8.5
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Spotlight Cam Beveiligingscamera - Bedraad

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 179,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Belangrijkste functies

De Ring Spotlight Cam Wired is een bewakingscamera voor thuis. De stroomvoorziening vindt plaats via een conventioneel stopcontact. De camera neemt op in hoge resolutie 1080p Full HD en werkt ook 's nachts goed dankzij de geïntegreerde led verlichting. Bewegingsdetectie, handmatige activering van de sirene en een geïntegreerd intercomsysteem zorgen voor een optimale bescherming van je huis. Gebruik je de camera liever draadloos, dan is de Ring Spotlight Cam met ingebouwde accu een goed alternatief.


De voordelen van de Ring Spotlight Cam in één oogopslag:

 • Bescherming op alle niveaus
 • Alarm functie
 • Nachtlampje
 • Intercomfunctie
 • Snelle installatie

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

Top beveiligingscamera voor beginners of als extra product voor andere bewakingscamera's van Ring. De Ring Spotlight Cam Wired kan in enkele minuten worden geïnstalleerd, mede dankzij de eenvoudige stekkerverbinding. De beveiligingscamera neemt video's op in superscherp 1080p HD. Hij heeft geïntegreerde spots, bewegingszones en een handmatig geactiveerde sirene. Aanrader!

Meer details
Productinformatie

 • Bescherming op alle niveaus: De Ring Spotlight Cam Wired ziet alles wat er gebeurt in een hoek van 140 graden en beschikt over bewegingsdetectie. Zodra iets gebeurt, word je op de hoogte gebracht en kun je overschakelen naar de livestream.
 • Alarm functie: Via de livestream zie je wat er buiten je voordeur of in de tuin gebeurt. De verlichting zorgt voor een scherp beeld, zelfs 's nachts. In geval van nood schakel je met één klik op de knop de alarmsirene van 110 decibel in.
 • Nachtlampje: De ingebouwde led-lampjes hebben een tweede functie: wanneer jij of familieleden thuiskomen, verlicht de Ring Spotlight Cam automatisch de weg.
 • Communicatie: Met het ingebouwde intercomsysteem kun je vanaf het werk communiceren met mensen buiten je voordeur. Dit kan de postbode zijn of kinderen die in de tuin spelen.
 • Snelle installatie: De beveiligingscamera wordt aan de muur gemonteerd en hoeft niet bekabeld te worden. De voedingskabel wordt eenvoudigweg in een standaard extern stopcontact geplugd. Na de installatie start de bewaking onmiddellijk.

De Ring Spotlight Cam Bedraad in actie

De bedrade Ring Spotlight Cam is de instap beveiligingscamera voor buitengebruik. Hij is weerbestendig en werkt zelfs bij -28°C zonder problemen. Dankzij het Plug & Play principe is het apparaat binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Kabels hoeven niet te worden gelegd. De meegeleverde voedingskabel hoeft alleen te worden aangesloten op een nabijgelegen stopcontact. De daaropvolgende app-installatie is bijna volledig automatisch.

Een extra paar ogen voor meer veiligheid

Na installatie biedt de camera een compact beveiligingspakket in één apparaat. De livestream en video-opname zijn in super scherpe 1080p Full HD en overzien alles in het 140 graden zichtgebied. De koplampen aan de zijkant worden geactiveerd wanneer beweging wordt gedetecteerd. Ze verlichten de weg naar je voordeur of schrikken ongenode gasten af.


Bediening verloopt via de app: zo kun je de alarmsirene activeren als er iets aan de hand is. De camera ondersteunt ook drie bewegingszones om het beeld in verschillende gebieden te splitsen. Gebieden met een blauwe achtergrond in het instelgebied zijn dan gevoelig voor beweging. Dit betekent dat je een app-melding krijgt als er beweging wordt gedetecteerd. De rest van het scherm is uitgesloten van bewegingsdetectie. Zo vermijd je 'onrustige' delen zoals drukke wegen.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Eenvoudige installatie: monteer de camera aan de muur en sluit de kabel aan op een beschikbaar stopcontact. De configuratie via de app is bijna volledig automatisch.

Productkwaliteit 9

De camera is weerbestendig en kan probleemloos bij temperaturen tussen -28°C en +48°C gebruikt worden. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig kunststof.

App/Software 8

Het is slim om één van de abonnementsaanbiedingen te kiezen. Je beschikt dan over 60 dagen video-opname in de cloud, het delen van evenementen en nog veel meer.

Functionaliteit 9

De camera biedt volop functies: bewegingsdetectie, bewegingszones, nachtzicht, app-meldingen, tijdschema's en meer.

Betrouwbaarheid 9

De camera heeft een goed bereik dankzij Wi-Fi 2,4 GHz. Zolang de router actief is, werkt de camera ook. Als het signaal permanent zwak is, kan een Wi-Fi repeater helpen.

Ontwerp 9

Het design van de Spotlight Cam is compact en elegant. Het valt niet op: een goede eigenschap voor beveiligingscamera's.

Gegevensbescherming 7

De communicatie verloopt draadloos en maakt gebruik van encryptie. Video- en audio-opnames zijn in jouw bezit. Ring kan toegang krijgen tot video- en sensorgegevens zoals vereist door de wet.

Prijs-kwaliteit 8

De camera is goed voor beginners of als extra product bij de Ring Floodlight. De eenvoudige installatie maakt een snelle start in de beveiligingstechniek mogelijk..

Eenvoudige installatie: monteer de camera aan de muur en sluit de kabel aan op een beschikbaar stopcontact. De configuratie via de app is bijna volledig automatisch.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting12,6 x 6,9 x 7,59 cm
Cameralens140° groothoek
Sirenevolume110 decibel
VerbindingVia wifi 2,4 GHz
AudioTweerichtingscommunicatie met geluidsonderdrukking
Bedrijfstemperatuur-28° tot +48°C, weerbestendig
Installatie
FAQs
Ring biedt twee abonnementsmogelijkheden. Heb ik ze nodig?

Wanneer je een Ring Security Camera koopt, wordt het Ring Protect abonnement geactiveerd voor 30 dagen. Het loopt automatisch af nadat de tijd is verstreken. Desalniettemin raden we aan om één van de twee abonnementsaanbiedingen te gebruiken - Protect of Basic. Alleen dan heb je de mogelijkheid om video's tot 60 dagen op te slaan.

Is de signaalsterkte van het Wi-Fi-signaal bij mij thuis voldoende?

De Full HD opname en de livestream vereisen een snelheid van tenminste 2 Mbps bij het uploaden en downloaden. In de meeste huishoudens wordt die snelheid behaald. Als de signaalsterkte te zwak is, kan een wifi repeater helpen.

Kan ik ook tijdschema's instellen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt tijdschema's instellen voor het opnemen van bewegingsdetectie en spotlights.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.