bent weggegaan.
 • Zonsopkomst en -ondergang routines: Slide weet wanneer de zon opkomt en ondergaat, en kan je gordijnen op basis hiervan openen en sluiten.
 • Climate control: Houd warmte binnen in de winter en warmte buiten in de zomer, door je gordijnen automatisch te laten openen en sluiten. Goed voor het milieu, en je portemonnee.
 • Touch & Go: Soms wil je je gordijnen gewoon met de hand openen. Dat kan met Slide, maar voor het volle gemak is er de Touch & Go. Een klein rukje, en Slide doet de rest.
 • Raak nooit meer iets kwijt: Bevestig de Tile Mate aan verschillende attributen die je snel moet kunnen vinden wanneer je ze nodig hebt. Bijvoorbeeld aan je huissleutels, smartphone of je iPad.

Slide Slim Gordijnsysteem + Tile Mate in actie

Maak je gordijnen slim zonder ingewikkelde installatie. De Slide klik je simpelweg op je bestaande gordijnrails en de installatie is zo gepiept. Ervaar de gemakken van ingestelde schema's en optimaliseer de beveiliging van je woning. De Slide opent je gordijnen bij zonsopkomst zodat je altijd natuurlijk wakker wordt of sluit je gordijnen 's avonds, zodat mensen niet makkelijk naar binnen kunnen kijken wanneer het donker is.

Veelzijdige bediening

Slide werkt ook met de Google Assistent dus je kunt je smart home bedienen met een spraakopdracht. Ook zit hij bomvol met innovatieve technologie: een krachtige motor, slimme magneetsensoren, en het gepatenteerde open-loop systeem, waardoor je je gordijnen altijd nog met de hand kan blijven bedienen. En om het echt makkelijk te maken is er de 'Touch & Go' feature. Geef je gordijn een klein trekje en Slide neemt het over.


De Tile Mate kan eenvoudig worden bevestigd aan je zak, voordeursleutel, autosleutel of fietsensleutel. Met de smartphone app kun je je bluetooth tracker een geluid laten maken en door twee keer op de bluetooth tracker te drukken gaat je mobiele telefoon over, zelfs als deze op stil staat.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenSlide: 26,5 x 7,8 x 5,2 cm
Tile Mate: 37.8 x 37.8 x 7.1 mm
GewichtSlide: 2,4 kg (totale pakket)
Tile Mate: 4,5 g
VoedingInput: 100-240V ~ 50/60 Hz 0.6A
Output: 12V ⎓ 2.5A
Kabellengte Slide5 meter
VerbindingSlide: wifi 802.11 b/g/n ingebouwd (geen gateway nodig), bluetooth 4.2Tile Mate: bluetooth
Installatie
FAQs
Kan de Slide ook worden gebruikt op gordijnroedes?

Nee, op dit moment werkt de Slide alleen nog op gordijnrails. Een variant van roedes is in ontwikkeling.

Maakt het uit op welke plek ik de Slide plaats?

Nee, je kunt de Slide overal op de rails plaatsen.

Kan ik ook gordijnen half dicht of open doen?

Ja, je kunt in de app instellen hoe ver je de gordijnen open of dicht wilt hebben.

Hoe is de Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker te vergelijken met een GPS toestel?

Bluetooth en GPS trackers verschillen op veel punten. In het algemeen houden GPS trackers een constante verbinding via satelliet en bieden real-time tracking. Bluetooth trackers werken binnen een korter bereik en zijn afhankelijk van een verbinding met een bluetooth ingeschakeld toestel. Bluetooth trackers kosten meestal minder, zijn lichter en verbruiken minder stroom.

Moet ik betalen om de vindfuncties van Tile te gebruiken?

Nee, de app is gratis te gebruiken voor de belangrijkste vindfuncties, zoals Bel mijn Tile, Vind mijn smartphone, Bekijk de locatie op een kaart, Deel met een vriend, en Vind een gemeenschap. Premium zorgt voor meer functies zoals Smart Alerts, 30 dagen locatiegeschiedenis, onbeperkt delen en gratis batterijvervanging.

Welke smartphones en tablets zijn compatibel met Tile?

Tile werkt met de meeste iOS en Android toestellen.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.