8.8
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Video Doorbell 3 Plus + Accu

1

€ 25,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 25,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 199,00 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Belangrijkste functies

Zorg ervoor dat je altijd een oogje in het zeil houdt met de Ring Video Doorbell 3 Plus + Chime Gen. 2. De deurbel neemt HD-beeldmateriaal op dat je live kunt bekijken en heeft daarnaast een aantal slimme functies zoals tweerichtingscommunicatie en de pre-roll functie. De handige Chime kun je overal in huis plaatsen zodat je zeker weet dat je de bel hoort.

De voordelen van de Ring Video Doorbell 3 + Chime Gen. 2 in één oogopslag:

 • HD-camera met 160° hoek en nachtzicht
 • Volledige controle via de app
 • Individuele veiligheidsinstellingen
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Slimme gong

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Mortiz

De Ring Video Doorbell 3 Plus heeft ten opzichte van de Ring Video Doorbell 3 een nieuwe functie die echt wat toevoegt; de pre-roll functie zorgt ervoor dat je vier seconden aan beeldmateriaal kunt zien voordat de sensor werd ingeschakeld zodat je niks mist. Net zoals de Ring Video Doorbell 3 neemt ook de Plus haarscherp beeld op met een hoek van 160°, je hebt dus een compleet overzicht van je oprit en voortuin. Ook de Chime is handig omdat je hem naar wens kunt instellen in volume en geluid. Daarnaast kun je van de niet-storen functie gebruik maken.

Productinformatie

 • HD-camera met 160° hoek en nachtzicht: Met de haarscherpe beeldkwaliteit kun je altijd precies zien wie er voor de deur staat, zelfs 's nachts. Je zult niets missen dankzij de 160° kijkhoek. Als je een nog bredere hoek nodig hebt kun je die eenvoudig maken met de bijgeleverde wedge en corner kits.
 • Volledige controle via de app: De gratis Ring-app is de hub voor het bedienen van de videodeurbel. Je ontvangt meldingen, stelt individuele bewegingszones in en begroet gasten die je in live video ziet.
 • Individuele veiligheidsinstellingen: Gebruik de app om je Ring slimme deurbel aan te passen aan je wensen. De bewegingszone varieert van 1,5 tot 9 meter en kan individueel worden ingesteld.
 • Tweerichtingscommunicatie: Ook als je niet thuis bent, kun je via de ingebouwde microfoon communiceren met bezoekers voor je voordeur. Vertel bijvoorbeeld de postbode waar hij je pakketjes het beste kan laten.
 • Slimme gong: De Ring Chime zorgt voor het geluid wanneer iemand op de slimme deurbel drukt. De Chime zit vol handige functies zoals de niet-storen modus en instelbaar volume.

Ring Video Doorbell 3 Plus + Chime Gen. 3 in actie

De Ring Video Doorbell 3 Plus is een hoogwaardig product dat je helpt om je huis nog veiliger te maken. De 3 Plus tilt het niveau van een slimme deurbel naar een hoger niveau. Met de verbeterde bewegingsdetectie, pre-roll functie en nog veel meer functies zorg je voor nog meer veiligheid en comfort in je smart home.

Real-time meldingen

Met de Pre-Roll-functie heb je nu een nog beter overzicht van wat er gebeurt, je krijgt namelijk beeldmateriaal vanaf vier seconden voordat de sensor werd geactiveerd te zien. Met dual-band wifi, dat nu ook 5GHz-verbindingen ondersteunt, verloopt de videoverbinding nog soepeler. Met de geïntegreerde nachtzicht functie heb je op elk moment van de dag en nacht het beste zicht op wat er voor je deur gebeurt. Aangestuurd via de intuïtieve app of via Alexa biedt de Ring Video Doorbell 3 Plus meer comfort in je slimme woning. De slimme deurbel is natuurlijk ook heel praktisch. Als je niet thuis bent, kun je nog steeds de postbode laten weten waar hij het pakketje moet afleveren of je gasten vertellen dat je bijna thuis bent.


De Ring Chime Gen. 2 is een uitstekende aanvulling op je Ring video deurbellen. De installatie van de Chime duurt maar een paar minuten. Daarna kun je genieten van een slimme gong die je overal in huis kunt plaatsen met instelbaar geluid en een niet-storen modus

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Mortiz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Ring Video Doorbell 3 Plus - Video Deurbel

Productafmetingen128 x 62 x 28 mm
Connectiviteit2,4 GHz of 5 GHz wifi 802.11 b/g/n
StroomvoorzieningVerwisselbare batterij
BeschermingsklasseIPX5
Resolutie1080p
Kijkhoek160°
Bedrijfstemperatuur–20 °C tot 48 °C
Inhoud doosRing Video Doorbell 3 Plus oplaadbare verwisselbare batterij voorpanelen in Nikkel-satijn brons en Venetiaans kantel- en hoekmontage sets USB-oplaadkabel installatie hulpmiddelen en gereedschap gebruikershandleiding beveiligingssticker

Ring Chime Gen. 2 - Wifi Deurbelgong

Productafmetingen77,8 x 62 x 25 mm
StroomvoorzieningNetstroom
Connectiviteit802.11 b/g/n wifi verbinding alleen op 2,4 GHz
Inhoud doosChime (2e generatie) korte handleiding
Installatie
FAQs
Is de Ring Video Doorbell 3 Plus compatibel met andere Ring apparaten?

Ja hij is compatibel met elk product van de Ring familie.

Kun je opnames opslaan zodat je ze ook later kunt bekijken?

Ja maar alleen als je een Ring Protect abonnement hebt. Helaas is deze functie niet inbegrepen in de gratis versie.

Kan ik de camera aan de zijkant monteren zodat hij niet alleen naar voren wijst?

Ja kantel- en hoekmontage sets zijn inbegrepen. Hiermee kun je de camera eenvoudig naar wens monteren.

Wat is het verschil tussen deze Chime en de vorige generatie?

Beide Chime generaties werken met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Camera's kunnen worden aangesloten op standaard stopcontacten en geven realtime meldingen in huis. De belangrijkste verschillen zijn dat de nieuwe Chime een vernieuwd strak ontwerp heeft en een led statuslampje voor installatie- en energiestatus indicaties.

Wat is het verschil tussen de Chime Pro en de Chime?

De belangrijkste verschillen zijn dat de Chime Pro het wifi bereik voor Ring-apparaten vergroot zowel dual-band 2,4 Ghz als 5 GHz wifi connectiviteit heeft (i.p.v. alleen 2,4 GHz) een ingebouwd led lampje heeft en feedback biedt tijdens het installatieproces om de beste locatie voor de Chime Pro te vinden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.