8.5
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Video Doorbell Pro Plug-In + Chime

1

€ 179,00 € 129,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 179,00 € 129,00

1

€ 35,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 35,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink € 0,00

€ 159,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

De Ring Video Doorbell Pro Plug-in is een weerbestendige videodeurbel met instelbare bewegingssensoren. Het apparaat is aangesloten op jouw wifi-netwerk. Zodra iemand bij de voordeur staat of aanbelt, ontvang je een melding op je smartphone, zelfs wanneer je niet thuis bent. De Chime deurgong is een aanvulling op de Video Doorbell. De bel van de Chime Gen 2 wordt geactiveerd wanneer de deurbel gaat of wanneer een beweging wordt gedetecteerd.

De voordelen van Ring Video Doorbell Pro Plug-In + Chime in één oogopslag:

 • Bewegingsmelder
 • Intercomsysteem
 • Dag- en nachtopnames
 • Video-opslag met optionele abonnementen
 • Niet storen modus
 • Veel klassieke en speciale beltonen

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie

De Ring Video Doorbell Pro biedt betrouwbare informatie over bezoekers bij de ingang, en dankzij het geïntegreerde infrarood nachtzicht kan hij 24/7 live-opnamen in Full HD-kwaliteit maken. De straal van de bewegingssensor kan naar behoefte worden ingesteld tussen 1, 5 en 9 meter. De geïntegreerde tweerichtingscommunicatie zorgt voor een duidelijke communicatie dankzij de ruisonderdrukking. Hierdoor kun je de indruk achterlaten dat je thuis bent, ongeacht je daadwerkelijke locatie.

Meer details
Productinformatie

 • Bewegingsmelder: De Video Doorbell Pro Plug-In van Ring is uitgerust met een 1080p HD-videocamera en een bewegingsmelder. Zodra bewegingen buiten je voordeur worden geregistreerd, ontvang je direct een melding op je smartphone, pc of tablet.
 • Communiceren met mensen voor de deur: De Video Doorbell Pro heeft tevens een intercom om via audio te communiceren met de persoon aan de andere kant. Hierdoor kun je de pakketbezorger laten weten waar hij moet zijn of ongewenste gasten vertellen dat ze moeten vertrekken.
 • Ook 's nachts heb je alles in beeld: Dankzij de infrarood nachtzichtfunctie werkt het systeem ook gedurende de nacht betrouwbaar en zie je meteen wie er in het donker voor de deur staat. Via de app heb je een volledig overzicht van wie er aanbelt, wat een veilig gevoel geeft.
 • Video-opslag, met vele extra's via een abonnement: Wil je de video's met audio opnemen om later terug te kijken? Met Ring Protect kun je video's bekijken, opslaan en delen. Vanaf 3 euro per maand worden video's 30 dagen lang bewaard en heb je onbeperkt toegang om ze te kunnen bekijken of te delen met anderen. Ook zonder abonnement kunnen de belangrijkste functies van de Ring Video Doorbell Pro worden gebruikt zoals: directe meldingen, livebeeld en de intercomfunctie. Een gratis proefabonnement is beschikbaar bij de aankoop van je Ring-apparaat.
 • Ook uit te schakelen: Heb je rust nodig? In tegenstelling tot een gewone bel schakel je met één klik het geluid van de Ring Chime Pro tijdelijk uit.
 • Voor iedereen wat wils: Naast de volumeregelaar heb je de keuze uit verschillende ringtonen. Ze variëren van seizoensgebonden sounds tot populaire klassiekers. Voor ieder wat wils.

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Vergeleken met de vorige Video Doorbell van Ring is de installatie aanzienlijk verbeterd. Je hoeft nu slechts de stekker in het stopcontact te doen.

Productkwaliteit 9

Zeer goed afgewerkte en weerbestendige deurbel met een hoogwaardige technologische kwaliteit die een lange levensduur belooft.

App/Software 8

De Ring-app is essentieel voor het gebruik van de Ring producten - en hij werkt geweldig. Zowel het uiterlijk als de bediening zijn fantastisch.

Functionaliteit 9

Video's in 1080p, Nachtzichtmodus met infrarood, pushberichten, livebeelden, intercomfunctie, bewegingssensor met audio. Optioneel beschikbare video-opnames in de cloud.

Betrouwbaarheid 9

Meestal heel betrouwbaar, vooral als het gaat om connectiviteit. Mocht er een probleem zijn, dan zal de vakkundige klantenservice je helpen.

Ontwerp 9

Chic en compact design. Dankzij vier verschillende opzetstukken kan het apparaat aan de stijl van het huis worden aangepast.

Gegevensbescherming 7

De communicatie verloopt via wifi b/g/n op 2,4 Ghz en maakt gebruik van encryptie. Video- en audio-opnames zijn in jouw bezit. Ring kan toegang krijgen tot video- en sensorgegevens zoals vereist door de wet.

Prijs-kwaliteit 8

De Ring Video Doorbell Pro overtuigt met een aantrekkelijke prijs, naast de brede toepassingsmogelijkheden.

Vergeleken met de vorige Video Doorbell van Ring is de installatie aanzienlijk verbeterd. Je hoeft nu slechts de stekker in het stopcontact te doen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Ring Video Doorbell Pro Plug-In - Slimme Video Deurbel

Productafmetingen11,43 x 4,67 x 2,03 cm
Gewicht272 g
Video1080p-opname livebeelden, bewegingssensor, nachtzicht modus
AudioTweezijdige communicatie met noise cancelling
Bedrijfstemperatuur-20°C tot 48°C weerbestendig
StroomvoorzieningStekker

Ring Chime Gen. 2 - Wifi Deurbelgong

Productafmetingen77,8 x 62 x 25 mm
StroomvoorzieningNetstroom
Connectiviteit802.11 b/g/n wifi verbinding, alleen op 2,4 GHz
Inhoud doosChime (2e generatie) korte handleiding
Installatie
FAQs
Wat is het verschil tussen de Ring Video Doorbell Pro Plug-In en de Ring Video Doorbell?

De Plug-In heeft een plug-in adapter zodat de deurbel verbonden kan worden met de stroomvoorziening via een stekker. Je hoeft deze dus niet meer ingewikkeld aan te sluiten. Het andere verschil is dat de Ring Video Doorbell Plug-In niet meer standaard wordt geleverd met een Ring Chime.

Hoe kan ik een betaalde Ring Video Recording Plan bestellen?

Je moet een gebruikersaccount aanmaken op Ring.com of in de Ring App.

Kost elke bij Ring aangesloten smartphone of tablet extra?

Nee, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Alleen als er extra camera's worden toegevoegd. Met het Premium abonnement "Protect" kun je ook een onbeperkt aantal camera's van Ring in je netwerk integreren.

Wat is het verschil tussen deze Chime en de vorige generatie?

Beide Chime generaties werken met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Camera's kunnen worden aangesloten op standaard stopcontacten en geven realtime meldingen in huis. De belangrijkste verschillen zijn dat de nieuwe Chime een vernieuwd strak ontwerp heeft en een led statuslampje voor installatie- en energiestatus indicaties.

Wat is het verschil tussen de Chime Pro en de Chime?

De belangrijkste verschillen zijn dat de Chime Pro het wifi bereik voor Ring-apparaten vergroot zowel dual-band 2,4 Ghz als 5 GHz wifi connectiviteit heeft (i.p.v. alleen 2,4 GHz) een ingebouwd led lampje heeft en feedback biedt tijdens het installatieproces om de beste locatie voor de Chime Pro te vinden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.