8.7
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Video Doorbell 3 + Ring Quick Release Accu

1

€ 179,99 € 169,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Ring Video Doorbell 3 - Video Deurbel
Aantal:

1

€ 179,99 € 169,95
Aanpassen
€ 179,99 € 169,95

1

€ 29,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Ring Quick Release Battery - Ersatzakku
Aantal:

1

€ 29,99
Aanpassen
€ 29,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 189,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

Met de Ring Video Doorbell 3 + Ring Quick Release Accu mis je geen enkele beweging voor je ingang. Uitgerust met een infrarood nachtzicht 180° motion sensor 1080p HD camera en 2-way spraakcommunicatie, ontvang je een bericht wanneer iemand voor de deur staat en heb je direct toegang tot de camera en microfoon om met de persoon te spreken. Met de Ring Quick Release Accu hoef je je nooit meer zorgen te maken om een lege accu, vervang hem eenvoudig met de quick release en je bent altijd online. De gratis app geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken op je computer, tablet of smartphone, zodat je altijd op de hoogte bent van activiteiten buiten je huis, zelfs als je onderweg bent.


Alle voordelen van Ring Video Doorbell 3 + Ring Quick Release Accu in één oogopslag:

 • Tweerichtingscommunicatie
 • Nachtzicht
 • Alles in beeld
 • Draadloos
 • Livestream

Expert review
8.7
Getest door tink expert
Annemarie

De Ring Video Doorbell 3 is een betrouwbare en veelzijdige slimme deurbel. Hij is gemakkelijk in te stellen en te bedienen via de app. Deze laat je ook live videobeelden raadplegen en spreken met mensen die voor je deur staan. De geïntegreerde tweerichtingscommunicatie zorgt voor een duidelijke communicatie zodat je ook onderweg de indruk kunt achterlaten dat je thuis bent. Met de Ring Quick Release Accu hoef je je nooit meer zorgen te maken om een lege accu. Eenvoudig te vervangen met het quick release systeem.

Productinformatie

 • Tweerichtingscommunicatie: Als je niet thuis bent, kun je nog steeds met je postbode communiceren om te zeggen waar hij je pakketten precies moet neerleggen.
 • Nachtzicht: De Ring Video Doorbell 3 houdt alles in de gaten, zelfs 's nachts met 160° infrarood bewegingsdetectie en -opname.
 • Alles in beeld: De gratis app van Ring houdt je op de hoogte en laat je weten zodra er buiten de deur een beweging wordt gedetecteerd.
 • Draadloos: Dankzij de oplaadbare geïntegreerde batterij is de Ring Video Doorbell 3 snel klaar voor gebruik. Er is geen bedrading nodig.
 • Livestream: Je kunt het gebied voor de deur in de gaten houden via de livestream, direct vanaf je smartphone.

Ring Video Doorbell 3 + Ring Quick Release Accu in actie

Bij de Ring Video Doorbell 3 zijn we erg blij met de gedetailleerde video- en tekstinstructies en het bijgevoegde montagemateriaal. Die maken de installatie en montage erg makkelijk. Bij de levering zijn twee hoezen inbegrepen zodat de Ring Video Doorbell 3 op de gevel van je huis er ook goed uitziet.

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn twee opties beschikbaar voor de installatie. Ter vervanging van de traditionele bel kan de Doorbell 3 rechtstreeks op de stroomvoorziening worden aangesloten en bedraad. Een extra optie is de geïntegreerde oplaadbare batterij. Dit betekent dat de Doorbell 3 alleen nog maar gemonteerd hoeft te worden. De batterij gaat ongeveer 6-12 maanden mee. Is hij bijna leeg, dan krijg je daar een melding van. Met de extra accu, zit je dus nooit meer met een lege Ring Video Doorbell.


Dankzij de 180°-bewegingssensor met instelbaar bereik tussen 1,5 en 9 meter, een kijkhoek van 160°, 1080p-videokwaliteit en geïntegreerd infrarood nachtzicht, mist de Doorbell 3 van Ring geen enkele beweging, zelfs in het donker. Zodra iemand de ingestelde bewegingszone betreedt, ontvang je onmiddellijk een push notificatie op de smartphone.

Lees meer
Expert review
8.7
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen128 x 62 x 28 mm
Verbinding802.11 b/g/n wifi-verbinding @ 2,4 & 5 GHz
StroomvoorzieningAccu of stroomaansluiting
Resolutie1080p Full-HD
Kijkhoek [°]160°
Operationele temperatuur [C°]-20,5°C tot 48,5°C
Inhoud doosRing Video Doorbell 3, 2x Ring Quick Release Accu, 2 gekleurde fronten (satijn nikkel en Venetiaanse) schroeven, boren, pluggen, montageplaten met verschillende hoeken, usb-kabel, handleiding
Installatie
FAQs
Is het mogelijk om de Ring Video Doorbell 3 te gebruiken zonder bestaande bel aansluiting?

Ja, dankzij de batterijwerking kan de videodeurbel ook zonder bekabeling worden gebruikt.

Hoe sla ik de video's van de camera op?

Je kunt de beelden opslaan via de Ring app, deze is te downloaden op je Android en iOS apparaat. Je hebt ook toegang tot de camera vanaf je laptop of computer en ontvangt meldingen wanneer de bewegingssensor geactiveerd is.

Hoe kan ik de live uitzending starten?

De live beelden kun je bekijken in de Ring app. Klik eenvoudigweg op live beeld starten in de app en zie of er iemand voor je deur staat.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie