9.3
Authorized reseller of Meer van Nuki , Ring

Ring Video Doorbell Pro + Chime + Nuki Combo 2.0

1

€ 269,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 269,00

1

€ 279,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 279,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 499,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan worden bestuurd via een PC/Browser.
Web App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

De Ring Video Deurbel Pro incl. Chime + Nuki Combo 2.0 werken uitstekend samen. Zo houd je met de videodeurbel precies in de gaten wie er aan de deur staat en open je de deur op afstand met de Nuki Smart Lock 2.0! Familie of vrienden kunnen altijd binnengelaten worden; zelfs als je even niet thuis bent. En ook de postbode kan gewoon zijn pakketje afleveren terwijl jij op vakantie bent. Een uitgebreid pakket dat je huis slim én veilig maakt.


Alle voordelen op een rijtje:

 • Compatibel met andere Smart Home-producten
 • Altijd op de hoogte wat er speelt rondom je huis
 • Veilig en zeer betrouwbaar
 • Naar wens in te stellen

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

De Ring Videodeurbel Pro incl. Chime + Nuki Smart Lock 2.0 en Bridge zijn een hecht team. Je hebt altijd je voordeur in beeld wanneer je onderweg bent en opent gemakkelijk de deur voor familie of gasten vanaf een afstand. Verder kan bijvoorbeeld de hondenuitlaatservice altijd binnengelaten worden, zonder dat je een sleutel hoeft te overhandigen. Ook handig: het slot kan automatisch openen als je aan komt lopen met zware tassen in je handen. Maak je huis comfortabeler en veiliger met deze uitgebreide en mooie set.

More details
Productinformatie

 • Compatibiliteit: De videodeurbel kan op alle deuren worden gemonteerd. Ook de Nuki Smart Lock 2.0 is voor veel verschillende sloten beschikbaar. De app werkt op zowel Android- als Apple smartphones, tablets én smartwatches. En met de nieuwste versie zijn de producten compatibel met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa.
 • Simpele montage: De Ring deurbel monteer je door je huidige deurbel eraf te halen en de bedrading aan de Ring-bel aan te sluiten. Het is ook mogelijk om de videobel zonder bedrading te gebruiken; hij werkt dan op batterij. De Nuki Smart Lock plaats je over je huidige slot heen (met sleutel erin) en is binnen enkele minuten gebeurd.
 • Altijd op de hoogte: Belt er iemand aan terwijl jij niet thuis bent? Je ontvangt dan een melding op je smartphone en ziet via een livevideo wie er op de stoep staat. Vervolgens kun je met diegene communiceren via de intercom en hem of haar eventueel binnenlaten.
 • Een slim en veilig deurslot: De tijd van een enorme sleutelbos is voorbij! Met de Nuki Smart Lock 2.0 open je namelijk gemakkelijk je deur via je smartphone. En je kunt anderen toegang geven om hetzelfde te doen. Je kunt kiezen uit eenmalige toegang op een specifiek tijdstip, wekelijks of zelfs permanent. En wil je dat iemand niet meer je huis in kan? Dan verwijder je de machtiging met één druk op de knop in de app. Met de Auto Unlock-functie opent je deurslot zelfs automatisch als je smartphone in de buurt is.
 • Echte teamwork: Sta je in de file en zijn je vrienden al bij je huis? Zodra de bel gaat, informeert Ring je en schakelt de app over op een livestream van de videodeurbel. Je controleert wie het is en opent in de Nuki-app de deur voor je gasten op afstand.
 • Nuki Smart Lock 2.0: In de nieuwe generatie deursloten zit een geïntegreerde deursensor die je informeert wanneer je deur open blijft staan. Zo kun je hem alsnog via de app op slot doen. Ook heeft Nuki de mogelijkheid voor bluetooth 5.0 toegevoegd waardoor de verbinding veiliger is geworden en het toegangsbereik is uitgebreid naar 15 meter. Als laatste is de Smart Lock 2.0 compatibel met Apple HomeKit, Google Assistant en de smart home-standaard ZigBee.

De Ring Videodeurbel + Nuki Combo 2.0 in actie:

Twee systemen, één doel. De videodeurbel van Ring en de Nuki Smart Lock & Bridge brengen toegankelijkheid naar een hoger niveau. Het is natuurlijk hartstikke leuk om je lampen in huis te bedienen met je stem, maar wat dacht je van de deur voor iemand openen terwijl jij niet thuis bent? Je kunt nu snel en simpel thuis de deur voor de pakketbezorger openen terwijl jij op kantoor zit. Simpelweg met een paar handelingen op je smartphone.


Geen sleutels meer overhandigen of gehaast naar de winkel om een pakket op te halen. Bovendien hebben de twee systemen een hoop andere handige functies: zo is de Ring deubel ook een bewakingscamera met infraroodsensoren die zeer nauwkeurig kunnen worden ingesteld. Zo kun je dag en nacht in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt. En stel bewegingszones in zodat de drukke straat niet wordt gedetecteerd. En met Nuki kun je gemakkelijk toegang verlenen aan vrienden en familie of de deur openen op afstand. Ook is het mogelijk om in te stellen dat de deur automatisch opent als je in de buurt bent. Nuki houdt via bluetooth in de gaten wanneer je het huis nadert. Het slimme slot wordt aan de binnenkant gemonteerd en is vanaf buitenaf dus niet te zien. De end-to-end encryptie (vergelijkbaar met de versleuteling van online bankieren) zorgt voor een super veilige data-overdracht zodat vreemden niet naar binnen kunnen.


Een slim systeem dat in bijna ieder huis te plaatsen is. Voordat je het pakket koopt, is het handig om even te checken of jouw deurslot geschikt is voor de Nuki Smart Lock. De Nuki Smart Lock kan op de volgende sloten worden gemonteerd: Dubbele cilinder met Euro profiel met nood- en gevarenfunctie, Zwitserse rondprofielcilinders, schildbehuizing of veiligheidsrozet, knop of hendel, meervoudige vergrendeling, verticaal sleutelkanaal, deurknopcilinder en UK ovale cilinder. Voor de Ring videodeurbel hoef je niets te controleren. Deze past op alle deuren. Je vervangt de bestaande bedrade deurbel of laat het apparaatje op batterijen werken. Beide systemen werken na installatie betrouwbaar en intuïtief.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Je moet even tijd vrijmaken om de systemen te monteren, maar via de app is alles zo gebeurd.

Productkwaliteit 9

Mooie en stevige producten die zo geïnstalleerd zijn. Goed om te weten: de deurbel werkt ook als het buiten flink vriest.

App/Software 9

Om beide systemen te gebruiken, moet je schakelen tussen twee apps. Dit is een beetje lastig. De apps zelf zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Functionaliteit 10

Een deurbel met videobewaking, bewegingsdetectie en nachtzicht. En een slim slot dat je overal en altijd kunt openen en vergrendelen; handig!

Betrouwbaarheid 10

Nuki werkt uitstekend omdat het naast bluetooth ook via wifi met je smartphone communiceert.

Ontwerp 8

Al zijn de producten niet van hetzelfde merk; ze passen goed bij elkaar. Beide apparaten hebben een aantrekkelijk design en zijn ongeveer van dezelfde kleur.

Gegevensbescherming 9

Alle data wordt versleuteld verzonden, waardoor je er op kunt rekenen dat het met de beveiliging wel goed zit.

Prijs-kwaliteit 10

Deze set is niet goedkoop, maar je krijgt er veel gebruiksgemak en veiligheid voor terug.

Je moet even tijd vrijmaken om de systemen te monteren, maar via de app is alles zo gebeurd.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen Ring Video Deurbel Pro: 11,43 x 4,67 x 2,03 cm, Nuki Smart Lock: 11 x 6 x 6 cm, Bridge: 6 x 6 x 5 cm.
Productgewicht Ring: 272 gram, Nuki Smart Lock 2.0: 460 gram, Nuki Bridge: 120 gram.
Stroomvoorziening Ring Video Doorbell Pro: bekabeling vereist een 6-24VAC-transformator, Nuki Smart Lock: 4 x AA-batterijen, Nuki Bridge: 230V stopcontact.
Installatie
FAQs
Is mijn deurslot compatibel met een Nuki Smart Lock?

De Nuki Smart Lock is te monteren op vrijwel alle moderne deursloten. Doe hier een snelle test: nuki.io/check

Heb ik een abonnement nodig om de Ring Videodeurbel te gebruiken?

Nee, er is geen abonnement nodig om de deurbel te gebruiken. Alle belangrijke functies kunnen zonder abonnement worden gebruikt. Wil je echter video's opslaan of een uitgebreide videogeschiedenis? Met een abonnement kun je beelden tot 60 dagen terugkijken.

Hoe weet ik of de Nuki Smart Lock wel veilig is?

De Nuki Smart Lock heeft verschillende certificaten behaald die aangeven dat het slot veilig is. Zo wordt Nuki over het huidige slot bevestigd en is dit vanaf buitenaf niet te beïnvloeden. Daarnaast vindt de data-overdracht via end-to-end encryptie plaats en heeft iedere sleutel een eigen codering die niet te kraken is. De beveiliging is te vergelijken met het niveau van online bankieren.

Video’s over dit product
Installatie
Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.