8.6
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Video Doorbell Gen. 2 - Videodeurbel

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 99,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

De Ring Video Doorbell Gen. 2 is de slimme videodeurbel die elke traditionele intercom-installatie slim maakt. De videodeurbel zorgt voor veiligheid en comfort. Zo weet je altijd als eerste wat er voor je voordeur gebeurt en kun je meteen reageren. Deze nieuwe generatie heeft betere audio en video kwaliteit dan zijn voorganger.


De voordelen van de Ring Video Doorbell in één oogopslag:

 • 1080p HD-opnames
 • Volledige toegang, zelfs onderweg
 • Gemakkelijke installatie
 • Infrarood nachtzicht
 • Close-up-zone

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

De Ring Video Doorbell Gen. 2 laat zien dat het goede kwaliteit levert. De installatie is eenvoudig en je kunt zelf bepalen of de Ring op elektriciteit of op de accu werkt. De slimme deurbel verstuurt instant beelden met een hoge resolutie in 1080p HD resolutie. Dus met de Ring krijg je automatisch beveiliging bij je voordeur en voor een acceptabele prijs.

Productinformatie

 • Super scherpe beelden: De Ring Video Doorbell verstuurt permanent scherpe beelden in 1080p HD kwaliteit.
 • Volledige controle onderweg: Als de deur is voorzien van een Ring, heb je overal toegang tot de beelden van je ingang.
 • Geen elektricien nodig: De Ring Video Doorbell kan ook zonder problemen door iedereen worden geïnstalleerd. Alle benodigdheden voor de installatie zijn inbegrepen. Daarnaast kun je kiezen tussen een accu en netstroom aansluiting.
 • Volledige zicht: Dankzij het infrarood nachtzicht heb je altijd alles in beeld, zelfs in het donker.
 • Close-up-zone: De vernieuwde generatie Video Doorbell beschikt ook over close up zones waarmee je tussen 1,5 en 4,5 meter een beweging kunt laten detecteren terwijl buiten deze zones geen bewegingen worden gedetecteerd.

Ring Video Doorbell Gen. 2 - Videodeurbel in actie

De Ring Video Doorbell registreert alles wat zich afspeelt binnen een hoek van 180° van jouw voordeur of entree. Als er iets gebeurt in het gebied dat door de camera wordt beschermd, ontvang je direct een bericht op je smartphone. Zodra het bericht is ontvangen, kan je onmiddellijk reageren en communiceren met alle gewenste of ongewenste gasten via een 2-way audiofunctie.

Zo flexibel is de Ring Video Doorbell Gen. 2

De installatie van jouw nieuwe slimme deurbel is zeer eenvoudig. De vernieuwde Video Doorbell kan overal worden geïnstalleerd dankzij de accu en is nu nog makkelijker te installeren vanwege een nieuw ontworpen frontje. Het kan ook vast worden aangesloten aan netstroom en vervangt dan de oude deurbel. Aan de andere kant kan de bel dankzij de geïntegreerde batterij tot 12 maanden zonder stroomvoorziening functioneren. De enige voorwaarde voor de installatie is dat de camera op jouw draadloze thuisnetwerk is aangesloten. Alleen dan kan het volledige functiepakket te allen tijde worden gebruikt.


De Ring Video Doorbell onderscheidt zich door de eenvoudige installatie en bediening. Het is een echte toevoeging voor iedereen die meer veiligheid voor en rond de voordeur wil.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen126,5 x 62 x 28 mm
Productgewicht270 g
Stroomvoorziening8-24 volt VAC, max. 40 VA, 50/60 Hz of accu
InstallatieaccessoiresHandleiding
Installatie
FAQs
Krijg ik een bericht wanneer de batterijen van mijn Ring Video Doorbell bijna leeg zijn?

Ja, natuurlijk ontvang je een notificatie op je smartphone als de batterijen van de Ring Video Doorbell bijna leeg zijn.

Hoe blijft de Video Doorbell voorzien van stroom?

De Video Doorbell wordt van stroom voorzien door een verwijderbare en oplaadbare batterij, of kan worden aangesloten op de bestaande deurbelbedrading voor continu opladen.

Zijn er bijkomende kosten voor het gebruik van alle functies van de Ring Video Doorbell?

Over het algemeen is er alleen de aankoop prijs. Het is mogelijk om een Ring Protect Plus abonnement aan te schaffen voor een lagere prijs en dit abonnement bevat extra functies. Het gratis abonnement biedt de gebruiker echter nog steeds de volledige allround bescherming.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie