8.8
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Video Doorbell 3 + Ring Indoor Cam + Chime Gen. 2

1

€ 179,99 € 169,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Ring Video Doorbell 3 - Video Deurbel
Aantal:

1

€ 179,99 € 169,95
Aanpassen
€ 179,99 € 169,95

1

€ 59,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Ring Indoor Cam - Überwachungskamera mit Gegensprechanlage
Aantal:

1

€ 59,99
Aanpassen
€ 59,99

1

€ 35,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Ring Chime - Indoor-Alarm
Aantal:

1

€ 35,99
Aanpassen
€ 35,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 249,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

De slimme deurbel en bewakingscamera van Ring zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er in en om je huis gebeurt. Zowel de Video Doorbell als de Indoor Cam hebben bovendien een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat je ook beide kanten op kunt communiceren. De Ring Chime is een veelzijdige gong die het geluid van de slimme deurbel overal in huis kan afspelen.


De voordelen van de Ring Doorbell + Indoor Cam + Chime in één oogopslag:

 • Alles in één app
 • Geavanceerde bewegingsdetectie
 • Tweerichtingscommunicatie
 • 1080p HD video en nachtzicht
 • Eenvoudige installatie
 • Instelbare deurbelgong
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Beveilig in één klap je huis en je buitenruimte met dit Ring pakket. De producten sluiten naadloos op elkaar en zijn eenvoudig en handig te bedienen via de Ring app op je smartphone of tablet. De Doorbell en de Indoor Cam streamen in real-time HD video naar de app en produceren zelfs 's nachts scherp beeld dankzij de nachtzicht sensor. De Chime kun je overal in huis plaatsen zodat je zeker weet dat je altijd de deurbel kunt horen.

Productinformatie

 • Alles in één app: Je kan al je Ring apparaten samenvoegen en vanaf één dashboard het complete overzicht krijgen van alle beelden. Ontvang notificaties wanneer er iets aan de hand is en bekijk live beelden in de app.
 • Geavanceerde bewegingsdetectie: Ontvang direct een melding als er aangebeld wordt of een beweging wordt gedetecteerd. Als er altijd veel beweging voor de deur is, gebruik dan de instelbare bewegingszones, met onder meer de close-up-zone voor bewegingsdetectie dichtbij, om alleen meldingen te ontvangen wanneer jij dat wilt.
 • Tweerichtingscommunicatie: Ook als je niet thuis bent, kun je via de ingebouwde microfoon communiceren met bezoekers voor je voordeur. Vertel bijvoorbeeld de postbode waar hij je pakjes het beste kan plaatsen.
 • 1080p HD video en nachtzicht: De Doorbell en Indoor Cam leveren 1080p HD video in real-time aan de app. Dankzij de infrarood nachtzichtsensoren leveren de camera's ook 's nachts haarschelp beeld. Zo weet je 24/7 wat er zich in je huis en voor de deur afspeelt, voor optimale veiligheid.
 • Eenvoudige installatie: Zowel de Doorbell als de Indoor Cam zijn eenvoudig te installeren. De Doorbell kan voor stroomvoorziening op bestaande deurbelbedrading aangesloten worden, maar ook gewoon op batterijen werken. Voor de Indoor Cam is nauwelijks installatie nodig.
 • Instelbare deurbelgong: Naast de volumeregelaar heb je de keuze uit verschillende geluiden. Ze variëren van seizoensgebonden geluiden tot populaire klassiekers. Voor ieder wat wils dus.

De Ring Doorbell + Indoor Cam + Chime in actie

Houd altijd je huis, ingang of achterdeur in de gaten. Zowel de Doorbell als de Indoor Cam beschikt niet alleen over een haarscherpe camera, maar ook over tweewegcommunicatie wat het mogelijk maakt om via de slimme beveiligingscamera's met degene voor je deur of in je huis te praten. Bovendien zijn beide producten eenvoudig te installeren met behulp van de gedetailleerde video- en tekstinstructies en het bijgevoegde installatiemateriaal. De Ring Chime is een handige toevoeging voor de Doorbel met een aantal handige functies die je niet op een traditionele deurbelgong zult vinden.

