8.5
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Video Doorbell 3 + Chime Gen. 2

1

€ 179,99 € 169,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Ring Video Doorbell 3 - Video Deurbel
€ 179,99 € 169,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 179,99 € 169,95

1

€ 35,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 35,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 199,00 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Belangrijkste functies

Met de Ring Video Doorbell 3 blijft geen enkele beweging voor je ingang meer onopgemerkt. De opvolger van de succesvolle Ring Video Doorbell 2 beschikt over nog meer functies, waaronder verbeterde bewegingsdetectie en verbeterde wifi verbinding. Onderweg of in huis, je weet altijd wie er voor de deur staat. De Ring Chime Gen. 2 is een aanvulling op de beveiligingscamera's en deurbellen van Ring. De bel van de Chime Gen. 2 wordt geactiveerd wanneer de deurbel gaat of wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Het apparaat kan in elk stopcontact worden gestoken.


De voordelen van de Ring Video Doorbell 3 + Chime Gen. 2 in één oogopslag:

 • Geavanceerde bewegingsdetectie
 • Sterke verbinding
 • Eenvoudige installatie
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Niet storen modus
 • Veel klassieke en speciale beltonen

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

Een perfecte slimme oplossing voor je voordeur met de slimme Ring Video Doorbell 3 en Chime Gen. 2. De nieuwe Video Doorbell 3 heeft nog meer functies en een uitgebreidere bewegingsdetectie dan zijn voorganger. Met de Chime Gen. 2 maak je je slimme deurbel helemaal compleet en zul je nooit meer iemand missen die voor je deur staat.

Productinformatie

 • Geavanceerde bewegingsdetectie: Ontvang direct een melding als er aangebeld wordt of een beweging wordt gedetecteerd. Als er veel beweging voor de deur is, gebruik dan de instelbare bewegingszones, met onder meer de close-up-zone voor bewegingsdetectie dichtbij, om alleen meldingen te ontvangen wanneer jij dat wilt.
 • Sterke verbinding: De Ring Video Doorbell 3 beschikt over een Dual-Band verbinding waardoor meldingen nog sneller binnenkomen. Ook zal de video deurbel niet snel verbinding verliezen met het thuis netwerk.
 • Eenvoudige installatie: De Ring Video Doorbell 3 in eenvoudig in enkele stappen en minuten geïnstalleerd. Met de bijgeleverde montagekit is die eenvoudig en snel te monteren.
 • Tweerichtingscommunicatie: Ook als je niet thuis bent, kun je via de ingebouwde microfoon communiceren met bezoekers voor je voordeur. Vertel bijvoorbeeld de postbode waar hij je pakjes het beste kan plaatsen.
 • Niet storen modus: Heb je rust nodig? In tegenstelling tot een gewone bel schakel je met één klik het geluid van de Ring Chime tijdelijk uit.
 • Veel klassieke en speciale beltonen: Naast de volumeregelaar heb je de keuze uit verschillende ringtonen. Ze variëren van seizoensgebonden geluiden tot populaire klassiekers. Voor ieder wat wils dus.

Ring Video Doorbell 3 + Chime Gen. 2 in actie

Houd altijd je ingang of achterdeur in de gaten. De vernieuwde Ring Video Doorbell 3 is eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen dankzij gedetailleerde video- en tekstinstructies en bijgevoegd installatiemateriaal. De Ring Video Doorbell 3 kan ook van stroom worden voorzien door middel van een batterij- of kabelaansluiting.

Real-time meldingen

De Video Doorbell 3 vervangt je bestaande deurbel of beveiligt zelfstandig je ingang. Zodra iemand het gebied betreedt, ontvang je onmiddellijk een push-bericht op je smartphone en heb je direct toegang tot de camera. Dankzij de 160° motion sensor met instelbaar nieuwe close-up-zone die bewegingsdetectie biedt in gebieden van ongeveer 1.5 - 4.5 m voor je huis, Full HD-kwaliteit in 1080p en geïntegreerd infrarood nachtzicht, mis je geen enkele beweging, zelfs niet in het donker.


De Ring Chime Gen. 2 is een uitstekende aanvulling op je Ring video deurbellen. De installatie van de Chime duurt maar een paar minuten. Ga eerst in de Ring-app naar de menu-optie "apparaten toevoegen" en selecteer de Chime Gen 2. Vervolgens plaats je het apparaat in een stopcontact en selecteer je het juiste draadloze netwerk. Het systeem wordt vanzelf verder geüpdatet.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenVideo Doorbell: 128 x 62 x 28 mm, Chime: 77,8 x 62 x 25 mm
Video1080p HD-video, livebeeld, nachtzicht
Camera hoek160 graden
Voeding Accu of 8-24 volt transformator
Connectiviteit (Video Doorbell)802.11 b/g/n wifi via dual-band, wifi verbinding op 2,4 GHz en 5 GHz
Werkt bij-20 tot 48 °C, waterbestendig
Stroomvoorziening (Chime)Netstroom
Connectiviteit (Chime)802.11 b/g/n wifi verbinding, alleen op 2,4 GHz
Inhoud doos (Video Doorbell)Ring Video Doorbell 3, oplaadbare verwisselbare batterij, voorpanelen in Nikkel-satijn en Venetiaans brons, kantel- en hoekmontage sets, USB-oplaadkabel, montagebeugel, installatie hulpmiddelen en gereedschap, handleiding, beveiligingssticker
Inhoud doos (Chime)Chime (2e generatie), korte handleiding
Installatie
FAQs
Wat is het verschil tussen deze Chime en de vorige generatie?

Beide Chime generaties werken met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Camera's, kunnen worden aangesloten op standaard stopcontacten en geven realtime meldingen in huis. De belangrijkste verschillen zijn dat de nieuwe Chime een vernieuwd, strak ontwerp heeft en een led statuslampje voor installatie- en energiestatusindicaties.

Wat is het verschil tussen de Chime Pro en de Chime?

De belangrijkste verschillen zijn dat de Chime Pro het wifi bereik voor Ring-apparaten vergroot, zowel dual-band 2,4 Ghz als 5 GHz wifi connectiviteit heeft (i.p.v. alleen 2,4 GHz), een ingebouwd led lampje heeft en feedback biedt tijdens het installatieproces om de beste locatie voor de Chime Pro te vinden.

Hoe wordt de Video Doorbell 3 van stroom voorzien?

De Video Doorbell 3 wordt van stroom voorzien door een verwijderbare en oplaadbare batterij, of kan worden aangesloten op de bestaande deurbel bedrading voor continu opladen.

Kan ik mijn video's en foto's delen?

Met een Ring Protect-abonnement kun je je video's en foto's met anderen delen, bijvoorbeeld met buren, vrienden, familie en de politie. Bij elke Video Doorbell krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect. Je kunt op elk gewenst moment kiezen voor een abonnement op Ring Protect om video's die je hebt opgenomen met Video Doorbell op te slaan, opnieuw te bekijken en te delen. Je begint pas met betalen aan het einde van de gratis proefperiode.

Wat is het verschil tussen de Doorbell 2 en 3?

De belangrijkste verschillen zijn dat Video Doorbell 3 over wifi via Dual-Band 2,4 GHz en 5 GHz beschikt (ten opzichte van alleen 2,4 GHz bij de Video Doorbell 2) voor een verbeterde verbinding. Daarnaast is de nieuwe close-up-zone die bewegingsdetectie biedt in gebieden van 1,5 tot 4,5 m voor je huis een nieuwe toevoeging.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie