9.2
Authorized reseller of Meer van Nuki , Ring

Ring Video Doorbell 3 + Chime & Nuki Combo 2.0 + Fob

1

€ 179,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 179,00

1

€ 35,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 35,00

1

€ 269,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 269,00

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 469,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Belangrijkste functies

Het slimme totaalpakket voor een betrouwbare bescherming van je voordeur. De bundel bevat, naast het Nuki-Lock totaalpakket, de slimme Ring Doorbell 3 en Ring Chime om je ingang beter te beveiligen. Maak gebruik van talloze handige functies als automatische ontgrendeling via geofencing, toegangsrechten en tweerichtingscommunicatie.

De voordelen van de Ring Doorbell 3 + Nuki Combo 2.0 in één oogopslag:

 • Slimme beveiliging
 • Camera met nachtzicht
 • Veiligheidsmeldingen
 • Snelle en eenvoudige installatie

Expert review
9.2
Getest door tink expert
Annemarie

Met deze bundel zorg je dat je voordeur optimaal is beveiligd. Controleer op elk moment wat er voor je deur gebeurt en geef, afhankelijk van je toegangsrechten, gasten toegang of laat weten wanneer je terugkomt. Met de Nuki Fob kunnen ook mensen zonder smartphone eenvoudig de deur op slot doen en ontgrendelen om familieleden of kennissen tijdelijk of permanent van een sleutel te voorzien.

Productinformatie

 • Toegangsrechten: Geef je vrienden of familieleden eenmalig of herhaaldelijk toegang of leen ze de Nuki Fob om alles onder controle te houden tijdens werktijd of vakantie.
 • Nachtzicht: De Ring Doorbell 3 heeft ingebouwd infrarood nachtzicht. Zo kan je op elk moment van de dag of nacht zien wat er buiten de deur gebeurt.
 • Veiligheidsmeldingen: Zodra er iemand voor je ingangsbereik staat, word je direct geïnformeerd (via de Ring-app) dankzij de ingebouwde 180°-bewegingssensor.
 • Snelle en eenvoudige installatie: De Ring Doorbell 3 en Nuki Lock kunnen snel en eenvoudig worden bevestigd zonder technische expertise. Bijna alle sluitcilinders zijn compatibel en er is geen complexe bekabeling nodig.
 • Perfecte interactie: Kijk in de Ring-app om te zien wie er voor jouw deur staat te wachten en geef desgewenst direct toegangsautorisatie. Of praat gewoon met je gast en maak een nieuwe afspraak.
 • Nuki Smart Lock 2.0: Met de update kun je nu verbinding maken via bluetooth 5.0. Dit geeft je een groter bereik en een veiligere verbinding. Ook is er compatibiliteit met ZigBee en Apple HomeKit. De nieuwe geïntegreerde deursensor kan waarschuwen als je vergeten bent je deur op slot te doen.

Ring Video Doorbell 3 + Chime & Nuki Combo 2.0 in actie

Met deze bundel is je voordeur nog beter beveiligd en slim toegankelijk. Met de tweede generatie Ring Video Doorbell incl. Chime houd je betrouwbaar je entreegebied in de gaten, terwijl je met de Nuki Lock altijd en overal kunt bepalen wie binnen mag komen. De bewegingssensor die in de Ring-deurbel is ingebouwd, informeert je zodra iemand zich voor de ingang bevindt. Ook aanwezig is een microfoon en luidspreker, zodat je met gasten kunt communiceren. De Nuki Lock opent de deur alleen voor diegenen die in je huis gewenst zijn en registreert elke sluiting van de deur in de Nuki-app. Geef je vrienden, personeel of familie eenmalig of herhaaldelijke toegangsrechten via app om ze niet in de regen te laten wachten als er ongeplande vertragingen zijn.


De installatie en montage kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd, zonder een elektricien. De Ring Video Doorbell 3 werkt met een oplaadbare batterij of - een professional is in dit geval aan te bevelen - bedraad worden met de bestaande digitale deurbel. Het is ook voldoende om een paar schroeven aan te draaien en de installatie via de smartphone is in een mum van tijd voltooid dankzij de precieze instructies in de app.

Lees meer
Expert review
9.2
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingRing Video Doorbell 3: 128 x 62 x 28 mm
Ring Chime: 3,8 x 5,1 x 7,6 cm
Nuki Lock: 16,9 x 16 x 10,2 cm
Nuki Fob: 5,5 x 2,4 x 0,6 cm
ArtikelgewichtRing Chime: 181 g
Nuki Lock: 921 g
StroomvoorzieningRing Video Doorbell 3: Oplaadbare lithium-ion batterij OF vaste bedrading (8-24 V AC)
Ring Chime: 240 V
Nuki Lock: 4 AA-batterijen (meegeleverd)
Nuki Fob: Batterij CR1632 (meegeleverd)
VerbindingNuki Lock: Bluetooth 4.0
Ring Video Doorbel 3: 802.11 b/g/n wifi via dual-band, wifi verbinding op 2,4 GHz en 5 GHz
Inhoud doos1x Nuki Lock
1x Nuki Bridge
1x Nuki Fob
2x verschillende afdekplaten voor Nuki-montage (1 per slottype)
1x Ring Video Doorbell 3
1x Ring Chime
1x Deursensor magneet
2x montageset (1x Ring, 1x Nuki)
alle benodigde batterijen (4x AA, 1x CR1632, 2x oplaadbare lithium-ion)
snelstartgidsen
Installatie
FAQs
Is mijn slot compatibel met de Nuki Lock?

Waarschijnlijk wel. De Nuki Lock wordt geleverd met 2 afdekplaten voor bijna alle gangbare sloten. Als je niet zeker weet of je slot compatibel is, kijk dan eens naar de Nuki's Lock Check.

Moet de Video Doorbel 2 compatibel zijn met mijn bestaande deurbel?

Nee, als de bestaande deurbel in jouw woning geen digitale maar een mechanische deurbel is, is het voldoende om de Ring Video Doorbell 3 te bevestigen, de bijgeleverde batterijen te plaatsen en deze te verbinden met je smartphone en Chime. Er is geen bedrading nodig.

Wat gebeurt er als ik per ongeluk op de Nuki Fob druk?

Niets. Om het vergrendelingsmechanisme te activeren is een bluetoothverbinding tussen de Fob en Nuki Lock vereist. Het sluiten via de Nuki Fob is daarom alleen mogelijk binnen een straal van maximaal 15 meter.

Video’s over dit product
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.