Een slim pakket

De Video Doorbell 3 vervangt je bestaande deurbel en beveiligt zelfstandig je ingang. De Indoor Cam plaats je in de woonkamer of waar dan ook in huis om ook daar de veiligheid te verhogen. De slimme camera's beschikken over veel van dezelfde handige functies. Zodra iemand het gebied betreedt, ontvang je onmiddellijk een push-bericht op je smartphone en heb je direct toegang tot de camera. Dankzij de 160° motion sensor met de nieuwe instelbare close-up-zone die bewegingsdetectie biedt in gebieden van ongeveer 1.5 - 4.5 m voor je huis, Full HD-kwaliteit in 1080p en geïntegreerd infrarood nachtzicht, mis je geen enkele beweging, zelfs niet in het donker. De ingebouwde sirene van de Ring Indoor Cam is handig voor de plekken in huis die je extra wilt beschermen.
De Ring Chime kun je in volume en geluid aanpassen en overal in huis plaatsen waar je wilt. Je kunt er zelfs meerdere plaatsten zodat je zeker weet dat je altijd de deurbel hoort. Tenslotte heeft de Chime een 'niet storen' modus, die ervoor zorgt dat je geen meldingen krijgt van je Ring producten.


Met de app heb je altijd en overal toegang tot de livestream en ontvang je meldingen zodra iets wordt waargenomen door een van de bewegingssensoren. Vanaf je smartphone kun je de livebeelden bekijken en communiceren met gasten. De Doorbell en Indoor Cam bevatten namelijk een luidspreker. Daarmee kun je bijvoorbeeld de postbode vertellen waar hij een pakket moet afleveren of je vrienden vertellen dat het wat langer duurt voordat je thuis bent.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenDoorbell: 128 mm x 62 mm x 28 mm
Indoor Cam: 45,8 x 45,8 x 75 mm
Chime: 77,8 x 62 x 25 mm
Verbinding802.11b/g/n; wifi-verbinding 2,4 of 5,0 GHz
Kijkhoek:Doorbell: 160° horizontaal en 84° verticaal
Indoor Cam: 115° horizontaal en 60° verticaal
Werkt bijDoorbell: -20 °C tot 48 °C, waterbestendig
Indoor Cam: -5 °C tot 45 °C
Beeld1080p HD video
Real-time video
Nachtzicht
Inhoud doosRing Indoor Cam
Voedingskabel en adapter voor binnengebruik
Ring Video Doorbell 3
Oplaadbare, verwisselbare batterij
Voorpanelen in Nikkel-satijn en Venetiaans brons
Kantel- en hoekmontagesets
USB-oplaadkabel
Montagebeugel
Installatiehulpmiddelen en gereedschap
Gebruikershandleiding
Beveiligingssticker
Chime (2e generatie)
Installatie
FAQs
Wat is het verschil tussen de Ring Doorbell 2 en Ring Doorbell 3?

De belangrijkste verschillen zijn dat Video Doorbell 3 over wifi via Dual-Band 2,4 GHz en 5 GHz beschikt (ten opzichte van alleen 2,4 GHz bij de Video Doorbell 2) voor een verbeterde verbinding. Daarnaast is de nieuwe close-up-zone die bewegingsdetectie biedt in gebieden van 1,5 tot 4,5 m voor je huis een nieuwe toevoeging.

Hoe wordt de Video Doorbell 3 van stroom voorzien?

De Video Doorbell 3 wordt van stroom voorzien door een verwijderbare en oplaadbare batterij, of kan worden aangesloten op de bestaande deurbel bedrading voor continu opladen.

Is de Ring Indoor Cam ook draadloos te gebruiken?

Nee, de Ring Indoor Cam dient op netstroom aangesloten te worden.

Kan ik de Ring Indoor Cam ook buitenshuis gebruiken?

Nee, de Ring Indoor Cam is uitsluitend voor gebruik binnenshuis ontworpen. In tegenstelling tot de Ring Video Doorbell 3 is de Indoor Cam ook niet waterbestendig.

Kan ik mijn video's en foto's delen?

Met een Ring Protect-abonnement kun je je video's en foto's met anderen delen, bijvoorbeeld met buren, vrienden, familie en de politie. Bij elke Video Doorbell krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect. Je kunt op elk gewenst moment kiezen voor een abonnement op Ring Protect om video's die je hebt opgenomen met Video Doorbell op te slaan, opnieuw te bekijken en te delen. Je begint pas met betalen aan het einde van de gratis proefperiode.

Kan ik meerdere Chime-apparaten tegelijk gebruiken?

Ja, dat kan. Plaats meerdere Chime-apparaten in huis om altijd en overal meldingen te horen; of je nu in de keuken, op kantoor of in de slaapkamer bent.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie